Kõik, mis jargo postitas
-
K: Kes võtaks ette veidi keevitustööd?
ega luuk ja mu jama ei anna veel aimdust ülejäänud autost. mina tegin enda masinl ka luugi ja muud jamad korda,kusjuures luuk oli ikka tõsiselt mäda,kuid pöhja pole tänase päevani keegi veel näpuotsaga puutunud. täna veel auto alla käies imestasin,et ikka veel põhjal originaalmastiks ja värv peal.pole ühtegi mölkigi.bensiinipaak vaid lekib,kui üle 25l sisse panna. uksed olid mul ka suht nirus seisus.need ostsin täiesti korralikud kasutatud uued. ise vahetasin enda autol natuke suurema jupi luugilt ära.ja asemele läks tsingitud plekist uus detail. selline
-
K: Kes võtaks ette veidi keevitustööd?
ega luuk ja mu jama ei anna veel aimdust ülejäänud autost. mina tegin enda masinl ka luugi ja muud jamad korda,kusjuures luuk oli ikka tõsiselt mäda,kuid pöhja pole tänase päevani keegi veel näpuotsaga puutunud. täna veel auto alla käies imestasin,et ikka veel põhjal originaalmastiks ja värv peal.pole ühtegi mölkigi.bensiinipaak vaid lekib,kui üle 25l sisse panna. uksed olid mul ka suht nirus seisus.need ostsin täiesti korralikud kasutatud uued. ise vahetasin enda autol natuke suurema jupi luugilt ära.ja asemele läks tsingitud plekist uus detail. selline http://www.upload.ee...e/874063/81.jpg
-
Lobamokkade rubriik
ja naised nimetavad mehi sigadeks!on ikka tabu
-
BMW 318it '90 - Klenn
mis masinast saanud on? ikka ellujääjate seas?
-
324d (td) '88 - Indrek
ega see sanitaarsilikon kuhugi ei kölba jah.välja arvatud vannituppa. keretöödel kasutatakse ikka keretöödeks ettenähtud vahendeid. kui nüüd ise teed,siis kasuta ikka professionaalseid tooteid.möned maksavad küll palju,kuid asi on seda väärt.enda masinal kasutasin käike käige paremat mis leidsin.hetkel möned aastad möödasja mas in on veel suht heas korras.kere poolest.hetkel tean kogu kere peal ainult kahte kohta kus rooste. aga iga rull on seda väärt et ta päästa!
-
Suve lõpu kokkutulek 22.10
no igal juhul on see liiga väike aeg. e34 olen vahetanud 3h kahekesi. oleneb muidugi kuidas summuti ja muud asjad lahti tulevad.tavaliselt ei pääse ka normaalselt käikar ülemistele torx poltidele ligi. ja muidugi starteri lahti keeramine on selline n***,et peale vahetust vajadki korralikku lõõgastust e30 peres
-
nii kähku sa oma auto sidurit küll ei vaheta
-
õige.tuleb ikka koguneda! ma võtan enda poja ka kaasa.ta tahab palju bemme näha.ma juba lubasin talle ,et näeb.ta jube bemmifänn! ärge siis mu poissi alt vedage
-
teema on ära vajunud! toimub ikka? palju tulejaid on.hetkel hääletajate statistikas vaatan,et hääletanuid on üle 40.kuid 22 sobib ainult 8-le.või on see foorumi uunedamise süü.
-
BMW 318it '90 - Klenn
ikka korda teha masin! neid niigi vähe alles. ei mingit lammutust!!
-
324d (td) '88 - Indrek
roostet leidub,nagu vanematel masinatel ikka.tee ainult pildid natuke väiksemaks.mul küll suur monitor,kuid ikka ei mahu ekraanile ära.
-
pole küll suurem asi koguneja,kuid suurema hulga rullide kokkuajamiseks veaks ennast ka kohale.
-
Preface ja facelift erinevused
erinevad ka esipõll,tagumised koopaääred,tagapõll,ukseklaasid,minu arust ka polsterdus-mürasummutus.
-
316i suur kütusekulu
minul keila linna keskmine 9l/100le mootoriks m40b18. maanteel saan 8 hakkama!
-
O: 4x100 flantse
hinnad ka suht head. alla 500 eek
-
O: 4x100 flantse
mul oleks ka flantse vaja.
-
M: tagumised madaldusvedrud
oi ei märganud! millal saaks osta? mingit numbrit kuhu helistada?
-
M: tagumised madaldusvedrud
mis hind?
-
BMW 323i kupee '83 - Kosk
pean vist enda rullilegi uue hoo sisse lööma!
-
BMW 323i kupee '83 - Kosk
minu käest saadud õhulugeja siis toimib!? pean nüüd vist padisele vagusi vaatama tulema
-
Polüuretaanpuksid
tagumistest ematalapuksidest oleks ise ka huvitatud.
-
BMW 318i (316i) '90 - christian
sai ka täna see rull üle vaadatud.kui ikka kõik plaanid teoks teed, siis saab ikka vinge aparaadi. edu masinaga terv jargo