Hüppa postitusse
  • Vastuseid 183
  • Vaatamisi 80,2tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Leidsin sellise naljaka pildi Pilt peaks olema aastast 2001. Suht. hiljuti olin auto saanud sellel hetkel

• Leidsin oma kunagise 320i 84a. pildid. Haruldase BBS spoila ringiga ja OZ velgedega. Aasta oli siis 2002 või midagi sinna ligilähedale.  

• Ma alustasin ikka hästi vara . Nüüdseks on sellest masinast (324d) kahjuks tehtud juba mingisugune uus metallist ese...

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

To KUKS: 916 APN on nüüdseks otsaga Saaremaal, minu käes. :D Kui rohkem huvi, siis PS. ;)

Muudetud , muutis heppar

• 1 kuu hiljem...
  • 2 nädalat hiljem...

Kas keegi teab , kas siit on läbikäinud hallmetallik , facelift kupee kerega 316I , 87 aasta ja numbrimärk 216AMS?

Muudetud , muutis Magnus

• 1 kuu hiljem...

Sai aastaid tagasi sellisega ringi marutatud...Kellegile ka äkki tuttav auto?

BMW 316 reg märk 933MCA

Auto sai ostetud Tõrva kandist.

post-578-0-35552500-1336594661_thumb.jpg

post-578-0-80653300-1336594587_thumb.jpg

post-578-0-95016700-1336594620_thumb.jpg

Keegi sellest autost ei tea midagi rääkida, värvitud on hästi ja värki aga miks renaulti stange ette pandud on :D ? 0954430819f402.jpg

• 5 kuud hiljem...

Marko, ma vist peaks ka seda inimest teadma, kellele see auto kunagi kuulus(ega ometi Oll)? Minu valgel oli ka RF-i sumps all(RF- RaceFace), lisaks oli mul ka strut peal, mille samuti mulle Mihkel tegi(RF). Sumpse oskas küll hästi teha, hääl oli väga, st. väga kuri :respect: kasutajal Face oli ka kunagi tema poolt tehtud vidinaid ja isegi ühe auto ostis temalt ära, lisaks ju Cabrio mootor(Snitsel S3 vms.) on Mihkli vana. Mäletan seda kapoti triibuga autot väga vanast ajast ja kahtlen, et enam eluloom on. Isegi tollal(6-10) aastat tagasi oli see minuarust mitte just eriline maasikas :P

Siis oli ta omadega suhteliselt otsas.Ega jah, tänaseks päevaks on ilmselt see sulatatud ja tehtud renoole uksed ja tagaluuk. :D

Tere,

oskab äkki selle pilli asukohast midagi rääkida. Seda on nähtud paar korda Tallinnas Nõmme kandis liikumas, aga edasised andmed puuduvad. Mootor 1.6 bensukas. NR 991 AJU. Auto siiamaani minu nimel, ja juhuslikult leidsin ka selle varuvõtme mida ma kunagi müües ei suutnud üles leida. Ehk on veel elus kusagil.

01112010484.jpg

01112010477.jpg

01112010478.jpg

dsc00189kt.jpg

minu esimene isiklik auto ja esimene e30.

320i numbriga 259 ALI, läks valka natu kummalisele perele pereautoks, aga on kuulda olnud, et vist vastu posti ta seal kuskil puru sõideti...

ehh,auto läks jh vastu posti ja numbrimärgid siiamaani mul garaazi ukse peal :D

• 2 kuud hiljem...

keegi teab mis on saanud impsuonu lillast de touringust millele lõpuks m30 moto külge poogiti?

Sellel autol juba v8 vahel ja kui hästi läheb näeb seda see aasta rajal.

üüber difti püss sis ilmselt,kas sisu on välja roogitud?

Lagi läks Saaremaale, pagassi sisu antcule ja ukse polstrid peaks ühe sedaan v8 peale minema.

aac.sized.jpg

672 tfd 324d 90a  oli minu käes 2011-2012  

Muudetud , muutis sass

Tere,

oskab äkki selle pilli asukohast midagi rääkida. Seda on nähtud paar korda Tallinnas Nõmme kandis liikumas, aga edasised andmed puuduvad. Mootor 1.6 bensukas. NR 991 AJU. Auto siiamaani minu nimel, ja juhuslikult leidsin ka selle varuvõtme mida ma kunagi müües ei suutnud üles leida. Ehk on veel elus kusagil.

se 991 aju liikus jah kunagi nõmme vahel ja numbrimärk oli ka sobiv selle juhi sõidustiilile...

umbes 2002aastal läks tallinnasse,numbrit enam ei eksisteeri,kuid ehk keegi teab miskit sellest..?

320i

901 anc

post-2453-0-39766600-1358120249_thumb.jp

• 1 kuu hiljem...

keegi teab mis on saanud punasest parempoolse rooliga pre 325i mis siin mingi vahe käest kätte liikus?

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.