-
Postitusi kokku
54 -
Registreerus
-
Viimati külastas
-
str muutis oma profiilipilti
-
Kõik läinud! Teema lukku palun!
-
Ma ei teahgi, peab vaatama, aga usun, et leian kuskilt ikka.
-
Kas keegi palun viiks asjad minema? Vastasel juhul varsti tõesti läheb kõik prügikasti ning siis hiljem hakatakse PS-e saatma, et kahju, et ära viskasid.
-
Kuna enam E30-t pole ja lähitulevik ei näe ette ka et tuleks, annaks kõik järelejäänud jubinad kellelegi kellel neid rohkem vaja. Täiesti tasuta on samas mõnda neist asjadest imelik ära anda ehk hind on 4 pack, näiteks Saku või AleCoq-i. Jupitama ei hakka kui keegi just millegi eest ei maksa ehk kõik tuleb korraga ära viia. Asjad asuvad Laagri kandis. 59 18 06 36 on number kui huvi. Iga päev asju minu töö olemuse kätte ei saa ning igal ajal ei saa ka telefonile vastata. PS või E-mail on abiks. Põlle on keegi juba keevitanud ja üldiselt mõlkis. Stange on sprayga mustaks värvitud, aga k
-
Diisli teemal jätkaks siis, et kui raske oleks paigaldada E30-le E39 või E60 diisel mootorit. Kas siis see 135 või 142 KW või E60-e 160 KW? Vahepeal käis mõte läbi ka E38 3.9D (180 KW). On seda üldse tehtud? Edit : 3.0 diislit peale pandud küll .
-
No mõtle . Nende hinnaklass on muidu 200.- (B varuosa odavaim) ja kuni 500.- (A varuosa ja Lemförder).
-
E38 praegu, aga E36tel kohtab seda ka ja paljudel teistel bemmidel ka kindlasti. Nr. 2 varuosa. http://bmwfans.info/parts/catalog/E38/Sedan/Europe/750iL-M73/LHD/A/1998/march/browse/rear_axle/rear_axle_support_wheel_suspension/ Pilt : http://www.acar.ee/index.php?p=6&mod=tooted&m1=114&m2=19&m3=20094&pos=1&iz=22521205&ik=114&t1=&t2=&t3=&t4=&t5=
-
Silikonpukse suudad ka järgi teha?
-
Suve lõpuks rullid kokku ja kruiisima 2010 2 Oktoober laup.
str vastas kasutaja P2hkel teemale asukohas Rullide kokkutulekud
Nii rroht7 tehtud pildid minu seebikarbiga. Kahjuks ennast kohal ei olnud, aga oli olnud tore üritus. 4 pilti küll ainult, et oleksin ise ka rohkem oodanud, aga vähemalt midagi alustuseks . -
Ei tean küll, et võib ka teise autoga tulla , aga aitäh üle kordamast sellegipoolest! -
Tere Laura! Mõtlesime sõbraga, et peaks juba sellepärast näiteks kohale tulema, et näeksin oma vana kupeed (see mis avataril Teil). Samas, aga väga millegiga tulla pole. See millega on, see sinna ritta vist ei kõlbaks, aga samas ei tea veel. Plaanid pole veel kindlad selle päeva koha pealt. -
Värvimine,Remont,Keevitamine,Autode käsipesula kassi 6
str vastas kasutaja 313 teemale asukohas Kasulikud kohad E30 omanikule
Minu auto oli vaja üle värvida täiesti, stock on ja kokku oleks läinud 10-11k.Ajaliselt 2-3 päeva. -
E30 Club sünnipäeva tähistamine 17 Märts 2007...
str vastas kasutaja aksel teemale asukohas Rullide kokkutulekud
No nii, kurat kyll, sain teada, et tööl laupäev, ma ikka proovin tulla, aga kindlalt ei tea. Raisk .Getukaz, siis vist ei saagi isiklikult üle anda, pean Snoopi juurde järgi minema.Asi pole veel muidugi kindel, äkki saan.