Kõik, mis erxx postitas
-
316 '87 - Dexter
Kindlustuse värk ammu muutunud. Kindlustuse saad aind oma nime peal autole teha, või siis kindlustust vana omaniku nimel pikendada. 355AKD Mark: BMW Mudel: 316I Esmane registreerimine: 1987 Kehtivad ülevaatused: Korraline (kehtib kuni 07.2010). Sõidukil puudub kehtiv korraline ülevaatus. Piiranguid ei ole.
-
M: 320(2,5 m50b25+turbo) 90a. sedaan.
Alla 2500.- pole kindlasti mõtet müüa, kui just rahadega kehvad lood pole. Pigem kisu "tuuning" jupid maha ja tavaautona müüki,tuleb ilusti 2500.- ära
-
LUKKU
Nii palju kui mina kuulnud, lugenud, uurinud olen, siis E30 ja E34 TYP 188 diffrite vahe on aind tagumises kaanes.
-
BMW 318 (m60b40) '90 - Riders
Nurka vähe veel Mingi drifti pillil keerasid rattad pea 90 kraadi
-
320IS M-Tech II '88 - kristokr
See kleepsuläbu polnud küll kuigi eeskujulik kaopti peal. Rikub lihtsalt haruldase pilli ära mille eest oleks võimalik head raha mõned aastad hiljem saada. Pime oli ka ja minuarust esistange enam ühes tükis ei olnud. Vb nägin ka valesti. Raja seisukord oli ka selline, et sirge põlle E30'ga poleks isiklikult peale julgenud ronida.
-
320IS M-Tech II '88 - kristokr
Ilus ja värki aga kurb tõsiasi on see, et sellega sõidetakse jäärajal juba. Täna/eile 25 veb oli võrtsu ääres see pill.
-
M: Avariiline E30 2-door
Keegi ei taha omale mingit kapsast ulme raha eest. Auto korda tegemiseks vaja ka investeerida. Ja see investeerimine on ka kindlasti üks põhjus miks sa teda ise korda ei tee.
-
m52b28 e39-lt e30-nele
Justmestik tuleb ise kokku sobitada, või osta valmis üleminek ebay's raudselt on. M50 mootoril istub igatahes E30 325E, E28 ja vist rääkitakse ka et E30 325i kardaan. Siis R6 mootoriga E36 käpad ja BMW omadest E30 325ix ja E21 pidurivõimendi. Mul on M50 mootoriga ja Opel Astra 1.6 vaakumvõim ja sai pandud mingise Mitsubishi piduripump, kuna siis oli jebimist vähem, aga saab ka E30 pumba sinna otsa.
-
BMW 316 (M40B18) '90 - ///Mario
Kumba pidi sul mahlad segi läksid. Üldiselt olen näinud, et jahutusvedelik jookseb mootoritsse, mitte et õli ka samal ajal jahutusvedeliku sisse. Poest pole leidnud mingit jahtussüsteemi pesemise kraami? Igast vedelikke müügis.
-
Bmw 318 e30 86a. 400eur
Kere vist midagi head ei ole? Hind on ka paras naljanumber Algul tuli oli hind 350, siis 400, siis 450 ja nüüd jälle 400 Vb viskas vahepeal 500 ka ära
-
Getrag 240/260 lahti võtmine
Margo see jublakas mis seal manualis pildil näidatud oli, et tuleb tangidega välja tõmmata, to hoiab ühte kahvlit kinni, sinna taha võibolla kõik takerdubki.
-
Pole kuulnud küll, et getrag 240 hooldevaba kast on, et ta lahti ei võiks tulla. Ma ei saanud aru ka kas võllid ei tahtnud pesadest välja tulla või mis jama oli, et kast lahti ei tulnud. Igatahes ma peksin kuvaldaga ja loopisin kasti paar korda vastu maad ka
-
Kellegil mõnda manuali või oskab selgitada kuidas tuleks lahti võtta näiteks getrag 240 käigukast? Võtsin kastil kõik võimalikud poldid küljest ära, mootori otsa minema võlli splindi ära, koputasin mõlemast otsast võllidele peale aga kastile jäi ikka aind 1-1.5 cm vahe aind sisse. Inimlikult lahti ei saanudki. Keegi ehk teinud ja teab rääkida kuidas see kast lahti tuleks võtta. Kuna mul läks kiireks ja kasti korpusest oli suva kuna kasti koda oli kellegi poolt eelnevalt ära lõigatud siis tampisin lihtsalt kasti laiali kuvaldaga, juppe lendas aga mootori poolne võll ja sünkrode osa jäi ellu mida mul ka otseselt vaja oli. Aga teisele kastile oleks vaja sünkrode osa sisse panna ja seal sellisedi võtteid kasutada ei saa. Googlest ei suutnud midagi asjalikku leida. Manuale siit foorumist laadisin ka alla, polnud ühtegi kus näitaks või õpetaks kuidas kast lahti võtta.
-
BMW 316i M21D24 TD '89 - erxx
Nonii, sain lõpuks autole enamvähem põranda alla ja auto peale aetud. Laamendasin täna 4 tundi ja tulemus pildilt näha. Auto oli päris niiske seest, tagaistujate jalgealused korgid lõin eest ära, üsna pehmed olid nagunii. Jalgealune üsna heas seisus, esimesed nurgad on aind pehmed, ja mõni tühi kruviauk roostetab. Roti raiped ka sees hullamas käinud. Tuleks veel mõned labidaga surnuks lüüa, või siis kuskile luugi vahele jätta. Ja kuidas ma need nö lävepaku liistud elusalt kätte saaks kus põhjavaip all on. Ei oska mingit nimetust anda neile.
-
Tartu kokkutulek??
Aga Tartus võiks küll migni kogunemise teha Libistaks kuskil.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Asjaarmastaja võiks ära osta, mitte mõni jupikunn http://www.auto24.ee/used/961663
-
K: Mure M40 mootoriga.
Pakuks, et hüdrotõukur väsinud või kinni või siis nukk või nookur kulunud. Omal oli kunagi M40 mootoriga selline jama, et hakkas 4000+ pöörde peal puterdama ja kooles täiega ja hürotõukur oli vist kinni. Samamoodi, tühikäigul ja esimene läks piirajasse, teisega oleks pidanud väga hullult piinama. Aga külma mootoriga polnud mingeid probleeme.
-
BMW 325e sedaan '86 - Roht
Tsingi toppimine kohta kust rooste maha nühitud on suht mõttetu, praktika näitab, et happekrunt on ainus asi mis pikaajaliselt efektiivne on. Aga jah.. Ostsid auto mõtlesid, et värvid üle Talveks karbiõli põhjaalla, siis ei saa niiskus ja sool ligi. Jõudu jaksu temaga, vaata, et kõveraks ei sõida
-
Lobamokkade rubriik
AronL on vist leiutanud ajamasina Saab ajast tagasi minna aega mil Kuusakoski veel emexit ära ostnud ei olnud tegija mees, pole midagi öelda.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Aga auto endiselt kere seiskorra poolest ilge saast.
-
mure.e30.324d.kütusekulu
siis teemaalgatajal ikka hammasrihmaga mingi kala, või siis pumbaga?
-
mure.e30.324d.kütusekulu
Kui 324'l laba kohapeal põhjas hoida peaks mootor lõpuni puhtalt käima või hakkabki s*ttuma kui pöörded lõppu jõuavad? Diislil iseenesest ju piirajat pole et nii tegema peaks
-
m40 mootoriga probleeem! 316i 1990a.
Aju tahmane pole? Proovi teist aju.. Saad teada kas juhtus ajus midagi.
-
Lsd differ.
Lihtsam oleks eix22 varianti proovida.
-
M/V: BMW 316i 125kw (m52b25 e39) mootoriga 1500.-
Pole ta mingi 325. Ega mootor mudelit paberites muuda! Müügiteemas võiks ka ikka olla kord majas nagu autode teemas, mudel olgu ikka õige kirjas. 578AOC Mark: BMW Mudel: 316 Esmane registreerimine: 03.01.1989 Kehtivad ülevaatused: Korraline (kehtib kuni 10.2011).