Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Ega keegi ei tea, kellel võiks olla el katusega cabriot? Vaja oleks teha paarist asjast šablooni.

joujou

Tegin mingi aeg mitteametlikke e30klubi kleepse enda tarbeks aga enne kui neid kuhugi kleepida jõudsin sain juba vol2-ga hakkama ning vanemad seisavad tühja - kui keegi tahab siis võib omale ka saada

Tore oleks kui vähemalt mingi osa tegemise rahast tagasi saaks, mingi 1 eur või 1 õlu/tk ehk? , samas kellel rasked ajad aga kleepsu vastu huvi siis .. no kurat, saate tasuta ka. Huvi korral saatke mulle kiri vms

Sealt saab kasvõi klubi adre välja lõigata või teha midaiganes ;) (ülemised 4 pildilt)

IMGP12092.jpg

Ma tahan seda viimast kleepsu, maksan 1 euri ja saatmise :D

Päeval oli juttu ja selle ta pidi enda omale panema ;)

Päeval oli juttu ja selle ta pidi enda omale panema ;)

Seda viimast ka ainult ühte ei teinud aga neid ma alla omahinna või aitäh eest päris ära anda ei taha :mellow:

Mõõdud orienteeruvalt kõigil 25x5cm, idee kohaselt sobiks tagumise tule alla.

Kellelgi tallinnas v kohilas sooja garaasi pole pakkuda üheks nvks v siis nädalaks :D Oleks vaja auto juppideks ära teha. Kere tahtjad elavad seljas juba :D

mis jama on kasutan google chrome ja kui keegi kirjutab siis jääb viimane tekst peitu ja pean kerima, et seda näha ? mingi pisike pugi ?

Mõndades kohtades on lausa inglisekeeles kirjas isegi, et 2 DOOR SEDAN, ehk siis kaheukselised sedaanid...

Mis siis keretüübi üheselt ära määrab? Ma ise mitut versiooni kuulnud (nt b piilarite olemasolu või tagaistujatele eraldatud ruumi järgi)

Ämma presenteerid essat korda ?

PS. karterikatjad ma tegin meile logo ka sinna pääle :D:BMW::D

targetpage001-vi.jpg

Muudetud , muutis Metalheart

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus