- Vastuseid 122
- Vaatamisi 17,3tuh
- Loodud
- Viimane vastus
Populaarsed päevad
Kõige populaarsemad postitused
-
Pole ammu midagi kirjutanud. Teeme siis väikse kokkuvõtte mis toimunud on. Aprilli alguse poole tõstsime mootori vahele ja ülejäänud tehnika peale.
-
Nagu ikka, on koguaeg kiire ja pole jõudnud vahepeal asju kirja panna. Teen kiire ülevaate amatöör piltidega ja mõne sõnaga. Kaks nädalat tagasi sain auto juhtmestiku enam-vähem pai
-
See hooaeg vaatamata pikale summutitööle oli väga edukas. Said siis kõik kulinad ja vidinad nii auto külge nagu soovisin. Ehk siis mootor, 6 käiguline kast 4 punk kinnitusega, ning roostevabast summut
Tere.
Masinaks siis bmw e30 316, 90a. Nüüdseks on mootor vahetatud ja vahle sai pandud m42b18 e36 pealt..
Auto soetasin umbes 3a tagasi isikult kes toobki Eestisse erinevatest riikidest rullasi... Minu oma toodi saksast. Olen masinaga siiani väga rahul ega oskagi midagi väga ette heita.
Aastatega olen lasknud teha vähe värviparandusi, mootori ära vahetanud (vana mootor nüüdseks hea sõbra Indrek_J masina peal:P), 60, 40 madaldusseeria alla pannud ja nipetnäpet remonditöid.
Kokkuvõtteks võin öelda, et masin on vastupidav, ökonoomne ja alati toob naeratuse suule:P Ei hakka siin palju sellest vahutama... eks paar pilti ütleb rohkem kui 1000 sõna;)
Aasta 2008
http://i27.tinypic.com/s10sr9.jpg
Parimat soovides,
Mehis
Muudetud , muutis MehisK.