Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Miks jutukas kedagi ei ole? Ega see ei tähenda, et kell nii "palju" on!

Käigukasti remont vist kallis lõbu jah, või lihtsam uus osta?

Kolmas käik ei püsi sees ja vahel läheb raginaga sisse...

kas E30-l on sidur trossiga või hüdraulikaga?

Eelmine nv oli natuke pehme ja nüüd sidur täitsa pehme.

Milles asi?

Võib proovida ka remontkomplektiga alguses, tellisin endale just, maksis 4.60.- Komplektis siis mansett, kaitsekumm ja õhutusnipli kate. Kui vana lahti võtad ja sees roostet ning kriime pole siis võib aidata küll. Vahetus on suht lihtne.

Võimalik, et ei leki, ühel e36 oli sama pull ükshommik kõik enam ei lahutanud pedaal pehme. Õhutasime uuesti ära ja korras kuni järgmise päevani, mansetid olid läbi õli ei ajand välja aga imes õhku vahele, uus silinder külge ja siiani sõidab

Erxx aga kus kandis elad :D ma arvan, et elad kaugel ja mul sedasi keeruline 

Aga kui tester pole võõras  siis mul oleks vaja Din pistiku jaoks värvid välja võtta. puldist tulevad juhtme värvid din pistikuni.

omal murdus pistik ära.

Ma olen sellist vurri V8 E39 sisteemis näinud.

Ei oska nagu kuidagi sellise asja kasutegurit näha aga peenemad heegeldustööd ajavad mul ka rõhu üless nagunii ...

Pääh

Kes Tallinnas vahetaks 1.6 mootoril hammasrihma komplekti ära ?

Ja mis selline töö maksab...

Hoidke oma rullidel silm peal, sõbra e30 taheti täna öösel pistuuri panna.

Minu sõbra oma viidi mustamäel maja eest minema nädalega tagasi. Puksiirautoga tõsteti päevasel ajal peale ja lihtsalt viidi minema.

Nii et kui kellelegi 4vedo-st pre kupeed või selle juppe pakutakse siis... Mendid sellega nii kui nii tegeleda ei viitsi, kuigi puksiir jäi kaamerasse ja kõik jutud. Numbrit näha pole ja sealt maalt nende motivatsioon asjaga tegeleda lõppeb.

Muudetud , muutis Chulo

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus