Hüppa postitusse
  • Vastuseid 210
  • Vaatamisi 52,9tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

comment_15453

Üldiselt sain mina Mattiasest aru, et HX50 puhub kuni 750hj, huvitav, et siis HX40 nii vähe viletsam on.

Õnneks on osa sellest reaalselt jõust kinni ka installi kvaliteedi ja seade taga. :)

Ja hoopis teine teema on muidugi mootori kestvus sellise jõuga.

comment_15449
Üldiselt sain mina Mattiasest aru, et HX50 puhub kuni 750hj, huvitav, et siis HX40 nii vähe viletsam on.

Õnneks on osa sellest reaalselt jõust kinni ka installi kvaliteedi ja seade taga. :)

Ja hoopis teine teema on muidugi mootori kestvus sellise jõuga.

kui nt seda uskud sis hx50 lahjem kui hx40 ,leitud siis siit http://www.proturbo.fi/index_en.htm

Holset HX40 60/65 -- 2.0-4.0 650 hv 950 €

Holset HX50 63/72 -- 2.0- 600+ hv 950 €

Holset HX50 67/77 -- 2.0- 600+ hv 950 €

Holset HX55 67/77 -- 2.0- 600+ hv 950 €

Holset HX55 72/77 -- 2.0- 600+ hv 1345 €

comment_15447
HX50 ei ole kohe kindlasti lahjem kui üks kõik milline HX40 kuna vaata seal juba inducer-i ja exducer-i mõõtude erinevust.

600+ tähendab ilmselt et teadmata palju üle 600 :wink:

seda ma ei uskundki et hx50 lahjem ja pärast avastasin alles et seal + taga :P sry .P

• Autor
comment_15439

ausalt öeldes,mul otseselt mingeid jõunumbreid silme ees ei ole.pigem on siht see,et saaks masina korralikult tööle ja seadistatud ka õigesti.Jõudu võib palju olla,aga inimene tahab ju alati rohkem :) Üks ees märk mul on,kuid seda on siin raske seletada :P

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_15328

Mõned pildid siis:

kokkupaneku ajast.

mootor2001.jpg

mootor2002.jpg

2.5le siis nüüd veel sidur külge ja kast ka panna

mootor002.jpg

selline käikar läheb.Peal kirjas ZF ja mingid nr-id. Tundub,et vana kast mis mul all oli Getrag 260. vähemalt selline nr-i tundus seal olevat.

mootor006.jpg

Ja siin siis vana 2.0 mootor,mis täitsa töökorras,jääb järgmisi aegu ootama :)

mootor003.jpg

comment_15327

garaa¹is pesed pesumasinas vanasid õlifiltreid puhtaks? :P

tegelt kena projekt ja jälginud seda juba mõned päevad. püüan ka edaspidi jälgida :)

mis siis 2.0l mootoriga plaanis? jätad seisma või müüki?

aga edu ja jaksu sulle :!:

• Autor
comment_15325

Muidugi :P '

ei tegelt kuna ma ise ehitasin alguses oma mootorit teise laua peal,siis sõbral oli vaja oma fordi mootorit kusagilt putitada,siis tõi selle sisse.kuna kõrgus oli hea tegemiseks kolisin ise ka hiljem sinna üle :P

No kui keegi osta soovib,siis mootori müün maha ikka,kui ei taha jääb seisma :)

comment_15321
Tee ikka mootor ja käigukast enne pealepanekut ilusti puhtaks et silmale ilus vaadata oleks ja ise kah nii kakiseks ei saaks kui külge hakkad kruvima juppe.

Muidu jõudu ja jaksu. :wink:

Samas milleks? Nagunii läheb alla ja saab sitaseks. Kulutad lihtsalt mõtetult aega. Minu mõte. :roll:

comment_15319

Ega nii kiiresti kah nüüd s*taseks ei saa, ja kui tekib vajadust uuesti kast ja moto maha võtta siis ei mäkerda ennast nii ära ja tunduvalt mugavam on tööd teha kah.

Sama on ka autoga et millesk ültse seda pesta kui ta uuesti mustaks läheb ..

• Autor
comment_15299

Ma lasin ploki õrnalt mustaga üle ja ülemise otsa halliga.

ei viitsinud väga ilustama hakata,et nüüd väga korralikult nikerdada ja värvida.Sest varem või hiljem põleb värv maha.tähtis on et õli ei lekiks.

selles suhtes,et õli tuleb ikka maha maha pesta ja uued tihendid panna,kui juba lahti on :)

comment_15222

Kas selline torustik tasub ikka ära, mõten just seda, et kas ei oleks mõtekam tuua igast silindrist eraldi kuni turbo kinnitus flantsini toru ?

Lihtsalt küsimus kuna ise seda kolle värki niii väga ei jaga, aga samas näint teisi töid ja neil nagu tehtud nii.

• Autor
comment_15220

võimalik,aga lihtsalt selle mootoriga ei ole just palju ruumi mul kapoti all,et kõik asjad ära mahutada(kasutusse läheb veel ka audi wg) ja ka sai kolle tehtud käes olevatest juppidest. Eks tulevikus saab ju jälle uue teha,kui vaja peaks olema.

samas turbo mootoril ei ole ka nii oluline,et kõik torud oleksid ühe pikkused,peaasi,et voolavus oleks hea.

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.