Hüppa postitusse

sass

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis sass postitas

1. sass vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Kas keegi Tallinnast Tartu liigub ja viib 325i pool summutit minu juurest kasutajale siimp?
  2. Nahhui,ma ei jaksa ikka osta..
  3. sass vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    http://summutiabi.ee/soodus ,ehk on kellegile abiks summuti teemal.
  4. Müüa e46 330i tagumine summuti,kaks toru sisse kaks välja . Hinnasoov 25 eur, Tel:5620128kolm
  5. sass vastas sass postitusele asukohas Varuosad
    Tõste Tugilaagri juurest üks plekkseib ja splint puudu tervest komplektsusest.
  6. sass vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Tänapeva interneti ajastul pole enam küsimus kes teeb ,vaid pigem kui paju raha sa oled nõus välja käima.
  7. sass vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    krt ma sain 74mm
  8. sass vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Racing
  9. mis el vendiga on tegu,mis on diameeter?
  10. sass vastas RDMU postitusele asukohas Muud mootorid
    Sattusin nüüd sellise probleemi otsa ,et pole m52 mootori generaatorile kuhugi ergutusjuhet paigaldada,on vaid kandiline pistik generaatori küljes. Ilmselt on neid genekaid kahte sorti,kuid kuidas lahendada antud olukord,ilma et peaks geneka ära vahetama? Juhtmestik pärineb e36 328i,generaator e38 728ia
  11. sass vastas sass postitusele asukohas Varuosad
  12. sass vastas ValgeRullikas postitusele asukohas Probleemid
    Ma pakun käiguhoovastiku puksid
  13. sass vastas asser postitusele asukohas Tuuninguks vajalik
    Kardaanile ei jää ette?
  14. sass lisas postituse asukohas Varuosad
    Müüa m20b20 täispikk väikseflantsiga kardaan,pikkusega 1485mm. Hinnasoov:15 eur Tel:5620128kolm
  15. Täispikk m20b20 kardaan pakkuda tallinnas.
  16. sass vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Kuidas vahetada kardaani tugilaagrit? Milliseid tööriistu on vaja ning mida peaks silmas pidama?
  17. sass vastas Trax postitusele asukohas Küsimused - Vastused
    Milleks sellist kompotti ültse vaja teha on? Mis need e46 öötsad muudavad paremaks?
  18. Palju rehvide eest küsid?
  19. sass vastas RDMU postitusele asukohas Muud mootorid
    Kasutan getarag 250 käigukasti,proovisin e30 m20b25 hoovastikku jääb tsipa lühikeseks,m40 oma aga liiga pikaks. Mõtlesin ,et äkki on m20b20 hoovastik see kuldne kesktee,või peab ise midagi kokku käkerdama?
  20. sass vastas RDMU postitusele asukohas Muud mootorid
    Kas m52 käib roolivõimendipump ringi sama rihmaga mis generaator ja veepump? mul on mingisugune imelik rihma ratas rv pumbal, mis ei klapi teiste abisedamete rihma rataste töö trajektooriga.
  21. sass vastas Leks postitusele asukohas Vaba teema
    Enam pole seda sääl.
  22. sass vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Kas tallinnas on kellegil laenutada mulle nädalavahetuseks(hommseks) momentvõtit?
  23. sass vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    tuli ära ikka http://www.delfi.ee/news/paevauudised/krimi/varastatud-bmw-ga-aeda-soitnud-noorukid-haaletasid-politseiametnike-autole?id=71199819&com=1&reg=1&no=0&s=1
  24. sass vastas Turbiin postitusele asukohas Varuosad
    Uued tallinnas olemas 8tk 20eur
  25. sass vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    http://bmwfans.info/parts-catalog/E36-Coupe/Europe/318is-M44/1996/browse/manual_transmission/manual_transmission_s5d_g/#7505600_1 kas keegi teab mida tähendab getarag 250 kkastidel tähised:TAKU;TAJR;TBHD

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus