Hüppa postitusse
Postitatud

nii me siin renx320-ga mõtsime, et äkki kellegil on huvi kokku saada ja õhtu huvitavaks teha. :roll: räägime juttu, uurime puurime teiste masinaid jne. nagu see ikka käib :) et kes huvitatud ja millal sobix... siis poetage paar sõnakest siia :)

• Vastuseid 1,8tuh
  • Vaatamisi 283,7tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Ühineks ka, kui plaanis miski miiting teha. Niiet, kas üürime suure villa või keegi sheerib oma maja, kus ees ilmselgelt suur parkla, saunad jne?

• Polnud matut seekord 

• Loodame, et järgmine nädal on rohkem osavõtjaid 😉

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

ma tuleks ka suurele kogunemisele ehk..........

aga kui mul on kole auto kas ma siis võin ka tulla?

mis juttu sa ajad et kole auto :lol: ma ise olen näinud, väga kena

tule ikka kohale kui toimub midagi 8)

ah ära aja udu. aga ma vbl tuleks kui teaks kuhu ja millal tulla. kui see on lihtsalt 1 tallinna kruiis ,siis ei viitsi.

juua tahaks ka.

ah ära aja udu. aga ma vbl tuleks kui teaks kuhu ja millal tulla. kui see on lihtsalt 1 tallinna kruiis ,siis ei viitsi.

juua tahaks ka.

jep mingi kahe päevane mõll võiks küll olla 8)

telgid püsti, väike grill ja õlle jne 8) 8)

mina tahax eesnahkhiire ja kunoti duelli näha live-esituses ja siis olex syda kohe rahul :lol: kokkutulek olex siis vabsee vahva

bronnime rapla raja... saame omavahel mõõtu võtta ja puha... teoreetiliselt saab seal ka ööseks telkima jääda :idea:

oleks vast kõigil huvitav... omanikuga saab ju kokkuleppele hinna suhtes ning üksikasjade suhtes...(ööbimine ja koristus jne)

ilmselt pannakse mul teine iste ka sisse, et saab ehk sõitugi teha huvilistele :)

Mulle sobiks 8-9. august!!!Selle raja asja võiks ära siis teha küll. Kes asja hakkab ajama? On vabatahtlikke?

Võiks hiljem olla siis äkki on mul kah lootust jõuda see aasta veel autot testima raja peale. :roll:

Idee on superhea, iseasi kui paljud on nõus sinna tulema kuna see nõuab veidi suuremat väljaminekut. Aga kas augusti lõpu poole poleks parem? Siis oleks nagu mida tähistada :lol:

Idee on superhea, iseasi kui paljud on nõus sinna tulema kuna see nõuab veidi suuremat väljaminekut. Aga kas augusti lõpu poole poleks parem? Siis oleks nagu mida tähistada :lol:

ja mida siis augusti lõpus tähistada on??? :)

üks võimalus oleks tähistada kuu aja möödumist juuli lõpust.

Hiir sa ikka oskad kohe tuju heaks teha :D:lol:;)

minuarust on isegi see sept. algus parem varjant :)

Aug. vast liiga vara kuna tahaks ju võimalikult suurt osavõttu sellest üritusest :lol: Rahvas peaks selleks ajaks rahad kokku saama ning aega leidma 8)

• 3 nädalat hiljem...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus