Hüppa postitusse
Postitatud
comment_49002

tervist klubirahvas siis , umbes nädalaega tagasi sai ka rull ostetud :D , aastaks on tal 90, ja oli vanainimese oma . 2003 oli ta siis eesti toodu ja ma olen teine omanik. Masin tundub igati korralik , palju asju on tal ära vahetud ja ülevaatusel ei tohtinuks probleemi tulla ,ainukeseks veaks ütles mulle esiklaasis mõra aga ta olevat juba 3 aastat sellega ylevaatusel käinud. Lisadest on ta väga napp ainult el.peeglid , kauseluuk ja klaasid vändaga :D mootor on tal 1.6 73 kw. ega ei oskagi rohkem midagi prg kirjutada , hakkan vaikselt tegema teda ja pilte lisama .

069033037d7838.jpg

0903951678534c.jpg

090395241a1f69.jpg

528137_470081159691413_1088399451_n.jpg

koos Rocketbunny masinaga ka.

377213_471925859506943_1020787071_n.jpg

• Vastuseid 65
  • Vaatamisi 5,8tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Kohe peale ostmist. sai kollane kile eemaldatud ja nr-i märki liigutatud. Driftihooaeg oli ka vahepeal Ja praegu , vahepeal sai smoke kile pandud esituledele

• Mis see number seal all nurgas juurde annab, tegelt on Alfa hoopis või ?   Suunatuleklaase ei taha mulle ärida? Vahetust oranzide vastu nt. Ma vaatan sul esiots tühi kuidagi ja kontrasti vaja

• See on lihtsalt väga stiilne Ees keskel on väga labane ja igav, klaasitaga on ka paljudel olnud nii üleval kui all, parem nurk veel proovimata. Mina ilmselt viin oma rulli numbri ära katusele, väga l

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

comment_49008

Ohoh, see on ju see masin, mille kuulutust ma ka 2 korda jagasin siin foorumis, kuna tundus selle raha eest väga heas korras olevat! Tore kuulda, kui reaalselt ka põhi all on :D

Vaata siia: , ehk on lisadest midagi sellist mille peale esialgu ei tuleks. ABS ja roolivõim sellisel mudelil on näiteks tugev lisa juba, samamoodi tahhokaga kellaplokk.

Kui juba tuunima oled hakanud, mis siis järgmiseks plaanis? Üldiselt selline masin tuleks talveks garaaži panna ja ilusti hoida, muidu paari aasta pärast enam nii kena välja ei näe... ja mõne aasta pärast läheb tuunimata korras originaal juba kolmekordse hinnaga kaubaks kui see millega sina ta said :D

Kui juba neerud mustaks värvisid, siis tee see väljaminek ja osta pleekinud tuleprillide asemele uued, muidu ei sobi see värske värviga jupp sinna vahele kohe mitte.

• Autor
comment_49014

Jah see sama pill mida sa jagasid siin , neerud on carboniga tehtud ja tuledel kollased kiled peal et natuke teistest erineda , aga varsti arvatavasti võtan ära , eriti mingied tuunimis plaane pole talvel keretööd ära teha ja kevadeks saab vast põhja vastu maad :D aga jah eks ma kunagi jõuan sinna vaiba alla vaatada ja siis näha mis seis seal on , auto sai natuke halvasti tõstetud jah . Puhastasin autot seest seda polnud see auto küll ammu näinud :D

• 6 kuud hiljem...
  • Autor
comment_58693

Nonii rull oli vahepeal müügis , kuna keegi ei tahtnud ja endal hakkas ka kahju siis võtan ikka ise käsile . Sügisest praeguseni polegi nagu midagi vist teinud erilist sügisel sai esisillas remont tehtud ja klaas ära vahetatud, talve on väga hästi vastu pidanud , starter andis vist vahepeal järgi :D .aga praegu ei saa pilte lisada, lisan hiljem pilte milline on ta vahepeal olnud ja  :D

• Autor
comment_58921

Noh tuleb proovida kõike kunagi lihsalt mõtlesin et proovin kuidas jääb sinna alla nurka ja no sinna on ta jäänudki :D ei väga ei tahaks ärida neid , hoiaks ikka endale :D aga ,ma panen vast järgmisena numbrimärgi põhjaalla :D aga jah rull praegu ainult lonkab hyppab ja möliseb vaja kiirelt küünlad ära vahetada ja tuleb vist bbs-is suvekatega alla visata panen varsti pildi ka bbs-idest , kindlasti peaks esiotsa natuke allapoole tooma maru tank ikka :D

• Autor
comment_59124

Nojah , aga kui kellegil mingid normid 16 või 17" veljed kuskil vedelevad ss võite pakkuda :D Igatahes rulliga pole jõudnud midagi teha täna sai ainult natuke seest korisatud ja kõik ,väljast väga ei kippunud küürima sellep et kruusateed pole just kõigekuivemad :D  Nyyd ootan kasutaja valgma käest eesitiibasi ja siis saab keretöödega algust teha :D   

post-2238-0-10900200-1364755934_thumb.jp

Muudetud , muutis Tanelss

• Autor
comment_60123

Nonii reedel sain ss lõpuks kodu ja kohe ajasin auto tõstukipeale ja ja kakkusin diffri alt ja kohe kui alt sain selgus et laager on läbi (kui ma ei eksi ss seal kardaanipoolel on laager ikka ), siis vahepeal oli mõte laager ära vahetada aga no räpinast poleks seda nagunii kuskilt saanud ja auto oli vaja pühap liikuma saada ja pühap sain siis rocketbunnyga kaubale ja sain temalt diffri :D , aga nyyd ei tööta spido , odomeeter ja kütusekulu ei näita kui ma ei eksi ss seal tagadiffri küljes on pistik mis peaks kiirust ja muud näitama, lisan pärastpoole pilte ka :D

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.