Kõik, mis sass postitas
-
Lobamokkade rubriik
Kas keegi Tallinnast Tartu liigub ja viib 325i pool summutit minu juurest kasutajale siimp?
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Nahhui,ma ei jaksa ikka osta..
-
Lobamokkade rubriik
http://summutiabi.ee/soodus ,ehk on kellegile abiks summuti teemal.
-
M:e46 330i tagumine summuti
Müüa e46 330i tagumine summuti,kaks toru sisse kaks välja . Hinnasoov 25 eur, Tel:5620128kolm
-
M:m20b20 kardaan
Tõste Tugilaagri juurest üks plekkseib ja splint puudu tervest komplektsusest.
-
Lobamokkade rubriik
Tänapeva interneti ajastul pole enam küsimus kes teeb ,vaid pigem kui paju raha sa oled nõus välja käima.
-
Lobamokkade rubriik
krt ma sain 74mm
- Lobamokkade rubriik
-
M: 316i m20b25 varuosadeks LISATUD HINNAD
mis el vendiga on tegu,mis on diameeter?
-
M50 mootori paigaldus e30-le
Sattusin nüüd sellise probleemi otsa ,et pole m52 mootori generaatorile kuhugi ergutusjuhet paigaldada,on vaid kandiline pistik generaatori küljes. Ilmselt on neid genekaid kahte sorti,kuid kuidas lahendada antud olukord,ilma et peaks geneka ära vahetama? Juhtmestik pärineb e36 328i,generaator e38 728ia
-
M:m20b20 kardaan
- Tagurpidi käik
Ma pakun käiguhoovastiku puksid- M: short shifter
Kardaanile ei jää ette?- M:m20b20 kardaan
Müüa m20b20 täispikk väikseflantsiga kardaan,pikkusega 1485mm. Hinnasoov:15 eur Tel:5620128kolm- O:Getrag260le kastihoovastiku ja väikse flantsiga kardaani esimest osa
Täispikk m20b20 kardaan pakkuda tallinnas.- Lobamokkade rubriik
Kuidas vahetada kardaani tugilaagrit? Milliseid tööriistu on vaja ning mida peaks silmas pidama?- Esisilla mod.
Milleks sellist kompotti ültse vaja teha on? Mis need e46 öötsad muudavad paremaks?- M/V: RH Topline 17" (randiga) + Michelini suvekad
Palju rehvide eest küsid?- M50 mootori paigaldus e30-le
Kasutan getarag 250 käigukasti,proovisin e30 m20b25 hoovastikku jääb tsipa lühikeseks,m40 oma aga liiga pikaks. Mõtlesin ,et äkki on m20b20 hoovastik see kuldne kesktee,või peab ise midagi kokku käkerdama?- M50 mootori paigaldus e30-le
Kas m52 käib roolivõimendipump ringi sama rihmaga mis generaator ja veepump? mul on mingisugune imelik rihma ratas rv pumbal, mis ei klapi teiste abisedamete rihma rataste töö trajektooriga.- Kes, kus ja keda nägi
Enam pole seda sääl.- Lobamokkade rubriik
Kas tallinnas on kellegil laenutada mulle nädalavahetuseks(hommseks) momentvõtit?- Lobamokkade rubriik
tuli ära ikka http://www.delfi.ee/news/paevauudised/krimi/varastatud-bmw-ga-aeda-soitnud-noorukid-haaletasid-politseiametnike-autole?id=71199819&com=1®=1&no=0&s=1- O: Hooratta poldid
Uued tallinnas olemas 8tk 20eur- Lobamokkade rubriik
http://bmwfans.info/parts-catalog/E36-Coupe/Europe/318is-M44/1996/browse/manual_transmission/manual_transmission_s5d_g/#7505600_1 kas keegi teab mida tähendab getarag 250 kkastidel tähised:TAKU;TAJR;TBHD - Tagurpidi käik
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus