Hüppa postitusse
  • Vastuseid 210
  • Vaatamisi 52,9tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_20936

NO nii :)

Üks väike lapike veel karbile panna siis on kere keevitatud :)

täna sai alustatud juba pahteldamisega. uued uksed on juba küljes ning kohe lähevad ka tiivad.

hea tunne on kohe,et masin saab taastatud ja ei mädane vanarauaks :?:

Plaane on masinaga veel,kuid neist räägin siis kui need teostatud on...

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_20644

asi on veel pooleli.

Kere on pahteldamis järgus.Kuna meil oma kummipost,siis hetkel siin kiired ajad ja ei jõua sellega tegeleda.

Turboks on 2,4td turbo(vana tüüpi oma,mis on suurema kuumakojagaja sisese wastegateiga)firmaks on garret. Hetkel on asi ilma coolerita,kuid sellega tegelen juba.Tahtsin Lihtsalt proovida kas tööle hakkab. Töötab originaal aju ja õhukululugejaga.Kasutasin veel subaru bypassi.Jõudu tuli juurde küll :?:

Muidugi võiks alati tahta paremat,kuid hetkel mulle piisab ning tahtmine oli lihtsalt näha,kas suudan turbo peale panna ning kas ka masin tööle hakkab ning võib lugeda selle õnnestunuks. :)

Pilte pole veel teinud. Kuid kindlasti tulevad.

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_20285

rõhku on hetkel nii 0,5bari.

segu näitab,et on rikas. Kuigi pole päris 100% kindel,kas mu segukell ja lambda nii täpselt näitavad.

Vahetasin just kütuse rõhuregulaatorit,kuna mingine kamm oli kallal,et katkestas nagu kütet(õigemini lihtsalt lampi jäi hing masinal kinni). See jama oli mul ka enne turbo panekut,kuid nüüd lõi rohkem välja. Lammutasin vana regulaatori laiali ja membraanid olidki katki.

Ega palju polegi poroovida saanud,kuna auto on laiali ja tee peal eriti proovida ei julge.

Kurjad värvilised tahavad kohe turja ju tulla :D

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_19903

Auto siis nii kaugel,et homse seisuga peaks minema värvimisse.

Nädala lõpuks peaks uus kate juba seljas olema. Loodame,et on :D

Vahe peal siis nii palju,et bena pump andis jälle saba. nagu töötab,aga ei anna enam piisavalt survet,ning auto kakub ja pumba relee ka plõgistab.

Homme peaks selle ka uue saama.

Saab varsti jälle teid vallutama minna 8)

• Autor
comment_19707

Lootsin,et saan rutem värvitud,aga läheb veel tiba aega....

Mõned pildid hetke seisust:

http://www.foto24.ee/showPhoto.php?photoID=2078270

http://www.foto24.ee/showPhoto.php?photoID=2078271

http://www.foto24.ee/showPhoto.php?photoID=2078273

http://www.foto24.ee/showPhoto.php?photoID=2078276

Cz-bikeri tehtud esipõlle lisa 8)

Minu arvates päris sünge.

• 3 nädalat hiljem...
comment_19444

et sul see kütuse pumbad ikka ja jälle laiali ei lendaks võid südame rahustuseks topeltpumbad panna seda muidugi siis kui sul tuleviku plaane ka sellega on et tõstad rõhku paned progretava aju jne. :D

Orig. ajuga ja värki võib vabalt 0.6 bar peale lüüa ...ei juhtu midagi 8)

• Autor
comment_19436

tegelt ei olnud asi üldse pumbas ning too töötab siiani. vahetasin teise pumba ja jama ikka endine. Kahte pumpa pole vaja,kuna rõhk on madal.

Värv on ilus ja mulle meeldib ka.

Tuledel pole viga midagi ning mulle need meeldivad.aga maitse asi siiski :)

pealgi need nii odavalt saadud,et ajaks kõik kadedaks.

• 4 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_18978

Täna sai siis auto väljast lõplikult kokku :lol:

Ise olen tulemusega rahul,kuid tiba veel tegemist on.

Nimelt tagatuled tuleb kindlasti välja vahetada,kuna need liiga kärakad ja udukaid on ette vaja,muidu jäi kõik väga hea.. 8)

ning mootor käib ka nüüd ilusasti,probleem oli ühes kehvas lõdvikus,kust mootor sai lisaõhku.

comment_18977

väga kena auto , värv on viimasepeal.Aga mul üks täiesti teemast mööda OT küsimus.Kelle mosse seal taamal ühel pildil paistab?see universaalkerega?Kas seda müüa pole soovi? :roll: .Aga muidu tubli töö , ootan huviga valmis tulemust.

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.