Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Välimisest servast oli 107cm, üks teine rull, millel kõik okei oli sellel oli vahe täpselt sama. Peab proovima teist püstakut.

See 1m peab olema kust kuhuni?

Muudetud , muutis matuuu

Mul sama asi oli. Vedru oli perses. Kolme kraadi asemel oli kalle minu mäletamist mööda 2.

Muudetud , muutis matu665

Kas keegi oskab öelda, kui panna kupeele touringu spidoplokk , siis kas bensuseier näitab õigesti ? Kui paak täis panna, siis lihtsalt ei lähe üle 55 L ?

Mootor on M40B16

Krt, telefoniga ei kannata siin foorumis majandada. muuta ega tsiteerida vms teha ei saa.

muidu m40 motoga kupeel ju paak 55L ja touringul 60L. Järeldan nüüd, et kui paak täis panna, siis kellaplokis ei näita tervet paaki?

Hetkel pea ei lõika, suht stand by olek on :D

Muudetud , muutis 001WSK

Vaheta kütusenäidik ära kellaplokkidel siis pole vaja pead murda. :D

Lihtsalt vahetan tausta ära ja kõik korras ?

Tundub liiga lihtne, et olla tõsi...kas mingeid näpunäiteid saate jagada, et kuidas valutult ja veatult see protseduur läbi viia ?

Keegi teab kus oja vana rull seisab? Viimati läks saaremaale. Huvitab mis tast saanud on ega müügimõtteid pole? Hetkeseisust pilte?

Ehk need jalge juures olevad korgid läbi roostetanud?

Mul vähemalt olid ja sealt tuli vett sisse.

Muudetud , muutis Magnus

Need põhjakorgid ära tehtud uus plekk seal, mõlemalt poolt mastiksiga ja kõik muud jutud. Kusagilt tuleb ikkagi sisse.. matt märg, matialt ka ujub. Aruma ei saa kus kohast. Suht jama talv tulekul ja niiskus sees. Sealt tunnelist oli ka märg, kus juhtmed jooksevad st juhtmed olid ka märjad. Kusagilt sealt, aga ei näinud ühtegi auku.

Kas tagaistuhate kohal on märg ja just kõrval istuja taga ? kui jh siis vaata taga ratta koopase ja bena paagi tuulutus paagi kaitse platsiku ülemini kinniti on läbi mädanenud ja sellega tekib üles auk.

Krt jube keeruline oli kirjutada.

See on siis ratta koopas kusagil selle tanketoru läheduses? Või põhjaall seal paagi juures see mingi kaitseplastik?

Krt, kuidas on võimalik, et Tallinnas ei ole MITTE KUSKIL rullile saada esimesi amordipatju :@

Ehk vedeleb kellegil üle või teab mingit salapärast kohta kust neid saada? tahaks auto kokku panna täna...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus