Hüppa postitusse
  • Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

comment_49247

Phkusega olen teinud palju asju ära, olen ka kaine olnud aga mitte järjest ja mitte väga mitu tundi.

http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-E30-GENUINE-FULL-MUDFLAPS-SET-WITH-ALL-FIXINGS-THEYRE-GOOD-/200794543138?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2ec0499422&_uhb=1#ht_5222wt_952

Alo TV fänn

Muudetud , muutis Metalheart

comment_49573

Vahetasin eile oma rullil ära tagasillapuksid, aga miski on ikka pekkis.

Nimelt näiteks manooverdades vms miski nagu ikka kolksub ja pe*setunde järgi nagu miski oleks tagasillas lõdva mis järgi annab ja siis häälitseb. (kemppi küll, aga see toobki ilmselt selle kolksu välja kuskilt).

Samuti tekib jõle kergelt axle tramp aga mitte ta ei hakka aeglaseks puksima vaid pisult kiiremalt nagu põristama tagasilda... Touringul sain viimasest tagasillapukside vahetusega lahti.

Raske küll kirjeldada selliseid sümptomeid läbi arvuti aga jah. Kas selliseid asju võib põhjustada nt difripadi vms?

comment_50017

Võtsin ette pikema reisi ja istun nüüd Canberras Austraalia pealinnas. Kodus oma autot talve/suve unne pannes kartsin, et siin valepoole liikluses ja heaoluriigis rullikaid näen ainult müügikuulutustes, aga joppas ja juba teisel päeval tuksus kiirteel hall kupee prefacelift vastu ja üsnagi viisakas nägi välja...

Plaan pikemaks ajaks jääda ja autot on mul ka ilmselt vaja, hea meelega ostaks rullika, aga pruugitud autosid on lihtne osta ja üliraske müüa ja sellist autot tee äärde vedelema jätta... seda ma ei suudaks :D pealegi piltidel tunduvad siinsed rullikad ikka umbeviisakad. Müügihindasid on igasuguseid ja "backpackerile" jääb rullikas tavaliselt kalliks autoks...

Päikest teile kodumaised rullijad, mina vaatan oma autot praegu ainult pildi pealt :D

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus