Postitatud 9. aprill 20195 a comment_131145 Tere Vihmaga tombab pohjavaiba rängalt märjaks juhi poolt. Hetkel vaip väljas ja leidsin hetke, et vaadata kust tuleb. Vesi jookseb vasakult ülevalt nurgast, helimati tagant. Kust alustada?
9. aprill 20195 a comment_131146 Siin foorumis on väga palju seda teemat arutatud ja mitmeid teemasi tehtud. Otsinguga ei leidnud miskit?
9. aprill 20195 a comment_131148 Auto laiali ja keretööd. Kolmikplekk läbi roostetanud ilmselt. Nn kaitsmekarbi alune osa, lansekas ,tulemüür ja vaheplekk. Sealt on kojamehetunneli vee äravool tiiva taha (põhjus ka miks tiivad ära mädanevad alt)
9. aprill 20195 a comment_131155 Nii, nagu eix kirjutas. Paraku üks tüüpkohti, mu masinal oli sama keiss, lisaks oli mul akualuse poolel ka auk.
9. aprill 20195 a Autor comment_131160 See nurk on mul juba üles ehitatud. Vesi jooksis tuppa kapotitrossi augu kaudu, seal peal olev lutt oli taitsa puudulik. Küll aga miks vesi sinna nurka üldse pääseb? Äkki saab selle kuidagi ara suunata sealt.
10. aprill 20195 a comment_131168 Tiiva ja kere vahel tuleb tihendiserva ühendusava kinni panna nagu see on tehasest. Mujalt see vesi ei tohiks tulla. Pane tiiva ja kere liitekohta mastiksitriip ka peale. Sebi täispikk kapotitihend (325e, TD ) , need tavalised tihendipikendused on lihtsalt iluasjad.
14. aprill 20195 a comment_131278 See üks kohtadest, kust tuppa vesi hakkab tulema, ilmselt sul sama probleem.
15. aprill 20195 a Autor comment_131290 Ilmselt ilmselt, eelmises vastuses öeldud kust vesi tuppa tuli. Need nurgad mõnel ikka eriti käest läinud. Mul lõi sinna ainult mõra sisse kuna vedrustus oli nii jäik, tegin uued plekid ja tugevdused alla. Toast mulle sellist pilti vastu ei vaadanud
Tere
Vihmaga tombab pohjavaiba rängalt märjaks juhi poolt. Hetkel vaip väljas ja leidsin hetke, et vaadata kust tuleb.
Vesi jookseb vasakult ülevalt nurgast, helimati tagant.
Kust alustada?