Tervist ,olen uus siin e30 maailmas/foorumis. Nimelt siis sai soetatud omale üks enam-vähem rull suuresti ikka auto välimuse ja vanuse pärast,vanade asjade fanatt nagu ma olen ei oskagi kohe midagi kirjutada ,auto vajab kõvasti nokitsemist ,mootoris suuri surveid pole ,edasi käib mehiselt ,pumba kaant arvatavasti peale koputatud, kere esmapilgul ei paista kõige hullem aga eks näha ole. Plaan auto suvel punaseks värvida ja mootor pulkadeks tõmmata ja kokku lapata ,varuosi antud mootorile veel jagub sest 3x e34 vahepeal läbi käinud ,kõigil 2.4 td peal. Aga ega siis midagi ,tõttan nokitsema. Sõbra punane 324d paistab ka pildil ,plaanis järgmisele kokkutulekule jõuda nael kummi!
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus
Tervist ,olen uus siin e30 maailmas/foorumis. Nimelt siis sai soetatud omale üks enam-vähem rull suuresti ikka auto välimuse ja vanuse pärast,vanade asjade fanatt nagu ma olen
ei oskagi kohe midagi kirjutada ,auto vajab kõvasti nokitsemist ,mootoris suuri surveid pole ,edasi käib mehiselt ,pumba kaant arvatavasti peale koputatud, kere esmapilgul ei paista kõige hullem aga eks näha ole. Plaan auto suvel punaseks värvida ja mootor pulkadeks tõmmata ja kokku lapata ,varuosi antud mootorile veel jagub sest 3x e34 vahepeal läbi käinud ,kõigil 2.4 td peal. Aga ega siis midagi ,tõttan nokitsema. Sõbra punane 324d paistab ka pildil ,plaanis järgmisele kokkutulekule jõuda
nael kummi!
Muudetud , muutis SiilUdus
Lisasin pilte