Hüppa postitusse
Postitatud
comment_36858

Sai siis ostetud endale kasutaja traxi käest e30 316 kupee , mille aastaks on 85.Sisu on tal beez,hele sisu.Istmetest on hästi säilinud kõrvalistuja iste ja tagaistmete seljatugi.See bmw oli eelnevalt 6 aastat seisnud kuna ei osatud korda teha.Hetkel auto liigub , aga vajab päris palju tegemist.Praegu ei hakka välja tooma asju , mis teha vaja , aga eks ajajooksul kirjutan juurde , mis tehtud ja mis veel vajab tegemist.Kuna käin veel koolis ja õpin autotehnikuks siis saan autot kooli garaazis vähe korrastada.Auto kohta ei oska eriti lisada midagi , peale juhipoolse peegli on kõik vändaga.Sai koolis ka auto tõstukile aetud , põhi oli päris korralik , aga sumpas oli ees üks näpu suurune auk ja taga pütis ka.

Traxi poolt vahetatud siis : taga piduri klotsid,tagapiduri toru,tagapiduri töösilindri,jagaja kaane,küünlajuhtmed,jagaja rootori,küünload,paar massi juhet,esitule,tagatuled,mootori õli ja filter,kütuse filter+ ise hetkel termostaat ja õhufilter , mis oli väga väga must :D .
Aa ja nädalavahetusel tiksus ka auto spidoplokis ilus 250 000 ette.

Vahetatud asjad:
*termostaat
*õhufilter
*radiaator
*sisu vahetatud
*taga numbrilaua tuled
*süütelukupõhi
*stabika vardad
*stabika puksid

*piduri klotsid ees
*sarniirid
*juhipoolne rooliots
*klapikambrikaane tihend
*väljalaske kollektori tihend
*taga amordid
*plokikaane tihend

*ees uued kettad

*taga uued piduri silindrid, mõlemad pooled

*uued klotsis taga trumlis, mõlemad pooled

*uued käsipiduri trossid, mõlemad pooled

*vahetatud generaator

*uus pingutus vedrude komplekt trumlis

e30.jpg
e30__.jpg

Hetkel ei oska midagi juurde lisada , ehk homme klõpsan pilte juurde.

Muudetud , muutis Magnus

• Vastuseid 199
  • Vaatamisi 24,9tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_36923

Hetkel on mul jama salongi soojaks saamisega.Panen tööle tuleb sooja ja siis hakkab külma tulema , aga samas läheb mingi aja peale keema.

Ehk keegi teab mida teha?Vahetasin juba termostaadi ka.

J veel üks küsimus , et kas sellel autol peaks olema paisupaak ka kuskil?

• Autor
comment_37192

Eelmise nädala neljapäeval rakverest-tallinna poole sõites kadusid mul suunatuled ära , mingi hetkel tulid tagasi ja jälle reedel kadusid ära.Lugesin siit foorumist , et kellegil oli sama jama ja oli generaatori ära vahetanud ja asja korda saanu.Mul endal jama ka akuga , et iga hommik , kui tahan autot käivitada on aku tühi.

Ehk siis ostan uut genekat, Psi pakumisi.

comment_37194

Suunatuledega võiksid pigem proovida, kas ohutulede lülitil on pistik korralikult taga ning järgmisena suunatulede kang ära vahetada. Aku tühjenemine võibolla seotud sellest, et miski elektri tarbija jääb peale? Proovi ehk ööseks akuklemm maha võtta ja kui hommikul käivitub, siis aku ja genekas ok!

Muudetud , muutis rreims

• Autor
comment_37602

Sain küll eile sumpa korda , aga radikas läks puruks.Hakkasin eile kohe otsima uut lammutustest , männiku omas öeldi , et olemas , aga kohapeale minnas öeldi , et ei ole.Täna siis helistasin Carmaster lammutusse ja öeldi , et olemas.Lepisin sõbragi siis kokku , et lähme käime ära kuna ta oli juba tallinnas , aga selle asemel , et ära käia ootasin teda 2h solarise juures ja siis lõpuks helistas , et ei saagi minna kuna ta ei jõua.

Nüüd ei kujutagi , ette millal üldse saan radika osta kuna see töötab ainult nädalasees ja ma sellel ajal koolis rakveres.

Muudetud , muutis Magnus

comment_37686

Eks ta olle hellesisu vajab rohkem hollitsust,et ta normalne välja näeks.Seebi endale vähemalt kuskilt uus juhi iste või kõrvalistuja ise ja tõsta istme poroloonid koos katedega ringi.Kui endale stange kuskilt saad siis ma võtaksin sinu juhi poolse stange nurga endale. :rolleyes: Käigukangi ümbrus on puudu või eemaltatud lihtsalt :BMW: ?

• Autor
comment_37723

Eks ta olle hellesisu vajab rohkem hollitsust,et ta normalne välja näeks.Seebi endale vähemalt kuskilt uus juhi iste või kõrvalistuja ise ja tõsta istme poroloonid koos katedega ringi.Kui endale stange kuskilt saad siis ma võtaksin sinu juhi poolse stange nurga endale. :rolleyes: Käigukangi ümbrus on puudu või eemaltatud lihtsalt :BMW: ?

Sell hetkel ma just panin seda kõike kokku kuna mässasin armatuuriga :D ja muidu panin varuosade alla ka , et ostan juhiistet.

Eile sain õnneks radika ka nii kauaks vähemalt ma loodan korda kuni uue saan.

Sai ostetud mingit pulbrit , mis otsib lekke üless ja parandab ära , täitsa toimib.

Muudetud , muutis Magnus

comment_37771

sa pead kindlalt jahutussüsteemi läbipesu hakkama tegema,muidu pole sul suurt tolku ka uuest radikast ning pead hakkama ntx exilt uut salongi soojendus radikat ka otsima,halvimal juhul saad mootorit ka tegema hakata,ma ei tea,kuidas m10 kuuma talub üldse.

• Autor
comment_37846

Kuna keretöödeks hetkel ruumi pole garaazis siis sai vähe nokitsetud, : stangelisa nurga panin kinni ees, tagastange liist sai külge pandud ilma ühegi kruvita ( varem oli kruvidega ühelt poolt ) ja siis pesin auto puhtaks ning vaha ja poleer.

27022012585.jpg

27022012584.jpg

27022012597.jpg

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.