Hüppa postitusse

hiis

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis hiis postitas

1. Ma võtaksin järgmine nädala reedel või nädalavahetusel kuskil kus sul soobib.
  2. Väga hea pole midagi õelda
  3. BMW foorumis oli rohkem pilte vähemalt sellest isendist.
  4. Makse tehtud
  5. Oleks teravam pilt see esimene siis oleks hea kalendripilt talvekuuks.
  6. Soovid siis M-technik 2 , sest ega ma 1 koopiajd pole näinud vist üldse.
  7. Läks siis koos velgedega we.
  8. Karta on et sellise hinnaga seda maha veel ei müüda.
  9. No nii pole ammu midagi kirjutanud Sai mingi aeg esituled eest võetud ja nende seisukorda vähe uuemaks muuta .Huvitaval kombel on minu tuled tagant polju rohkem roostes kui vanamehe 3 a. vanemad tuled. 1 Lähituli oli tagant nagu uus aga mingi tarkpea on sina kunagi tugevama pirni vist pannud ja seestpoolt selle reflektoorilt läikiva kihi maha põletanud mattiks.Raamid siis liivapritsi ja värvida vaja ning tüübleid läks ka puruks oma jagu mõned olid ikka väga rabedad .4 Tulepaarist sain siis ennam vähem 2lähituld ja 1 kaugtule.Nii et ühte pre kaugtule reflektori osa oleks vaja,klaas on endal olemas sega klaas võib katkine ka olla.Peasi et hirmsalt roostes ei oleks tagant.Ja ühte plastikust tagumist katet oleks ka vaja lähitule oma 3 piniga tagant siis ,pildil keskel tule küljes olevat.
  10. Aja sisustamine on tagatud ootame siis huviga pilte ja muud .
  11. Läksid pehmema varjandi peale ülle .
  12. Mis ta siis maksis ,huvi pärast,kas tutvuse kaudu siis we ?Ma kunagi käsika jubinaid küsisin huvi pärast forssist siis oli küll sama hind mis Um-is.
  13. Kõik ilusti reas
  14. Päris hea raha .Väljalaske kollde ostsid Eestist või Soomest.Mis see Hiinakas ka maksab?
  15. Mõnus .Oled arvet ka pidanud mis mooto maksma on läinud.
  16. hiis vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Lahe pleis
  17. Tõenäoliselt pead ikka selle töö ette võtma aeg on näidanud et neid kalleid rulle ei osta keegi ära.
  18. Ma arvan et küll neid talve pilte ka leidub .Ega see auto ei peagi nii läikima ja lakutud olema kui see pilt on tehtud.Peasi et on korras midagi ei riipu ega tolkne kuskilt. Kõik ei ole talvel peidus.Hääletus peaks lihtsalt olema vastavalt aasta ajale.Mitte siis järjestus häälte järgi. Mul meeldis see valge auto pilt mis oli kruusatee priitsmetest määrdunud ja seisis tee ääres.Aga see et väiksed pildid äärtes sisust jne.võiks olla ka jah.
  19. No nii palju ikka oli.
  20. Mule kunagi õeldi et need ei käigi lahti.Tulebki ainult see 1-1,5 cm vahe siise.Mul läks küll sünkronisatoor E-34 käigukastil ja pidin ka uue ostma.Kuna lahti see ei tulnud.
  21. Soe või külm .
  22. Lppuks ometi.Pagan sellise metslase lasite märja ilmaga välja sel. ei püsi rattad maas ju.
  23. No minu teemas need tuled mis seal alguses ostes taga ees on ja teisel lehel need samad tuled nühkisin puhtaks.Sul muidugi on seda päris tõsiselt peale ka pandud et nii tummedad on .Esimesed kihid võib vabalt atsetooniga maha võtta kui nii paksult peal seda.
  24. Miks neid mattiks peaks tegema see lakk seisab ilusti ka ilma selleta peal .Ma võtsin enda omadelt puhta lahustiga maha see plastik ei ole midagi nii nõrguke seal ,atsetoon ehk jah liiga tugev.Nühkima peab tugevamalt ja rohkem maha tuleb ilusti,see peale ka lastud 2või 3 kihina kuskilt hakkab tulema ja nii see läheb .Minul läks pooltundi 2 tule puhastamiseks ja pudel lahustit peaegu.Odavam ikka kui uued tuled osta.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.