Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Isegi soetasin selle IKH komplekti.

Ja olen väga rahul hinna ja kvaliteedi suhtes!

Ühe pika 17 padruni keerasin katki, aga see kah omast lollusest! :lol:

mis hinna klassi see IKH komplekt jäb. Ma siin kasutan 10 aastat vanat töörista komplekti ja sai ta eest kunagi vist makstud mingi 1500 krni. Ning üks pisike narre on ribadeks keeratud ja 19 padrun läks ka pooleks. Muidu toimib aa ja kohver on ka eilsest ametlikult 2 osas kuna see liigend kulus ära mis pool kinni hoiab:D

Mul endal ka sama komplek(IKH, peaks olema mingi Soome teema vist?) Oli müügis soodus hinnaga ca 1000.-kr. Läksin suure hurraaga ostma ja mingi viga oli ja sain veel 20% alla sellest soodushinnast. Sõber ostis ka kohe ära :lol: :twisted:

Ei usu :lol::D aga mina joon kohvi :D

Kaine juht või lihtsalt mingi vigastus et õhtul 22:51 jood kohvi :D

ütleme nii, et jh tuleb väike öö sõit :lol:

Ega võin ausalt öelda jh, et olen natuke nikastanud :D ei taha kuidagi juua alkot :D

aga vahel võtan mõne õlle ka :D

Oeh tahaks jälle seda head kangemat kraami :D avastasin uue hea joogi endale soome maa oma :D SALMIAKKI liköör :D

Ei ole ju, pidevalt pead sebima miskit ja rahulikult olla ei saa :lol:

Hiir- seda õlle ja viski juttu me juba teame aga kui õlu ilma viinata on raha tuulde siis kuidas on see kõige parema õlle(loe viski) puhul?

viski puhul see õlle teema ei kehti. viski peale kannatab ainult viskit juua. vähemalt seni kuni seda on...

pealegi on viski joomine NAGUNII raha tuulde loopimine.

Ma sebisin ka õunapressi ja kaevlesin kellarist välja 30L punsu, nädla poolteist mulksus, eile villisin ümber kallasin ära põhjasette ja mahlaviljapaksu, lisasin 3kg suhkrut ja panin punsusse tagasi.

Varsti hakkan veini hoorumis müüma 8)

Vot mendid närige seda, ma müün peale 22:00 ka :lol:

Äl Käpõun

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus