Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

12€ saab uued rattad ja laagrid pole ka overkill, lihtsalt miskised 50€ arved võiks kuhugi mujale minna.

Must (mtech?) rull eile vabakalt Laagirini on keegi siit? Ma olin selle citroeniga :D

Must (mtech?) rull eile vabakalt Laagirini on keegi siit? Ma olin selle citroeniga :D

Ekupeku20 peaks olema äkki

Miski neiu oli roolis tol hetkel, kutt kõrval. Lasin püsikaga kuskil 58-59ga, läksin mööda tast, kiirendas mööda, siis lasin sama kiirusega edasi, läksin mööda, kiirendas tema uuesti minust mööda :D

Ma kolmapäeviti pole sattunud. Värske rullija alles. Mustikas olen siiani käinud teisipäeviti :D

Mul sõbrad mainisid küll, et saku pill. Keeras laagrist Saku poole kah

Aga noh ega see nii väga tähtsust ei omagi. Mõtlesin lihtsalt, et keegi tunneb end ära kohe :D

Muudetud , muutis Hendri

Kas Inglismaalt lähiajal keegi autoga siiapoole ei liigu? Vaja Kentist paar asja siiapoole toimetada mida ei kannata postiga saata.

P.S. Ei midagi kriminaalset

Ei hakanud uut teemat tegema, seega küsin siin.

Oskab keegi öelda kas m40 ATM käigukasti otsa istub 1.8is mootor ?

Muudetud , muutis 001WSK

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus