Hüppa postitusse

sass

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis sass postitas

1. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Su lilla vagun oli mu tädipoja auto 90nendate lõpul ja 2000 algul,ainus m20 mida ma olen ilma tiksuta kuulnud.ostis selle 320 Touringu pähe,hiljem selgus et 2,5 hoopis.Tehasest oli auto punane,siis sai siniseks ja lillaks.nüantse oli veel,aga üks mõjuv põhjus mis minu veendumust poisina BMW suhtes kinnitas oli see lilla e30 Touringu. 2pac ja mim 1900 velg käis ka asjajuurde
  2. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    See jah Bmw ammune praktika,e23 745 oli tegelt 3.2 turbo,e36 323i 2,5 F30 328i aga r4 2,0 turbo jne.
  3. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    http://www.auto24.ee/used/2411164 Mootori vahetus on nii popp Bmw kasutajate hulgas,et nüüd on võimalik osta juba vastava markeeringuga sõiduk tehase poolt ?
  4. sass vastas Leks teemale, kohas Vaba teema
    E36 korpusel pole ka õhutusnipplit.
  5. Ostu-müügi leping on vajalik,mäletan et enda e30 müüa oli müügiks toonud ja käisime koos arkis,siis küsiti temalt saksa passi kõrvale ka ostu-müügi lepingut mis on ka loogiline.
  6. Tallinnas saab Balti polt vajalikud kinnitusvahendid ning fixsuses olen ka kohanud.
  7. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Aga miks nii tehakse?
  8. siin foorumis teema sellest 325i.
  9. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Mingi vana pann,mu kuut sama värvi nii ,et voin m3 märgi külgejätta küll.
  10. Minul on pakkuda paar 14 tolli e30 kärgesid,keegi pakuks sobivaid rehve ja veel paari velgi saaks komplekti kokku.
  11. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Buumerile on vaja meelde tuletada.
  12. Sisu sai keegi siit foorumist?
  13. Kahju ,et on nii ära rapitud.
  14. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Brake cleaner ja survepesur olid mulle abiks.
  15. Mõistlik oleks teha postitus ,siis kui oled midagi ärateinud oma e30 juures,rohkem tegusi ja vähem möla. Võimalik on ka mitte teema teha ja nahistada vaikselt "kapis" omaasja ajades. Siin foorumis on mõne kasutaja poolt oma auto teema "latt" üksjagu kõrgele seatud,et sellest ülehüpata peab ilmselt nii mõnigi tsölobaadis elama ja makarone sööma ülejäänud elu.
  16. Kuidas korda said?
  17. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Järgmisena võiks arutleda kus keegi kodus sularaha hoiab ja mis siis saab kui võtmed on tuppa unustatud ja koju ei pääse.Lisage joonised ja pildid ka interneti avarustes hea turvaline teema mida jagada.
  18. sass vastas JanisH teemale, kohas Autod
    Miks dokumente pole ja kas uus omanik arvele saab?
  19. sass vastas Badass teemale, kohas Varuosad
    Mul on enamvähem samasugune el lisadega recaro juhiistmeks ,neil universaalsuse mottes molemal pool seljatoekang.
  20. Aastaid tagasi liikus Keila vahel ja viimasel ajal kalamajas,nahksisu sees?
  21. Siin foorumis ka teema sellest autost,sellepõhjal tundus suht pehme kestaga olevat.
  22. Intensiiv/tuledepesu.
  23. Punkt üks,mis valesti on?
  24. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    tim
  25. sass vastas Leks teemale, kohas Vaba teema
    Sind oli näha ajakirjandusmaja alt liikumas Pärnu mnt

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.