eesnahkhiir Postitatud 22. juuli 2009 Jaga Postitatud 22. juuli 2009 ma tuleks ka suurele kogunemisele ehk.......... aga kui mul on kole auto kas ma siis võin ka tulla? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 22. juuli 2009 Jaga Postitatud 22. juuli 2009 ma tuleks ka suurele kogunemisele ehk.......... aga kui mul on kole auto kas ma siis võin ka tulla? mis juttu sa ajad et kole auto ma ise olen näinud, väga kena tule ikka kohale kui toimub midagi 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
eesnahkhiir Postitatud 22. juuli 2009 Jaga Postitatud 22. juuli 2009 ah ära aja udu. aga ma vbl tuleks kui teaks kuhu ja millal tulla. kui see on lihtsalt 1 tallinna kruiis ,siis ei viitsi. juua tahaks ka. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 22. juuli 2009 Jaga Postitatud 22. juuli 2009 ah ära aja udu. aga ma vbl tuleks kui teaks kuhu ja millal tulla. kui see on lihtsalt 1 tallinna kruiis ,siis ei viitsi. juua tahaks ka. jep mingi kahe päevane mõll võiks küll olla 8) telgid püsti, väike grill ja õlle jne 8) 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
eesnahkhiir Postitatud 22. juuli 2009 Jaga Postitatud 22. juuli 2009 jah,nikku ja nisuviina tahaks. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
mental Postitatud 23. juuli 2009 Jaga Postitatud 23. juuli 2009 mina tahax eesnahkhiire ja kunoti duelli näha live-esituses ja siis olex syda kohe rahul kokkutulek olex siis vabsee vahva Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Yux323 Postitatud 23. juuli 2009 Jaga Postitatud 23. juuli 2009 tehke vähe kõrvalisemas kohas... saaks enda punase ka kohale äkki Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 23. juuli 2009 Jaga Postitatud 23. juuli 2009 Kõrvalisse kohta ei saa sa oma punasega äkki ligi lõhud salvo ära Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Airi L Postitatud 23. juuli 2009 Jaga Postitatud 23. juuli 2009 Yux sa paku välja kuhu sul oma autoga oleks hea tulla. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Yux323 Postitatud 23. juuli 2009 Jaga Postitatud 23. juuli 2009 bronnime rapla raja... saame omavahel mõõtu võtta ja puha... teoreetiliselt saab seal ka ööseks telkima jääda :idea: oleks vast kõigil huvitav... omanikuga saab ju kokkuleppele hinna suhtes ning üksikasjade suhtes...(ööbimine ja koristus jne) ilmselt pannakse mul teine iste ka sisse, et saab ehk sõitugi teha huvilistele Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Tiit Postitatud 23. juuli 2009 Jaga Postitatud 23. juuli 2009 8) Vägagi konstruktiivne idee härra Külgees Rullija poolt! Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 23. juuli 2009 Jaga Postitatud 23. juuli 2009 Minagi oleks vägagi poolt !!! :twisted: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Airi L Postitatud 23. juuli 2009 Jaga Postitatud 23. juuli 2009 Mulle sobiks 8-9. august!!!Selle raja asja võiks ära siis teha küll. Kes asja hakkab ajama? On vabatahtlikke? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
wabbit Postitatud 23. juuli 2009 Jaga Postitatud 23. juuli 2009 8-9 sobib hästi:) Oleksin raudselt tulija! Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 24. juuli 2009 Jaga Postitatud 24. juuli 2009 Võiks hiljem olla siis äkki on mul kah lootust jõuda see aasta veel autot testima raja peale. :roll: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
eesnahkhiir Postitatud 24. juuli 2009 Jaga Postitatud 24. juuli 2009 mulle sobiks kruusarada. või muda. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Airi L Postitatud 24. juuli 2009 Jaga Postitatud 24. juuli 2009 5-6 september? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 24. juuli 2009 Jaga Postitatud 24. juuli 2009 Kui see on nädalavahetus siis mina oleks arvatavasti käpp. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
indrekE30 Postitatud 24. juuli 2009 Jaga Postitatud 24. juuli 2009 Idee on superhea, iseasi kui paljud on nõus sinna tulema kuna see nõuab veidi suuremat väljaminekut. Aga kas augusti lõpu poole poleks parem? Siis oleks nagu mida tähistada Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
eix22 Postitatud 24. juuli 2009 Jaga Postitatud 24. juuli 2009 Idee on superhea, iseasi kui paljud on nõus sinna tulema kuna see nõuab veidi suuremat väljaminekut. Aga kas augusti lõpu poole poleks parem? Siis oleks nagu mida tähistada ja mida siis augusti lõpus tähistada on??? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
eesnahkhiir Postitatud 24. juuli 2009 Jaga Postitatud 24. juuli 2009 üks võimalus oleks tähistada kuu aja möödumist juuli lõpust. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Airi L Postitatud 24. juuli 2009 Jaga Postitatud 24. juuli 2009 üks võimalus oleks tähistada kuu aja möödumist juuli lõpust. Hiir sa ikka oskad kohe tuju heaks teha Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
indrekE30 Postitatud 24. juuli 2009 Jaga Postitatud 24. juuli 2009 Suve lõppu ikka. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 26. juuli 2009 Jaga Postitatud 26. juuli 2009 minuarust on isegi see sept. algus parem varjant Aug. vast liiga vara kuna tahaks ju võimalikult suurt osavõttu sellest üritusest Rahvas peaks selleks ajaks rahad kokku saama ning aega leidma 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
tossike Postitatud 17. august 2009 Jaga Postitatud 17. august 2009 Täna olen seal. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse