Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Siis esiotsa puhul peaks kogu esiosa plekid ära vahetama, saab ka ilma panna ,aga jääks suht rõve porr. Taga ei anna miskit teha, kui ei taha sinna facelifti p*erset keevitada. Saab panna ka niisama, aga kerel on erinevused ja jääks samuti suht rõve porr. Vaadates kasutajanime, siis rallimasinal savi vast mis ja kuidas küljes on :)

Üldiselt on lihtsam ikka osta vastava aastakäigu ja stangedega masin.

Mina arvan, et pane M-tech1 külge ja näeb väga ülbe välja. Originaali saadavus ja hind on muidugi omaette ooper.

Muudetud , muutis Chulo

ei see kontonimi nüüd tuli lihtsalt tead tuulest :) aga selge, väga hea nüüd siis tean et pean ikka ise seal ümberkorraldusi vähe tegema. tänud.

Egas jah, ma ise ka vaatasin ja imestasin, et ei tea kas keegi selle 6nge ka läheb nagu reaalselt.

kui põhi maast umbes 4-5cm siis ei saa hästi piduri stendi istub karbiga maas. mis sa tast ültse maadligi lased, originaalist ees-60 tagant-40mm max kui lased madalamaks ajad juhitavuse p.... :D

Eino ma mõtlesin , kui soetan endale e30  ,siis võibolla liiga kõrge , sport vedrustus meeldib !! :D

Tere lobamokad!
Kui tahan auto värvust muuta auto passis , kui palju maksab , oskab öelda keegi?

Ja kas mootorit võib vahetada(võimsama vastu)? võib peab ennem ette mingi taotluse tegema?

Minule öeldi, et pane mootor peale ja vea kohale. Minu auto pole siin riigis enne arvel olnud.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus