Hüppa postitusse
Postitatud
comment_21270

Tervist!

Kasutaja päris kaua aega olnud aga teemat pole siia veel olnud mahti teha...

Mootor: M40B18, 1783ccm, 83kw, pritsung, SOHC, bensiinikas...

Värv: metallik must

Tagavedu, manuaal, särgid värgid, el akente nupud (aknad siiski vändaga), Recaro sport-esiistmed, lisapidurituli, "kergelt" toonitud tagatuled ja suunatuled, sumps tal löristab, vähemalt pool kesklukku, katuseluuk, signa, immo, 4 ust, 6 akent, 2 tuhatoosi, kapott ja pagasnik. Kindalaegas on kaa...

Kuudist läheb käima.

Pildid:

atgaaactxy1mtzlayyufezklh2.th.jpg dscn1114copy.th.jpg atgaaad83liigww8lj196tgax1.th.jpg dscn1116td5.th.jpg

Vead:

benapump teeb hirmsat häält aga see savi.

Sooja mootoriga törtsutab käivitades ja mootor pole 2.5L, roolivõim on ja siis ei ole,

Mootoribloki põhja hoiab koos epoliim ja silikoon, Diffrist lekib õli ja see pole LSD. Sõidab bensiiniga, tahab kindlustust, talverehve jne :?:

Enda arvamus:

Ütleks, et üks parimaid mis mul olnud on, läheb näiteks paremini edasi kui Audi Coupe, mis mul oli 2.3

Rahul... 8)

Ahjaa, ja tegu on RaulA endise autoga :D

mTim

• Vastuseid 207
  • Vaatamisi 26,5tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Lisan siis siia ka, et täna sai Tartu Maakohtu Võru kohtumajja dokustaadid sisse antud. Eks näis, kuidas asjad edasi lähevad

• Vastulause väärteoprotokollile AB 0000000 Käesoleva vastulause sisuks on minu mittenõustumine väärteoprotokollis AB 1240524 tooduga. Soovin esitada omapoolseid tõendeid süütuse tõendamiseks – sünd

• Täna helistas kindlustus ja küsis mis politsei otsus on. Ütlesin, et ma jäin süüdi ja trahv. Vastuseks sain, et nemad küll selle otsusega nõus pole ja mu dokustaadid annavad nad oma juristile üle.

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_21268

Auto siis minu käes olnud eelmise aasta augustist kuskil.

Teenisin siin Eesti Kaitseväes ja ostsin ta 3500.- eest (mitte RaulA käest)

Suured jamad olid vahelejätmisega, möödasõidud olid piinarikkad ja ka ohtlikud.

Sai ära puhastatud jagaja kaane all kõik klemmid ja need mured jäid seljataha.

Igatahes iga nädalavahetus sai temaga Tallinn - Tartu vahet hooratud ja tavaliselt oli 5 täismeest alati peal.

Järgmine mure tekkis kui autot käivitada, nimelt kui käivitad sis minutikese töötab ainult paar pütti, vahest 1 vahest kolm. Närvidele käib muud midagi...

Diffrileke ilmes kah sellel ajal, siis sai lihtsalt pidevalt kontrollitud ja õli juurde panemas käia. Karteripõhja sõitsin ise puru kuskile Kauburi kaubamaja (Tartus) parklas ööpimeduses. Sellele sai tehtud hädapärased remonttööd, et lihtsalt autot transpordi vahendina saaks kasutada.

Kui ajateenimine lõppes sai temaga veel töölgi käidud.

Aga kuna majanduskriis lõi valusalt sis olude sunnil jäi auto talveks lageda taeva alla seisma.

Hetkel siis asi nii, et tubli töö eest hakkan vaikselt autukest premeerima.

Differ on pmtslt leitud, õlid ja filtrid ostetud, vaja leida veel karteripõhi ja koht kust soetada odavalt enamus mootoritihendid (k.a. blokikaane tihend). Siis oleks masin jälle tänavasõidu kõlbulik (hetkel on ka aga riskantne). Hiljem siis tuleks teha pahteldustöid ja värvitöid kuna talvega asi veidi käest läinud ja väiksed mölke on ikka väga palju...

Plaane on mida masinaga teha aga hetkel pole lihtsalt ressurssi.

Vahepeal oli auto ka müügis aga mõtlesin ümber, olen lihtsalt armunud temasse 8) :?:

Nati lugemist tuli 8)

comment_21263

ikka kirves hind, need alumised tihendid saab ise ka teha, kui vaja.

Saab ka lihtsalt tihendi silikooniga panna.

odavam osta b-osa tihendite komplektid, ülemine ja alumine osa

(victor reinz toodang)

Aga kõva närvi ja edu autoga, kui siiani oled põnevil sellest autost, siis loodame, et taastad/remondid ka edaspidi seda e30 huviga ja ei jäta asja pooleli! :wink:

comment_21260

Alati ei peagi ju suuremat mootorit panema, siin foorumis alati tundub, et kui alla 2.3, v.a Is, siis kohe tuleb 2.5 vahele panna, muidu ei sobi kuskile :).

Igal juhul näeb eest parem välja kui enne.

BMW on jah natuke teisest klassist mootorite poolest. Korralik 1.8 pole NII masendav midagi (kogemused olemas :?: ). Edu uue autoga ja loodame, et saad siis kõik asjad korda ning oled autoga rahul ja tuleb palju, palju muretuid kilomeetreid.

comment_21259

Kui see tõesti korralik 1,8 siis läheb 100% paremini kui mingi 2,0-ine.

Sõbral oli ka 1,8 aga üldsegii edasi ei läinud, nüüd lähiajal ostis sõber 1,8 touringu ja hämmastav kuidas kisub edasi 1,8 kohta. 2,0-isest läheb raudselt paremini. :wink:

comment_21255

Ise mõtlen sama, et pigem panna 1.8is mootor vahele. Et kubatuur jääb samaks, aint tiba võimsam on. Pm ei pea ümber ka regama Ark. Ja müümisel on autol tiba rohkem väärtust. Ja kes tahaks osta endale 318i millel on 2.0 peal ja regamatta mootori vahetus. 2.0 mõtetu mootor üldse tõesti!

comment_21225

Ma ei sa nüüd aru eriti ,see te THÜV mainiti et sumps on vähe hõre ei ole veel ju viga ja omanik ütles ju et pidi auto soojaks sõitma et co normalne oleks .Käsar järelikult midagi võtis ikka kui läbi lasti tuled võib kohapeal seadistada kui vaja .Normalne kui läbi sai :?:

comment_21219
Ma ei sa nüüd aru eriti ,see te THÜV mainiti et sumps on vähe hõre ei ole veel ju viga ja omanik ütles ju et pidi auto soojaks sõitma et co normalne oleks .Käsar järelikult midagi võtis ikka kui läbi lasti tuled võib kohapeal seadistada kui vaja .Normalne kui läbi sai :D

jutt oli tagumistest toontuledest :?: neid ei saa seadistada ju :roll:

comment_21211
Ma ei sa nüüd aru eriti ,see te THÜV mainiti et sumps on vähe hõre ei ole veel ju viga ja omanik ütles ju et pidi auto soojaks sõitma et co normalne oleks .Käsar järelikult midagi võtis ikka kui läbi lasti tuled võib kohapeal seadistada kui vaja .Normalne kui läbi sai :?:

Hõre võib tõlgendada kui auklik. Omal oli sumpsil võike pragu sees kus läks ainult keevituspunkt peale ja klaasipesu vedelik oli otsas. Nende kahe vea pärast sain kordusülevaatuse. Ülejäänud oli tipp topp kässar võttis kolmandast nõksust juba. Ja kui nüüd lugeda et tuled ei sobinud co oli paigast sumps hõre kässar ei võta siis ei tahaks hästi uskuda, et läbi sai. Aga kui sai siis on väga kena :)

comment_21205

Võtsin omale siis selle õiguse, et puhastasin teatud teemast antud jutu, kui kedagi riivas siis kirjutage tagasi aga antud teemal paluks edasine mull lõpetada, kui tahate arutada, et kas sai või ei saanud siis edasi paluks kolida PS i !!! Rahu mehed :?:

• Autor
comment_21201
Võtsin omale siis selle õiguse, et puhastasin teatud teemast antud jutu, kui kedagi riivas siis kirjutage tagasi aga antud teemal paluks edasine mull lõpetada, kui tahate arutada, et kas sai või ei saanud siis edasi paluks kolida PS i !!! Rahu mehed :?:

tänud. a tuled olid ülevaatuse ajal originaalid, sõbra käest sain. pole keeruline ega aegavõttev neid vahetada..

comment_21195

Hõre võib tõlgendada kui auklik. Omal oli sumpsil võike pragu sees kus läks ainult keevituspunkt peale ja klaasipesu vedelik oli otsas. Nende kahe vea pärast sain kordusülevaatuse. Ülejäänud oli tipp topp kässar võttis kolmandast nõksust juba. Ja kui nüüd lugeda et tuled ei sobinud co oli paigast sumps hõre kässar ei võta siis ei tahaks hästi uskuda, et läbi sai. Aga kui sai siis on väga kena :)

Ma ei kadesta üldse teid kui sellises kohas THÜV peate tegema . :)

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_21020

differ vahetatud. selgus, et vana differ oli blokkdiffer ja tal ei olnudki vabakäiku (!?), nüüd nati imelik sõita...

ülekanne on ka siiski teine, ennem 100km juures pöörded ~3000 juures nüüd ca. 500rpm vähem...

aga mina olen rahul...

varsti summutit vahetama 8)

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.