P2hkel Postitatud 11. jaanuar 2010 Jaga Postitatud 11. jaanuar 2010 Kusjuures seda touringut olen isegi mitmeid kordi seal näinud, ma arvan et see on mingi töötaja oma. Järgmine kord kui näed pisti paberike akna vahele kutsega meie klubisse. :wink: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
icehouse Postitatud 11. jaanuar 2010 Autor Jaga Postitatud 11. jaanuar 2010 Kusjuures seda touringut olen isegi mitmeid kordi seal näinud, ma arvan et see on mingi töötaja oma. Järgmine kord kui näed pisti paberike akna vahele kutsega meie klubisse. :wink: Palume leida aea kogunemaks meiega iganädalasel Bmw e30 klubi kokkusaamisel mustika prisma all! Kokkusaamine toimub esmaspäeviti kell 20.00. Kui juhtute olema ainuke auto kes kohal on... ärge laske tujul langeda... ( küll keegi järgmine kord ikka tuleb). PS. Liituge klubiga aadressil: foorum.e30club.org Midagi sellist???? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Renx Postitatud 11. jaanuar 2010 Jaga Postitatud 11. jaanuar 2010 Palume leida aea kogunemaks meiega iganädalasel Bmw e30 klubi kokkusaamisel mustika prisma all! Kokkusaamine toimub esmaspäeviti kell 20.00. Kui juhtute olema ainuke auto kes kohal on... ärge laske tujul langeda... ( küll keegi järgmine kord ikka tuleb). PS. Liituge klubiga aadressil: foorum.e30club.org Midagi sellist???? mitu purki sassi ära joond juba? ...ei väga hea, mõte liigub ...selle valge touringu kõrval isegi oma eelmise vaguniga parkinud....on vist jah mõne töötaja oma, kui ei seisa seal all parklas, siis on üleval maja külje peal parklas 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
icehouse Postitatud 11. jaanuar 2010 Autor Jaga Postitatud 11. jaanuar 2010 noo siis pole ju mõtet... vaasja pärast iga esmaspääv tööl nurub ülemuselt et saaks alla parklasse valvama minna... Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Renx Postitatud 11. jaanuar 2010 Jaga Postitatud 11. jaanuar 2010 noo siis pole ju mõtet... vaasja pärast iga esmaspääv tööl nurub ülemuselt et saaks alla parklasse valvama minna... ega jah Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
udukas Postitatud 7. veebruar 2010 Jaga Postitatud 7. veebruar 2010 08.02 ka keegi kusagile kokku saama? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 14. märts 2010 Jaga Postitatud 14. märts 2010 15.03.10 siis kell 20 mustika maaaluses parklas. kes tuleb ? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Tiit Postitatud 14. märts 2010 Jaga Postitatud 14. märts 2010 A tulge konna parem. :roll: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
christian Postitatud 15. märts 2010 Jaga Postitatud 15. märts 2010 Kas täna siis mingi kogunemine ka toimub, vb vaataks ka huvipärast üle.. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Renx Postitatud 15. märts 2010 Jaga Postitatud 15. märts 2010 ise tuleks veereks kah korra läbi, kui rahvast kah ikka tuleb....paari inimesega suht mõtetu :roll: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 24. märts 2010 Jaga Postitatud 24. märts 2010 Hei Tekkis selline naljakas tunne et võiks teha keset nädalat kokku saamine ehk siis homme 8) 8) Mis arvate :twisted: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Renx Postitatud 24. märts 2010 Jaga Postitatud 24. märts 2010 Mina tuleks kah, kui rahvast ikka rohkem kui kakskolm tuleks 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Impsionu Postitatud 24. märts 2010 Jaga Postitatud 24. märts 2010 Neljapäevad mulle ei sobi, meil on BMW klubiga kossu trenn(siit ka üleskutse, äkki siin ka mehi kes viitsiks käia :wink: ). Ega mul ka midagi näidata ole, nii et ei tea kas julgen päevavalguses ja puhtana oma autot näidatagi Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 25. märts 2010 Jaga Postitatud 25. märts 2010 Nuh mia tea ma arvan et tuleks kah vast kohale kui midagi toimub Aga kas mustikas või areenal ? Ise enesest ilmad juba soojaks läinud. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 25. märts 2010 Jaga Postitatud 25. märts 2010 õhtuti ikka veel miinused niiet mina pooldaks veel mustikat. Sain siis ühe tegelase (klubilise) veel juurde niiet tariks temagi kohale Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
S4ND3R Postitatud 25. märts 2010 Jaga Postitatud 25. märts 2010 Näidata pole minulgi midagi aga meeldiva rahvaga oleks ikka tore juttu ajada Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Yux323 Postitatud 25. märts 2010 Jaga Postitatud 25. märts 2010 et siis täna mustikas v... pähkel , lõikame mul põhja mõlema esiistme kohalt ära ja lähme driftikaga mootoriks yux-pähkel horsepower Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
olev125 Postitatud 25. märts 2010 Jaga Postitatud 25. märts 2010 et siis täna mustikas v... pähkel , lõikame mul põhja mõlema esiistme kohalt ära ja lähme driftikaga mootoriks yux-pähkel horsepower lol : :twisted: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
325IMAX26 Postitatud 25. märts 2010 Jaga Postitatud 25. märts 2010 Mis kell?? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 25. märts 2010 Jaga Postitatud 25. märts 2010 teeme siis kas 19 või 20 kuidas kellegile sobib võiks varem Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
wabbit Postitatud 25. märts 2010 Jaga Postitatud 25. märts 2010 a ma tuleks ka vist Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 25. märts 2010 Jaga Postitatud 25. märts 2010 Aga teeks siis mingi kella 8 paiku ? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 25. märts 2010 Jaga Postitatud 25. märts 2010 Teeme kell 20.00 siis Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
wabbit Postitatud 25. märts 2010 Jaga Postitatud 25. märts 2010 20.00 mustikas be there or be dead Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 25. märts 2010 Jaga Postitatud 25. märts 2010 Ää küll, olen kohal :D:D:D Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse