Hüppa postitusse

jaan320i

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis jaan320i postitas

1. palju hinda??
  2. ehk siis kui tahta e30-et mootori osa poolest paremaks saada siis olekski kõige mõistlikum see sama m30 mootor. ja kõik asjad jäävad normaalseks kui autole lisada korralikud coilid ja korrlikud rehvid, natuke tugevam differ jms. kui sain valesti aru siis keegi võib parandada mu juttu.
  3. no selliste asjadeni ma ei lange et hakkaksin oma autole mingeid liivakotikesi jne peale toppima. no seda tuleb niikuinii arvestada isegi tavalise 2,5liitrisega, et kui tahta ringi peal sõita siis peab natuke vedrustuse, rehvide jms kallal vaeva nägema. aga ma mõtlesin pigem seda et kas seda m30-et on üldse pointi sinna toppida või on mingi parem lahendus asjale.ise mõtlesin pikka aega uueamtüübi 2,8liitrisele aga neid ei liigu eriti.
  4. mind huvitaks pigem see et kuidas selline raske mootor e30-ne juhitavust muudab? kui see mootor sinna istutada kas siis auto jääbki ainult driftimiseks? selle mootoriga peaks idee poolest ju kaalujaotus suht paigast ära minema. äkki keegi räägiks siis auto käitumisest ka peale selle mootori paigaldamist, et saaks parema ettekujutuse mis juhtuma hakkab kui sellise asja enda e30nele ka peale topiks. või äkki keegi oskab soovitada mingit muud mootorit mis oleks etem. selles mõttes, et juhitavus jääks alles aga käiks paremini edasi kui 2,5 liitrised.
  5. tagaisme nahatamine palju maksma läheb??istmel on peatoed ja käetugi. ja kahevärviliseks.ise muretsed naha sinna peale.
  6. kui tähekas tihemini käisin siis mõtlesin et küsiks ka et kas keeqi äkki müüa ei taha seda aqa ei jõudnud kunaqi selleni. aqa jõudu ehitamisel, tundus et seda seal jaqub.
  7. aga kõik mu tuttavad kes tegelevad autodega ja keevitamisega on öelnud sellist asja et mida rohkem keevitad seda suurem on võimalus et hakkab roostetama.ja kui altpoolt keevitan siis keevitan niikuinii terve ringi. punktidega on need plekitükid lihtsalt sinna külge lastud et nad paigas oleks jne. aga jah ma pole keevitamises eriti spets vend niiet teen nii nagu oskan
  8. mõtlesin siis et võiks üle pika aja jälle midagi kirjutada. ostsin siis endale vahepeal uue rooli ja istmed. ja seest on nüüd kõik keevitatud aga silikoniga kokku mökerdamata.panen siis pildikesed ka juurde et kui kedagi tglt peaks huvitama: http://fotoalbum.ee/photos/zaz222/61521263
  9. täits pinks-ponks masin tundub. kas millegagi autot eriliseks ka tegema hakkad?
  10. tahaks ka endale 400 krooni eest e30-et saada :roll: aga edu sulle ehitamisel ja loodan et sa ehitust pooleli ei jäta
  11. aga mul oleks selline küsimus et kui ma ei jõua oma autot selleks ajaks valmis teha kas siis võib mingi suvalisega ka tulla kuna tahaks ikkagi ära näha millega keegi hakkama on saanud.??
  12. kui hästi läheb siis on minu autoke ka selleks ajaks koos ja oleks kindel tulija ükskõik millisel päeval aga ainult õhtu poole. loodan et selle kuu lõpuks on valmis tänavatel liiklemiseks
  13. igati ilus ja viisakas masin tundub. edu sulle edasiseks 8)
  14. edu sulle ehitamisel ja eks siis thk-s näeb lähemalt seda masinat
  15. miks sa seda küsid? kas sellepärast et sellel on paar lohukest? natuke pean kapotti tegema jah kuna sellel on mõned lakkimisel tulnud tükikesed mida tuleks lihvida ja poleerida 8)
  16. läks aega palju läks aga sain osadele asjadele juba värvi peale(uksed, pagassi luuk, kapott, kulmud ja need liistud mis on tagumiste küljeakende taga ääres. olen valitud värviga üli rahul ja tahaks juba et terve auto saaks värvitud ja kokku pandud. veel tahaks saada 16-17´´ valgeid valuvelgesid saada niiet kui kellelgi on midagi pakkuda siis ps palun 8) siin on ka mõned halva kvaliteediga pildid: http://fotoalbum.ee/photos/zaz222/57173529 ja kuigi värv tundub enamus piltide pealt must siis on värv ikkagi tume roheline metallik ja kui vaadata väikese nurga alt asju siis tunduvad jupid mustad.
  17. hea on vaadata et niipalju silmarõõme ikka eestis on. edu sulle ehitamisel. 8)
  18. väga kena pill 8)
  19. keevitus punktidega on see lugu et kui punkte pealtpoolt ära ei lihvi siis kipub roostetama ja kogu rauapuru ja muu selline mis relekaga lõikamisest ja keevitamisest tekkis tuleks kindlastiära korjata sealt, sest ka see tahab roostet tekitama hakata.
  20. ega mul väga polegi midagi enam keevitada, paar auku ja karbid siis on kõik. tegin siis täna telefoniga paar pilti ka juurde aga kui järgmine kord digikat maha ei unusta siis saan natuke põhjalikumad pildid teha. pildid: http://fotoalbum.ee/photos/zaz222/56033351 aga ikkagi on väga palju asju veel vaja teha näiteks üks suurematest asjadest on käigukasti vahetus :twisted:
  21. nagu piltidelt näha on siis peale põhjamati eemaldamist sain ma väikese üllatuse(poolt põhja enam ei olnud) ning kõige imelikum oli asja juures see et ma olin õnnelik et põhi suht läbi kuna siis peab ikka vaeva ka nägema aga loodan et selle tuleva nädala jooksul saab auto juba uue värvi selga aga värv ise on väga tume roheline, ning ega väike metalliku poiss ka peost ilma ei jää. :wink: kui kellelgi on abi värvikoodist siis see on SUZUKI OVP.
  22. vahepeal on teema suhteliselt unarusse jäänud, kuna pole eriti aega olnud töö ja oma auto kõrvalt. kuid nüüdseks on auto juba hoopis teist nägu kui ennem oli ja selle puhul lisan ka mõned pildid http://fotoalbum.ee/photos/zaz222/55992557 homme juba uuemad pildid kuna peale nende piltide tegemist on nii mõndagi veel tehtud
  23. mõningad pildid auto ehitusest(lammutusest ) http://fotoalbum.ee/photos/zaz222/54386447
  24. sain veel mõningad pildid tehtud: http://fotoalbum.ee/photos/zaz222/sets/804097/?page=lastpage
  25. esimene asi mis tegemisele läheb on kere. vaja paar asja keevitada ja siis teist värvi värvida. hetkel ei ole veel päris kindel mis värvi aga uus värv tuleb kindlasti. sisse tahaks nahksisu ja mootor tuleb vist jah 2,5l ja manuaal kast kindlasti. aga jah esimesena tuleb välimus enamvähem normaalseks ja siis mingi korralik randiga valuvelg.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.