Kõik, mis hiis postitas
- aku klemm kuumeneb
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Vana jäärgi õmblemine on õmblejale 15 min.töö .Minu nahast uue külje tegemine võttis täpselt sellise aja.See plastikust serva pael ja termatiin lähevad vanad tagasi ja ongi tehtud. Mul üllemine külg ka valmis juba tagavaraks kui peaks see ka läbi kuluuma.Aega võtab vanakatte lahti võtmine ja see uue tagasi panek istmele ainult muu on lihtne.Mul maksis need kahe külje nahaks tegemine ainult ühe 8eur veini pudeli.Nahk oli ka ta enda poolt kuigi endal oli ka kaasas aga võttis enda töö juurest suurema tk.
-
320IS M-Tech II '88 - kristokr
Oi kurja ju siis sellega muud teha pole.
-
BMW 316 '85 - Magnus
Sina nad kinni jäävad jah ,varsti kurdad et sooja ei tule.
-
Uuri jah seda kanga asja vaatasin et mul samast materjalist need küljed ,oleks endal ka huvi kas leidub jne.Lasin küll juhi istme alumiseosa küllje täisnahast teha juba küll. Plaan on kõik küljed täisnahaks teha see nagu ei maksa midagi muud kui enda aeg ainult nende traadist klambridega udida seal.
-
Mis raha sa välja käisid nende eest ja kas kogu komplekt või ostsid ainult esimesed?
-
BMW 316 '85 - Magnus
Eks ta olle hellesisu vajab rohkem hollitsust,et ta normalne välja näeks.Seebi endale vähemalt kuskilt uus juhi iste või kõrvalistuja ise ja tõsta istme poroloonid koos katedega ringi.Kui endale stange kuskilt saad siis ma võtaksin sinu juhi poolse stange nurga endale. Käigukangi ümbrus on puudu või eemaltatud lihtsalt ?
-
BMW 316i Touring '92 - ///Mario
Eesti oma Holywoodi star, jee
-
320i (M20B25) Shadowline '88 - GTA
See tagumine märk on vist ainult E-30 omane et erilise kujuga seepärast ei vitsi ka järel turg ühe mudeli jaoks seda teha. Järgmine kord viivad koos stangega nr minema varas on kord juba selline.
-
325iX '87 - Aigar
Minu arvamus sama.Järgmise aasta kalendrise sooviksin seda küll.
-
325i M-technik 1 '86 - Hiis
Sain siis kasutaja Mikku käest puuduva kaugtule ,tänud selle eest .Eixxi käest sai ka siis käigukasti põhjakaitse ära toodud ,tänud temalegi . Sai siis mootorit ka käitamas käidud ja panin tähele et pihustitele peale tulev küttuse voolik lekkis tugevalt hea et tuld ei võtnud ,see sai korda tehtud 5min.ja nüüd ok kõik .Nii et peab nüüd tuled uuesti kokku lapima ja ette pannema mingi aeg.Siit ka muidugi küsimus et kas neid tulede tüübleid saab ka Eestist kuskilt või ainult H2 ja UM?
- Lobamokkade rubriik
-
Viimased Kleebised saadaval!
Tänud minu omad on käes.
-
Lobamokkade rubriik
Hea tahm tuli korstnast .
-
BMW 320(M20B25) '90 - raigo1236
Vana aegsed tõrvatud suusad noh.Soomes oli ühel sõnniku hang katusel ,see oleksminu arust küll avarii olukorras hullult ohtlik seal aga nii ta sellega seal kärutas.
-
BMW 320(M20B25) '90 - raigo1236
Sellele soobiks katuse raamid ja mingid püüti lauad ka siina külge ning olekski lahe rottikas.Soomes olen selles stiilis paari näinud ,päris lahe on. Edu .
-
Bmw 318 e30 86a. 400eur
Juppideks müüd siis ma oleks tagastangest huvitatud.
-
BMW 316i (2,7i) '90 - Jürgen
Kas siis see auto mitte ära ei keevitatud ja värvitud.Edu mis siin ikka ,loodan et saab asja.
-
M: 15'' x 7'' BBS kärjed MÜÜDUD
Mis sa selle töö all mõtled?Uuesti väärvimist ,või midagi muud?
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Pagan kus on kõlli kastid ehitanud
-
318i Touring (2.4td) '89 - eix22
No poiss oli siis väike ja see ronis kus juhtus nad ei mõista et porised jalad või mida iganes võib tähendada päris head puhastust,mõned cocad põrandale jne. Seda see on et ei paista välja ja minul palju rahulikum olla see on ka väikse plika peal ülle elatud . Mul oli see ka muidugi 2 ukseline sedaan siis sõbrad ka kogu aeg voorisid edasi ja tagasi.Ise olin ka noor nii et sellel ajal sai käidud ikka kõvasti pidustustel koos sõpradega jne.
-
Sa teed sellest ikka täieliku pühapäeva auto.Oi kurja ma ei taha endale ennam küll kunagi sellise beezi sisuga autot isegi kui pakutaks uuest peast ei võttaks.Esimene rull oli sellise sisuga sportistmed riidesisu ,põhjamatti oli vaja pea iganädal puhastada küll ja plää kui kurja vaeva ma nägin selle puhtana hoidmisega .Ilus on vaadata teiste ommi kell korralikud on ,aga sellist risti mina ennam kanda ei soovi.Müts maha mis siin ikka edu.
-
Et sisu värvi pärast jääid lisadest ilma nagu aru saan.Neid siis ei tehtud seda tooni.Päris hea nühkimine ootab ees et see ilusaks saada.
-
BMW 316iA '89 - oOkanzaOo
Maha müüs ka 800 -ga we ?Edu mis siin ikka.
-
BMW 316 (M40B18) '90 - ///Mario
Aku ei kannatanud krutimist välja ennam või?Ühe pagi juba vahetasid kunagi see oli punasel we?