Hüppa postitusse

sass

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis sass postitas

1. Matu, kas sul varuratas on olemas?
  2. istme ja rooli kate....klassika
  3. Ära muretse,Edgar lubab vähemalt tuhh kuus kätte.
  4. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    suvi tulekul,seega pakun jooks suverehve 15/60/195 e36 valukad saab pealekauba! ps
  5. Uus omanik saab soovikorral Ühe bbs logoga veljekapsli juurde minukäest.
  6. see pill läks minuteada lõikelauale,
  7. edition velg,mul on olemas üks paar samasuguseid.
  8. Miks värvimisel pidurivõimendi külge jätsid ?
  9. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Mis vahe on m40 ja m42 kardaanidel? Mis vahe on m40 ja m42 käigukastidel?
  10. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    m20b25 mootorile saab teha sellist tjuuningut
  11. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    see oli viimati nahksisuga ja matt punasena müügis 1500 euriga.
  12. Rooli asetus on teine,roolivarda kardaani asukoht salongis on teine,või on roolilatt teistsugune?
  13. Pildil Punase ringiga märgitud,peab olema korralik. Ps
  14. Kòik on vahetanud e30 lati e36 lati vastu,kuid kas kellegil on ka olnud probleeme sellega,et roolivarras jààb ebaloomulikku asendisse tule myyri suhtes ja hakkab vastukàima? Minul on ja seda airbag roolivardaga mille pikkust saab reguleerida,se kummi kàgin kàib nàrvidele ning kui panna latt esimesse aukudesse làheb roolivarda asend veel hullemaks.
  15. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Legotan touringut kokku,kas kellegil on pilti kuidas tulemüüril kinnitub airbagi anduri juhe ja piduritoru? Tänud!
  16. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Kas selline M värvides iluvõre on tehase toodang?
  17. sass vastas sild teemale, kohas Probleemid
    Pakun veljed seest mudased/Jäätunud
  18. Sellistel juhutudel olen läinud mnt büroose ostumüügi lepinguga ja teinud võõrandamis avalduse,see seob otseselt selle sõiduki uue omanikuga. Et vältida edaspidi sellised probleeme olen üritanud alati mnt büroos ära käia koos ostjaga. Mul on mingi mälestus et kasutaja siimu pakkus antud isendit kunagi varuosadeks,kuid ma võin ka eksida.
  19. sass vastas sass teemale, kohas Vaba teema
    Tänud GTA abiks ikka kui jäme se polt peaks olema mis lanseka külge keevitada? Juhuks kui ma ei leia ennem töösse minekut seda plastik junni.
  20. sass lisas teema, kohas Vaba teema
    Tere! Seoses väksemahuliste keretöödega kapoti all,oleks vaja teha kinnitused facelift paisupaagile,mõni r6 omanik ehk teeb pilti ka kirjutab kinnituste kordinaadid. Suht kiire selle infoga,ahjaa plastik junni oleks ka vaja millega paisupaaak kinnitub ülevalt. Tänud!
  21. kas poldi auk on 10 mm?
  22. Numbritule kohapealt lükkad käe sisse?
  23. tubli,kuid ma loodan et se sinise hullus läheb sul üle,suvel nägin seda pilli arenal ja noo suht ikka kraapis mu silma jõudu edasiseks
  24. Touringu luukidega hapu Eestimaal,mul õnnestus siit leida üks kust käsi läbi ei lähe nagu vanal luugil,aga vajab ikka tegemist.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.