Hüppa postitusse
Postitatud

nii me siin renx320-ga mõtsime, et äkki kellegil on huvi kokku saada ja õhtu huvitavaks teha. :roll: räägime juttu, uurime puurime teiste masinaid jne. nagu see ikka käib :) et kes huvitatud ja millal sobix... siis poetage paar sõnakest siia :)

• Vastuseid 1,8tuh
  • Vaatamisi 283,7tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Ühineks ka, kui plaanis miski miiting teha. Niiet, kas üürime suure villa või keegi sheerib oma maja, kus ees ilmselgelt suur parkla, saunad jne?

• Polnud matut seekord 

• Loodame, et järgmine nädal on rohkem osavõtjaid 😉

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Kui kogu teemat ei viitsi läbi lugeda, võta siis paar viimast lehekülgegi ja viska pilk kuupäevadele ka millal postitatud on...

loogilist mõtlemist õige sutsuke :D

aga muidu päikest :D

Palju sinna siis oodata on ?

ma siin just juurdlen et kas ajan ka rulla kohale vai ei hakka jändama...

ma kuulun siis eixiga nende ebaõnne sõdurite hulka :D nimelt mul lõpetas sidur koostöölepingu :evil:

Homme siis kukun sidurit lammutama et vaadata mis seal siis konkreetselt p***e läks.

Siit ka siis üleskutse et kellel vedeleb kuskil tutikas siduri komplekt või siduri detaile siis võiksite PS-i saata :D

kui ei eksi siis 7 masinat

2 kabriot

2kupeed

2 touringut

ja üks e36 touring

8)

Eksid küll!

täitsa terve sedaan oli ka :D

Kui äkki saares ka mingi kogunemine toimub ja kui keegi sellest teada annab siis on ka minu bemu seal platsi peal näha...

saarema viin on hullem kui mära piss,saare õlu pole ka parem.

joodavat alkoholi saaremaal pole.

okei, seljuhul lõhna järgi mis meenutab alkoholi

• 3 nädalat hiljem...

Kui te kella 8st kogunema hakate siis ma jõuaks suts peale 8t kohale ehk siis kuskil veerand 9 paiku ..

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus