Kõik, mis sass postitas
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
Matu, kas sul varuratas on olemas?
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
istme ja rooli kate....klassika
-
325i M-technik 1 '86 - Hiis
Ära muretse,Edgar lubab vähemalt tuhh kuus kätte.
- O:Müramatt aku kohale
-
Lobamokkade rubriik
suvi tulekul,seega pakun jooks suverehve 15/60/195 e36 valukad saab pealekauba! ps
-
M: 15" BBS veljed suverehvidega.
Uus omanik saab soovikorral Ühe bbs logoga veljekapsli juurde minukäest.
-
BMW 324TD Touring '90 - Sander
see pill läks minuteada lõikelauale,
-
M:originaal varuratas 14"
edition velg,mul on olemas üks paar samasuguseid.
-
325E '87 - HaininaE28
Miks värvimisel pidurivõimendi külge jätsid ?
-
Lobamokkade rubriik
Mis vahe on m40 ja m42 kardaanidel? Mis vahe on m40 ja m42 käigukastidel?
-
Lobamokkade rubriik
m20b25 mootorile saab teha sellist tjuuningut
-
Lobamokkade rubriik
see oli viimati nahksisuga ja matt punasena müügis 1500 euriga.
-
E36 roolilati install DIY
Rooli asetus on teine,roolivarda kardaani asukoht salongis on teine,või on roolilatt teistsugune?
-
O:Müramatt aku kohale
Pildil Punase ringiga märgitud,peab olema korralik. Ps
-
E36 roolilati install DIY
Kòik on vahetanud e30 lati e36 lati vastu,kuid kas kellegil on ka olnud probleeme sellega,et roolivarras jààb ebaloomulikku asendisse tule myyri suhtes ja hakkab vastukàima? Minul on ja seda airbag roolivardaga mille pikkust saab reguleerida,se kummi kàgin kàib nàrvidele ning kui panna latt esimesse aukudesse làheb roolivarda asend veel hullemaks.
-
Lobamokkade rubriik
Legotan touringut kokku,kas kellegil on pilti kuidas tulemüüril kinnitub airbagi anduri juhe ja piduritoru? Tänud!
-
Lobamokkade rubriik
Kas selline M värvides iluvõre on tehase toodang?
-
vibratsioon autos
Pakun veljed seest mudased/Jäätunud
-
299TFC ümber registreerimata!
Sellistel juhutudel olen läinud mnt büroose ostumüügi lepinguga ja teinud võõrandamis avalduse,see seob otseselt selle sõiduki uue omanikuga. Et vältida edaspidi sellised probleeme olen üritanud alati mnt büroos ära käia koos ostjaga. Mul on mingi mälestus et kasutaja siimu pakkus antud isendit kunagi varuosadeks,kuid ma võin ka eksida.
-
K:Paisupaagi asukoht
Tänud GTA abiks ikka kui jäme se polt peaks olema mis lanseka külge keevitada? Juhuks kui ma ei leia ennem töösse minekut seda plastik junni.
-
K:Paisupaagi asukoht
Tere! Seoses väksemahuliste keretöödega kapoti all,oleks vaja teha kinnitused facelift paisupaagile,mõni r6 omanik ehk teeb pilti ka kirjutab kinnituste kordinaadid. Suht kiire selle infoga,ahjaa plastik junni oleks ka vaja millega paisupaaak kinnitub ülevalt. Tänud!
-
M: 320i kardaani leevendi
kas poldi auk on 10 mm?
-
318 Touring (m20b25) '90 - SOL
Numbritule kohapealt lükkad käe sisse?
-
316i(m20b25) '89 - MartinM
tubli,kuid ma loodan et se sinise hullus läheb sul üle,suvel nägin seda pilli arenal ja noo suht ikka kraapis mu silma jõudu edasiseks
-
318 Touring (m20b25) '90 - SOL
Touringu luukidega hapu Eestimaal,mul õnnestus siit leida üks kust käsi läbi ei lähe nagu vanal luugil,aga vajab ikka tegemist.