Hüppa postitusse
  • Vastuseid 183
  • Vaatamisi 79tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Leidsin sellise naljaka pildi Pilt peaks olema aastast 2001. Suht. hiljuti olin auto saanud sellel hetkel

• Leidsin oma kunagise 320i 84a. pildid. Haruldase BBS spoila ringiga ja OZ velgedega. Aasta oli siis 2002 või midagi sinna ligilähedale.  

• Ma alustasin ikka hästi vara . Nüüdseks on sellest masinast (324d) kahjuks tehtud juba mingisugune uus metallist ese...

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

• 1 kuu hiljem...
  • 2 nädalat hiljem...
  • 1 kuu hiljem...
  • 5 kuud hiljem...
comment_51925

Marko, ma vist peaks ka seda inimest teadma, kellele see auto kunagi kuulus(ega ometi Oll)? Minu valgel oli ka RF-i sumps all(RF- RaceFace), lisaks oli mul ka strut peal, mille samuti mulle Mihkel tegi(RF). Sumpse oskas küll hästi teha, hääl oli väga, st. väga kuri :respect: kasutajal Face oli ka kunagi tema poolt tehtud vidinaid ja isegi ühe auto ostis temalt ära, lisaks ju Cabrio mootor(Snitsel S3 vms.) on Mihkli vana. Mäletan seda kapoti triibuga autot väga vanast ajast ja kahtlen, et enam eluloom on. Isegi tollal(6-10) aastat tagasi oli see minuarust mitte just eriline maasikas :P

Siis oli ta omadega suhteliselt otsas.Ega jah, tänaseks päevaks on ilmselt see sulatatud ja tehtud renoole uksed ja tagaluuk. :D

comment_51960

Tere,

oskab äkki selle pilli asukohast midagi rääkida. Seda on nähtud paar korda Tallinnas Nõmme kandis liikumas, aga edasised andmed puuduvad. Mootor 1.6 bensukas. NR 991 AJU. Auto siiamaani minu nimel, ja juhuslikult leidsin ka selle varuvõtme mida ma kunagi müües ei suutnud üles leida. Ehk on veel elus kusagil.

01112010484.jpg

01112010477.jpg

01112010478.jpg

• 2 kuud hiljem...
comment_54731
Tere,

oskab äkki selle pilli asukohast midagi rääkida. Seda on nähtud paar korda Tallinnas Nõmme kandis liikumas, aga edasised andmed puuduvad. Mootor 1.6 bensukas. NR 991 AJU. Auto siiamaani minu nimel, ja juhuslikult leidsin ka selle varuvõtme mida ma kunagi müües ei suutnud üles leida. Ehk on veel elus kusagil.

se 991 aju liikus jah kunagi nõmme vahel ja numbrimärk oli ka sobiv selle juhi sõidustiilile...

• 1 kuu hiljem...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus