Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Ausaltöeldes sellisest mehest, kes tänaval nii sõidab nagu see mees tegi , mul küll kahju ei ole. Maailm on nüüd natukenegi parem koht.

Ta pani ikkka jh natuke üleliia hullu linna vahel.ju ta sõber sis polnid nii hea juht kh et niimoodi lappama läks :(

Mees oli kusjuures just abiellunud ja kavatses pere luua ning suure tõenäosusega ka oma sõidustiili rahulikumaks tõmmata, kahju igatahes. 

Küsimus: kas täna toimus mingi kogunemine/üritus? Tüdruk ütles, et ta nägi mitmeid vanu bemareid mööda Pärnu maanteed Tallinnas kihutamas ...

Igatahes tahaks ikka teada kas on kedagi tallinnas kes keevitaks suured põhjakorgid kinni ja esinurgad teeks üle salongil (põhi siis )

oskab keegi siis midagi soovitada. Tähetorni ma nüüd üritan näitama minna kui vaiba välja viskan autost jne. Kuigi ei tea kui vaeseks küsivad :D ja kuidas töö neil on.

Muudetud , muutis ///Mario

Kas keegi tore inimene foorumis ka autosid kiletab? Oleks tarvis üks auto kile alla panna. Kilerull endal olemas.

Ja kas keegi mu BBSid ka ära viitsiks värvida? :D

Ootaks pakkumisi PSi!

Või saan mina valesti aru? Tundub ikka kardaani ots olevat pildil, nendega on probleeme ixidel. Ainuke miinus selle pikema nuudiga see, et tuleb siis koos kastiga paika ajada, kuna liikumisruumi enam ei jää et niisama vahelt välja võtta.

tahaks aku taha kolida touringul,jupid olemas 324td touringu küljest.

aga kus kohast ma kaabli läbi ajan ning kas pean ise mootorruumi kaabli jaoks augu tegema?

lisaks kas keegi viitsib mõõta oma td õhufiltri kopsiku toru läbimõõdu,tahaks panna selle m30 õhufiltri asemele...

Nonii lobamokad, äkki infot saaks sellise asja kohta et mul sedaan 4 ukseline e30 ja oleks mõte plast stanged alla kruvida, et kas on võimalik ja mis hinnaklassi jääksid need stanged plus kas saadavus üldse on ? :) tänud ette.

Nii keegi oskab coiliovereid soovitada?  Endal üks amort läbi ja soov autot veits madalamaks saada :P

Kas sul on kroomstangedega e30 ja tahad originaal-plaststangesid või isutab tuuningupoolele?

kroomstangedega jah, ja natuke ikka kipub sinna tuuningupoole, aga mitte liiga rängaks ei tahaks ära minna :)

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus