Hüppa postitusse
Postitatud
comment_22835

Sai omale veel üks vaeseke ostetud.Korrastamist vajab küllaga aga mitte midagi hullu,(nagu mõne teise arvates :D )rohkem sellist nipet-näpet.Eelmised e30ned vajanud kõvasti rohkem tööd.

tegu siis-

325i-ga 125kw.

musta värvi.

4xel.aken.

must (suht värske) nahksisu.

vdo stereo+8 kõlarit.

mtech I tiib.

mtech II esi- ja tagastanged (koopiad)

mtech I rool

tutikas Bosali summuti jooks.

katus 1,5a. vana kuid keegi olevat noaga kaks sälku sisse tõmmanud ja eelmine omanik võttis katuse maha ja lasi ära parandada.(katuse riie hetkel pagassis)

Suuremaid vigu masinal ei esinegi , rohkem sellised puuduvad vidinad.

Kindlasti vajab auto ülevärvimist ,mis peaks juhtuma kevade poole.

Mootor tuleks ka natuke laiali tõmmata kuna klõbin sees.

Praeguseks aitab küll.

104gb9j.jpg2b1rol.jpg

fvvgio.jpg2ypmf4g.jpg

2jfm0r7.jpg142szs6.jpg

2vdlfa0.jpg1zn91xw.jpg

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_22807
Cabrio.. jaaa :D võtab muigama ikka :wink:

see on sesama cabrio mis oli 20k või midagitaolist müügis ?

Jõudu autoga ja paksu rahakotti ( kuigi paistab et siia vägapaksu polegi vaja ) :wink:

seesama jah. eks ta mu rahakotti hakkab kergitama küll aga mul aega teha seda kuni ülevaatuseni(aprill)enne seda sõitma ei hakka vaid üritan leida talveks sooja koha ning saada loodetavasti kevadeks "ülevaatuse" valmis.

comment_22803

Nähtud ja katsutud :), siis wolfe all polnud, aga nendega on ikka 5+ , teades Kerti siis see auto hakkab kindlasti ka sõitma tänavatel, tööd oli, aga küll tänavatele varsti jõuab :).

Cabrio on ikka suvel parim ja 2.5 ka veel :D.

comment_22801

Pole see 215/35 hullu midagi :D

Enda autol mul 215/40 ja 245/35 ja päris korralik madaldus ka veel :wink: ,velg muidugi on 17"

Üleüldiselt pole väga hull tallinna tänavatel liigelda aga see männiku tee lõpp ei kannata küll mingit kriitikat,pean sealt igapäev korra läbi sõitma :evil:

• 4 kuud hiljem...
comment_21057

Kui ikka pimpmairaidi asja teha siis ikka 60/60.

60/40 jätab tagumiku tüdrukulikult püsti minu arust, kui juba karteripõhi kaob siis las ikka läheb benapaak ka järgi kogu fekaaliga...

Ise suruks sinna miskised Borbet A-d või otsiks Alpinasi aga noh ,maitse asi.

Mulle maitseb õlu näiteks

edu,

A

• Autor
comment_21052

arvan isegi ,et 60/60 jääks kenam.

siis enam sinusuguseid suuri mehi enam autosse ei saa võtta! pärast põhi vastu maad :?:

velje saaga jätan üldse tahaplaani kuna nendega pole üldse kiiret. need wolfid käravad hetkel küll.(kunagi äkki sebib 17" alpinad :wink: )

• 8 kuud hiljem...
  • Autor
comment_16683

Nüüd ,kus sai Wolfraced maha müüdud(Sõle tänaval puruks sõidetud ix-i alla)Sai omale uued tellitud(rsk ,kus oli kepp nende kätte saamisega :evil: )

Nagu tuttav ütles " 9" is for pussys "

ke80w5.jpg

Veljed siis 2x8,5" ja 2x10" R17(poleeritud randiga)

Alla pole veel jõudnud visata aga esimeste jaoks rehvid juba leitud kuid tagumisi 245/35 suht raske leida :D

Üks närune pilt ka veljest.

2j44uw8.jpg

Auto all peaksid sellisena välja nägema

x28c5k.jpg

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.