Hüppa postitusse
  • Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

comment_73356

Faceliftile selliseid tulesi pole. On lihtsalt toonitud tuled, mis on samamoodi üle hinnatud nagu need staridki, aga sulle peaks see paras hind olema :D :D

Ära hakka pihta eix :D Ei, ülehinnatud on nad igal juhul. Starid nähevad igal juhul tunduvalt paremad välja, kui aus olla. Mida rohkem ma neid vaatan, seda rohkem jõuan ma järeldusele, et need ikka ei sobi punase auto külge. Tuleb lihtsalt originaalid läikima lüüa ja veidi punast lakki peale kanda. Selle rohelise pirni teooria kohta uurisin ühelt oma tuttavalt, kes USA autodega tegeleb ja see väitis, et ei tööta see valem mingil põhjusel. Teoorias peaks toimima, aga praktiliselt mitte. Teiseks on rohelist pirni raske leida. Kollane pirn pidi ka effekti andma. Ega enne ei tea kui ise ära proovin

comment_73359

Osta uued B-osa tuled parem

Näevad välja täpselt nagu originaalid ja läigivad väga hästi. Hind ainult mingi 20 euro ringis. 

Mul üks on originaal ja teine B-osa. Ja ausalt öeldes ma ei mäletagi kumb on kumb, vahet ei tee..  

http://alvadi.ee/varuosad/bmw/3-e30-1982/tagatuli/?sv=1

Muudetud , muutis oo7

comment_73367

Korralikud tuled on mul olemas, mõlemad originaalid ja selles polegi kühvel. Aga kollane suunatuli rikub taguotsa "wibe-i" ära punase auto peal. :D Maitse asi ja ma ei viitsigi siinkohal mingisse sügavamasse debatti laskuda, et mis on ilus ja mis mitte, igaühele oma. Minuarvates näeb hea välja, aga saaks selle kuramuse kollaselt ka vilkuma.
rear%20three%20quarter.jpg

comment_73401

Tüüp ütles mulle, et kõige paremini sobib disko valgustuse (par-ide) sees olev roheline valgusfilter (kile). Pirni lakkimine pidi liiga nõrga rohelise andma. Lõppkokkuvõttes ei jää valgus õige merevaigukollane vaid oranžikas punane. Värvi puhul sa saad lisada kas üht või teist tooni üsna kergelt, et saada õige värv, aga valguse puhul on lainepikkuse muutmine veidi keerulisem.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus