Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

WTF Einar-i postid ka kohe 1111- 5posti kohe, milline alandamine.

USUN Einarit!

:D:lol:

no kurja :D:D einar saab kohe kuulsust ja kõike muud.

Heh käisin just sõitmas autoga millel nimi on AUDI AS4 1,8 Turbo quattro millel on ABT poolt valmistatud tuuning jne. ütleks, et päris usinalt läks edasi ja 200 polnnud probleem.

Sõidavad kupees hiinlane, ameeriklane, venelane ja eestlane. Istuvad, vaikivad. Lõpuks avab hiinlane akna ja viskab välja koti riisi:

"Meil on seda ülearugi!"

Kohe reageerib ameeriklane, kes viskab välja paki dollareid:

"Aga meil on seda ülearugi!"

Samal ajal keerab venelane end eestlase suunas:

"Vaata mul, et sa lollusi ei tee!"

Neiud naised noorikud, tuletõrje voolikud. Mina arvan et hea on kosemose rakett ... ja nii on nagu pühapäev käib

Küsimus.

Kas 185€ iS ruudulise heledama versiooni sisu eest on palju? Esimesed, tagumised istmed ja uksepolstrid. Istmed väga korralikud, kõrvalistuja omal küljepõsel paar täppi.

Mis arvate?

Kui terve sisu siis jah. Vaata kindlasti põhi kulumise kohad üle kui korralik seal riie veel või on juba piiri peale kulunud. Muidugi kindlasti on võimalik ka odavamalt saada suure otsimise peale ja loota heale õnnele :D

küsimus selline et kuidas saab muuta pilti väiksemaks et ta nii krdi laialt ja suurelt siin foorumis ei jääks? oskab keegi aidata ja äkki muuta=?

Kõige lihtsam: ava Paintiga, siis Select All, lohista pilt väiksemaks, alt paremast nurgast tõmba valge osa samuti väiksemaks ja ongi tehtud. Kui mõni fototöötlusprogramm olemas, siis üldiselt "Image" ja sealt "Image Size" paned soovitud suuruse ja OK.

Hmm mina laen pilte üles www.nagi.ee kui pilt üles laetud siis laseb valida mis suuruses tahan pilti foorumisse lisada ja kellel suurem huvi siis samas kohas saab pilte natuke tuunida ka :wink: igati hea foto hoidmis koht 8)

Tre,

Imageshack.com vms lasi ka pilti üless apploodides kohe foorumi suurusega pilti laadida ja siis laadis kohe nii pildi üless, et laetud pilt ongi kohe foorumi postituse suurusega üles laaditud.

Linnuke peab olema õges kastis aint.

Sellel autol on valged kõlarid kaugtulede asemel.

Ja kojamehed on ka üleval, ülikiirelt on keeratud lukust võti välja :D

Ja üli madalale on mehed klepsu kleepinud.

Samad mehed vist kes e30 org klepse teevad, ikka üli madalale on sihitud.

uviline

Täna sai siiber kui järjekordeslt liiv hambavahel oli. Kuskohas asub rullil salongi õhufilter? :D

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus