Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Sõitsin BMW e30 M3'ega, seda siis arvutimängus Need For Speed RUN :D

Alles nüüd krt NFS võttis E30 mängu jh :D krt mix ennem ei ole võetud.

Kui see on uus ja värske mäng siis minu läpakas ei jõua seda vist vedada.

Tsuktsile kingitakse mootorsaag Druzba,kusjuures uueks päevanormiks on 5 ruumi puid.Tsuktsile oli see enne käkitegu.Alustab lõikust.Lõikab ja lõikab,kuid päevanormi täis ei saa.Ka järgmistel päevadel ei tule üle 3,5 ruumi.ülemused mõtlevad,et milles on asi.Lähevad asja uurima.üks komisjonist näitab,kuidas tema Druzbaga saeb.Tsuktsi vaatab ja imestab:"Kui mina saagisin,siis ta küll ei põrisenud!"

Need for speed shift mägnudes on ka vist e30 sees olnud, aga need Shift 1 ja 2 pole mulle meeldinud, ainult ringraja peal sõit...

Aga see run, see minu arvates üle pika aja üks suht hea need for speed seeria mäng.

Hahaha:D

täna on k6ikidel Ossidel nimepäev.. Palju 6nne ossid ! ! ! XD

Mnjah kitsas tagasild alla topitud aga silla seade jumala metsas omadega.

mul käis vanaema sellisega solgiäm brit tüh jenda mas.

sõbraga kunagi sõitsime ühe ajahamba poolt puretud

e30nega nõmmel,ma järsku näitasin näpuga ja laususin sõbrale:näed emod!!! emo vaatasid vastu sellise pilguga:näed osssid

kelle e30 se on?

Muudetud , muutis sass

Kas M-Tech1 mingeid vägagi sarnaseid bodykit-e ka olemas on? Nimelt ostsin M-Tech1 pähe vägagi sarnase bodykit-i E30nele. Pilte kahjuks võimalik teha pole ennem 2te nädalat kindlasti...

Vist oli midagi sellist 903812.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Muudetud , muutis -elav-

Ruts325 nr olen jälle ära kaotanud, kellel on võiks mulle saata

Tanel

Edit: Enam pole vaja.

Muudetud , muutis C4V6

Käisin eile 4 ukselist facelifti vaatamas. Sama värvi mis mul. Mootor oli 3,8 V6. Kastiks automaat th 700

Kui gaasi puudutasin oli suss ringi. Asfalt oli märg.

Käike vahetas jõnksuga ja kiirendus oli mõnus. 300NM väänet. Sisu oli veidi räämas. Tundus veidi projektikas.

Kohe ei hakanud otsustama, sest tahtsin veel paar autot see päev üle vaadata.

õhtul kui helistasin kutile, et ok võtan ära- oli auto müüdud.

Nüüd on ainult üks asi mõttes. conversion!

2,0 tagasi istudes oli pehmelt öeldes s**t.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus