Hüppa postitusse

Hetke hind on odav,tõenäoliselt alla 640.- seda kätte ei saa.Kas einar on seal juba oma pakkumise teinud? Hetke viimane pakkuja on einar111.

• Vastuseid 3,3tuh
  • Vaatamisi 790,7tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Tarisin selle auto oma garagesse ja head pole seal miskit !pole ûhtki tetaili mis pole tefektiga kaugelt jh viisakas aga tegemist vãga palju kel huvi võib kirjutada räägin lähemalt. Aga muidu jh kel k

• Pead ei saa soola perspektiivis anda, aga eks kere seisukord räägib enda eest ning kirikuõpetajast juttu polnud. Hinna määrasin selle alusel, mis kõige paremini liikurit mulle sümboliseerib. Mõnele me

• Miks sa iseendast kolmandas isikus räägid?

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

11.01.2017 kell 19:08, GTA ütles:

http://www.okidoki.ee/item/5893254/

Tundub üsna tarbitav, ilus sisu pealekauba. Hind pole just soodne aga no miks peaks ka samas :D

Edit: tänud, muutsin lingi õigeks.

minu vana auto,tegelt oli viisakas,..aga kere ikkagi vajab tegemist tüpp kohad on natuke pehmed...

Mida see turbo takistab? et liiga väike ja saab mingis pöördevahemikus otsa mitte ei tooda rõhku?

See pill mu meelest vist eelmine aasta korra, 2 müügis olnud. Ringiga pigem selles suhtes et taas müügis. Võibolla müüb üks ja sama omanik aga lihtsalt välja pakutud kuna tegemist teemaga huvitavad pakkumised müügiplatsidel ?

Muudetud , muutis hondamtx

vaatamas pole seda kupeed käinud keegi? see must mis koopa äärtes väga ei kutsu ostma teaks kas seda jama sealt raske eemaldada?

Muudetud , muutis marcelius19
valesti

See must jama seal vast kõige väiksem mure. 

Tiivad ja kapott kokku ei jookse, kunde lansekas vast kunagi paugu saanud, roostes ja laines sealt kõik see elu. 

Salongist ka hulga detaile puudu. 

oh kuidas mulle meeldivad kuulutused, kus miski ei toimi, aga lubatakse, et enne seda töötas nagu kellavärk.

Aga no nagu oma autolgi, siis mõni asi pisut kulunud, aga kui tehasest tuli siis oli nagu uus.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus