Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

kas olen pime aga sisest bensiini pumpa ei leia

Tallinnas Autoeksperdis saeveski 12 on kohapeal olemas. Kui hulgiklient ei ole, siis teevad 182 euri võrra kergemaks teid.

182 euri võrra? B osa sain mingi 30euriga, öeldi küll kohapeal et täis juust ja hakkab kinnipooma, aga mul toimib täitsa.

Usun, et see 182 eurot pole originaal pumba hind, sel juhul tahaks näha debiilikut kes ostab sellise hinnaga bensiinipumba.

Sama hinnaga saab originaal Bosch 044 pumba juba kätte, heal juhul isegi odavamalt.

lõpuks tuli meelde allcar koduka kasutaja nimi ka meelde jne. seal on 48€

ega orgniaal osa ei jõua tõesti osta lähen b osa peale välja mis ikka.

Aga jhm üritan alla 50 kätte saada.

Selline debiilik, kes selle sealt 30% odavamalt kätte saab ja tahab mingil põhjusel koos kinnitusega pumpa saada. VDO tootega on tegu.

Haha, ajasime ka Pähkliga paar sõna klubi ees juttu, päris purjus oli teine..

• Autor

Väga paha on olla ja kuhu ma rummi maha ajasin ? Krt rummist hakkab kahju niimoodi.

Leidsin lahenduse, kuidas kollasena põlevad udukad paremini põlema saada :D Tuleb lihtsalt 24V pirnid vahetada 12V vastu.

PS! Mina pole neil pirne vahetanud.

• Autor

Noo ega ma meelega, ja ilmselt tema alustas muidu ma poleks sedasi teinud.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus