Hüppa postitusse
Postitatud

Leks käis mõtte välja et minna Poola E30 kokkutulekule 26.08.16-28.08.16 ja sellest mõttest olid veel huvitatud Airi, GTA, Matu ja oo7 siis hakkasime plaani pidama. Kuna Hollandisse minejaid ei olnud siis panustan ka ise pigem pundiga Poola peale. Üritus toimub  09-520 Zdwórz, Poland asuvas kämpingus. Arvestasin ära, et Valgast on sinna 895km mille sõidab ilusti päevaga ära.

25 augusti hommikul sõidaks välja ja võtaks ürituse läheduses mõne hotelli, et end välja puhata(seal hotellid reeglina väga väga soodsad). Tagasitulek ilmselt juba otsustada pundiga.

Kütuse hind väga ei erine Eesti omast, et selle rahalise kulu peab iga autoomanik ise arvestama palju tema auto neelab.

Sissepääs auto+2 inimest on umbes 20€ mis sisaldab ka telkimiskohta ja kohapeal on müüdav õlu 1,25€ ning läheduses pood. Omad söögid ja joogid ning grill lubatud. Varsti lisan siia ka veel täpsema ajakava.

Korraldajad on väga huvitatud meie minekust. Nii et kes on huvitatud võtke minu või Leksiga ühendust, kuna peame broneerigu ära tegema. Eile oli registreerunud juba 147 autot.

https://www.facebook.com/events/1744253755810401/

Aastal 2015 

Muudetud , muutis m20b20

• Vastuseid 64
  • Vaatamisi 13tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Hotell oli superluks.. autod kõik siiani ühegi viperduseta sõitnud Ilm on super ja seltskond hea.. mis veel rohkem tahta

• Mina, Grimes, kurikristjan, RaidoM, GTA ja Leks kohe ületame Läti-Leedu piiri.

• extreme327
    extreme327

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Eigo oleks võinud mälu järgi kõik poolakad koha peal ära tätoveerida, ilma kataloogita :D:P Paarkümmend zlotti nägu. 

Ärge seda ka liiga tõsiselt võtke :)

julged mehed võtsite korraliku trippi ette, ma enda masinas nii kindel kül ei ole kuigi tahtmine kaasa tulla oli väga suur. saab siis ainult pilte vahida ja kujutada. ette kui lahe see võis olla:beer::BMW::respect:

Ma loodan järgmine hooaeg kõik need üritused kaasa teha. Julge hundi rind pidi haavleid täis olema!

• 2 kuud hiljem...

lahe sain inspiratsooni ja teen oma rullika selleks ajaks korda kui need kokkutulekud tulevad tahtsin ka sinna poola tulla oma rullaga see võis kindalsti vinge olla.

• 1 aasta hiljem...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus