Hüppa postitusse
Postitatud

nii me siin renx320-ga mõtsime, et äkki kellegil on huvi kokku saada ja õhtu huvitavaks teha. :roll: räägime juttu, uurime puurime teiste masinaid jne. nagu see ikka käib :) et kes huvitatud ja millal sobix... siis poetage paar sõnakest siia :)

• Vastuseid 1,8tuh
  • Vaatamisi 283,7tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Ühineks ka, kui plaanis miski miiting teha. Niiet, kas üürime suure villa või keegi sheerib oma maja, kus ees ilmselgelt suur parkla, saunad jne?

• Polnud matut seekord 

• Loodame, et järgmine nädal on rohkem osavõtjaid 😉

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Kena

Rahvast oli küll ja autosi ka. 8)

Laisemad mehed lähevad poe ukse juurde ikka autoga ei viitsi jalutada mõni meeter :D:P

Kena

Rahvast oli küll ja autosi ka. 8)

Laisemad mehed lähevad poe ukse juurde ikka autoga ei viitsi jalutada mõni meeter :D:P

Natuke imelik oli oma roostes autoga kohal olla eriti kui teadsin ainult ühte inimest varem :oops:

Natuke imelik oli oma roostes autoga kohal olla eriti kui teadsin ainult ühte inimest varem :oops:

Pole hullu me kõik oleme niimoodi alustand :D

Aga ma ei olnud kedagi varem näinud :? :twisted:

Peakski hakkama see asi toimuma neljapäeviti.... tundub.. et siis rohkem rahvast... esmaspäeviti ei vea end õieti keegi kohale tavaliselt.

Täna oli küll üllatavalt palju e30-neid ja rahvast.

täitsa vahva oli sai ka läbi hüpatud ja paar sõna juttu aetud kuigi nimedest mul erilist selgust polnud ranzzi mari wabbiti renxu ja p2hkli tundsin ära ülejäänute nimesid kahjuks ei tea kuid küll needki ajapikku selgeks saavad :D Ei vahva oli

ma läksin küll jala poodi :P

a tagasi tulin siis oli puhas plats... :D

kuid siiski jah... peab mainima et üllatavalt palju osavõtjaid oli..

samas selle päevaga on ka see teema, et neljapäev ilmselt hea küll kuid kas iga nädal... pigem üle nädala või midagi... kui mitte iga kuu...

ses suhtes et ilmselt tüütaks ära kui liiga tihti toimuks ...

• 2 nädalat hiljem...
Et siis neljapäev?! Tulijaid (minejaid). Aeg sama? :)

kui sina v reino mu kaasa haarate :D

• 2 nädalat hiljem...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus