Olen selles foorumis suht esimesi kordi, kasutajaks regasin end seoses pealkirjas mainitud auto igapäevaseks sõidukiks ostmisega.
Tegu siis 1988 aasta väljalaskega, värviks tumehall metallik. Lisadest peaks olema siis kõik tavaline ja mitte midagi erilist või silmapaistvat. El. peeglid, vändaga aknad ja katuseluuk, esiistmete kõrguse regulaator, kontrollblokk laes. Shadowline peaks ta kah olema tehase poolt.
Mootoriks on vähima kubatuuriga 6-silindriline, auto läbisõit on odomeetri järgi ~371 000 km 8) Sisse- ja väljalaskekollektorid on väidetavalt pärist 2.5-liitriselt, samuti väljalasketorustik täies pikkuses. Ei oska seda küll kontrollida, aga summuti on korralik ja hääled väga kenad
Auto ilmutab siit-sealt kulumise märke, kuid samas paistab, et päris ront ta ka pole. Tehnoülevaatuse läbis legaalsel teel mõned nädalad tagasi, veana läksid kirja puudulikud tagumised amordid (nüüdseks asendatud kasutatud, ent kobedamatega).
Ehk on see auto siit communityst ka enne läbi käinud? Mingi huvilise käes ta igatahes olevat olnud. Saksast toodud on ta 2003 aasta lõpus ja olnud kasutusel igapäevasõidukina. Kostitaks siis piltidega...
Midagi roosilist sellises vanuses auto igapäevasõidukiks võtmisega ette kujutada muidugi ei maksa. Vigu leidub. Siiski olen millegipärast alati vanakooli masinaid hingelähedasemaks pidanud ja üleüldse, autodisain pärast 1985 aastat ei kõlba kuhugile Dailydriveritena olen siiani kasutanud vaid 05-07 Ladasid (3tk, 2006 aastast ~60 000km), kuid hobiautona üritan esimest ka vaikselt taastada. Aga jah, selle jutu jaoks on teine foorum...
Niisiis vead auto ostuhetkel/proovisõidul enne ostu:
* Tagumised amordid kutud/ vahetatud enne ostu
* Esisild vajas stendimist/ tehtud enne ostu
* Pardatsokiluuk puudus/ saadud äitähi eest, tehtud
* Tagadiffer pole esimeses nooruses, ulub linnakiirustel
* Esipõll ja logarid puudulikud. Teada värk:S. Udukad on ka rotti lastud:(
* Käigukang töllerdab, mingi hoovastiku jama. Ilmselt tuleb ühtteist metallpuksidele ringi teha.
*Käigukangi nahk kulunud/ vahetatud
Paari omatud päeva jooksul on mõnevõrra muret teinud ka käivitumine. Külmast peast on kellavärk, ent soojalt ja natukene jahtunult tuleb mõni lisapööre starteriga anda. Ilmselt peaks laskma teha ka diagnostika, et mitte huupi raha tuulde loopida. Ühel korral, kui sadas parasjagu vihma, tahtis lausa käiamist enne kui suvatses reageerida.
Aga jah, pisike tutvustus on siis tehtud, ülevaade antud. Nüüd on teie kord Eriti oodatud on kasulikud nõuanded, vihjed, soovitused loetletud vigade parandamiseks või soodsate varuosade hankimiseks.
Nagu aru saada, siis eriti pädev ma BMW-de alal pole. Nii, et avastamisrõõmu pakub mulle see auto ilmselt pikaks ajaks!
Mõnda aega nüüd jälle ringi rullitud. Külmkäivitus on eeskujulik, alati esimese katsega, ka kõige külmemate ilmadega. Selleks, et klaasid puhtad seisaks eemaldasin ventika ja panin radika ette vähe pa
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus
Tere!
Olen selles foorumis suht esimesi kordi, kasutajaks regasin end seoses pealkirjas mainitud auto igapäevaseks sõidukiks ostmisega.
Tegu siis 1988 aasta väljalaskega, värviks tumehall metallik. Lisadest peaks olema siis kõik tavaline ja mitte midagi erilist või silmapaistvat. El. peeglid, vändaga aknad ja katuseluuk, esiistmete kõrguse regulaator, kontrollblokk laes. Shadowline peaks ta kah olema tehase poolt.
Mootoriks on vähima kubatuuriga 6-silindriline, auto läbisõit on odomeetri järgi ~371 000 km 8) Sisse- ja väljalaskekollektorid on väidetavalt pärist 2.5-liitriselt, samuti väljalasketorustik täies pikkuses. Ei oska seda küll kontrollida, aga summuti on korralik ja hääled väga kenad
Auto ilmutab siit-sealt kulumise märke, kuid samas paistab, et päris ront ta ka pole. Tehnoülevaatuse läbis legaalsel teel mõned nädalad tagasi, veana läksid kirja puudulikud tagumised amordid (nüüdseks asendatud kasutatud, ent kobedamatega).
Ehk on see auto siit communityst ka enne läbi käinud? Mingi huvilise käes ta igatahes olevat olnud. Saksast toodud on ta 2003 aasta lõpus ja olnud kasutusel igapäevasõidukina. Kostitaks siis piltidega...
Midagi roosilist sellises vanuses auto igapäevasõidukiks võtmisega ette kujutada muidugi ei maksa. Vigu leidub. Siiski olen millegipärast alati vanakooli masinaid hingelähedasemaks pidanud ja üleüldse, autodisain pärast 1985 aastat ei kõlba kuhugile
Dailydriveritena olen siiani kasutanud vaid 05-07 Ladasid (3tk, 2006 aastast ~60 000km), kuid hobiautona üritan esimest ka vaikselt taastada. Aga jah, selle jutu jaoks on teine foorum...
Niisiis vead auto ostuhetkel/proovisõidul enne ostu:
* Tagumised amordid kutud/ vahetatud enne ostu
* Esisild vajas stendimist/ tehtud enne ostu
* Pardatsokiluuk puudus/ saadud äitähi eest, tehtud
* Tagadiffer pole esimeses nooruses, ulub linnakiirustel
* Esipõll ja logarid puudulikud. Teada värk:S. Udukad on ka rotti lastud:(
* Käigukang töllerdab, mingi hoovastiku jama. Ilmselt tuleb ühtteist metallpuksidele ringi teha.
*Käigukangi nahk kulunud/ vahetatud
Paari omatud päeva jooksul on mõnevõrra muret teinud ka käivitumine. Külmast peast on kellavärk, ent soojalt ja natukene jahtunult tuleb mõni lisapööre starteriga anda. Ilmselt peaks laskma teha ka diagnostika, et mitte huupi raha tuulde loopida. Ühel korral, kui sadas parasjagu vihma, tahtis lausa käiamist enne kui suvatses reageerida.
Aga jah, pisike tutvustus on siis tehtud, ülevaade antud. Nüüd on teie kord
Eriti oodatud on kasulikud nõuanded, vihjed, soovitused loetletud vigade parandamiseks või soodsate varuosade hankimiseks.
Nagu aru saada, siis eriti pädev ma BMW-de alal pole. Nii, et avastamisrõõmu pakub mulle see auto ilmselt pikaks ajaks!
Muudetud , muutis GTA