Kõik, mis hiis postitas
-
325i M-technik 1 '86 - Hiis
Jah eks ta ole kui auto oleks ehk teist värvi siis teda tumedaks ei teeks.Klaasi ümber olevad rõngad tegin tumedaks kuna uus rõngas kroomist on ikka mega hinnaga uus.Rõngaid on muidugi meeletult ülle kui keegi tegeleks kroomimisega mõistliku hinna eest siis viiksin nad hea meelega sina. Mulle lihtsalt oluline et asi värske välja näeks
-
Esituled said ka siis väikse uuendus kuuri.Kui kellelgi huvi on siis võin neid tule taguseid plekke pre-kere jaoks veel uueks teha lasta ,neid jäi 2 paari ülle.
-
316 Baur '85 - Rauno
Paistab jah kuidagi tuhmi võitu olema aga nagu näha sai hoolsa omaniku kätte kes sellest väärtuslikuma auto teeb.
-
Kokku laotud
-
BMW 316i Touring '92 - ///Mario
Jube nühkimine kogu aeg nende pooleritud velgedega .Rohkem lakkud neid ku rõmmu tunned.
- BMW 320i kupee '90 - bergo
-
BMW 325I Touring 1989 - blade14
Enn tihendid siis polnudki vahel või?
-
BMW 316i 1990 - e30fan
Mõnus ,need istmed olid sul enne ka we?
-
325i '90 - GTA
Mõnus asi paistab olevat .Edu korrastamisel.
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Vara äratasid teise talveunest .Lume sajud ei lõppe veel nii pea.
-
BMW 320i kupee '90 - bergo
Kena auto loodame et selle lumega jääb ikka teele veel nende suvekatega.
-
BMW 323i kupee '83 - Kosk
Siis nagu 325i org summuti välimuselt .
-
O: 60/40 vedrud + amordid
Aru küll ei sa et nii suur madaldus oleks bergo autol,mõnel siin 60-40 ka madalam.Tagumine nagu oleks aga esimene ots küll mitte. Muidugi ühe firma -25 on teise 60 ning mõne 100 teise 40.
-
Huvitavad tehase jupid
Esimesel pildil on org M-techniku piduri jahutuse pikkendused aga huvitav et kuskilt ei ole näha millistest logaritest need läbi käivad?
-
E30 pildid internetist.
Minu arvamus et omapärane .Kõik ei pea ühe lauaga löödud olema.
-
Ups jah ma juba unustanud kummad mul uued on ja millised taastatud on .
-
Värvitud siis pulbervärviga asjad nagu uued .Nüüd vaja ainult kokku panna ainult uuesti. . Värvitud sai siis ka sammas kohas tulede plekkid ja esimesed piduriketta kaitse plekkid.
-
318i Touring (2.4td) '89 - eix22
Ja see elektri akende komfort reele on mugav asi ,7 signa peale pannes sulgeb mul isegi katuseluugi kui see ka peaks lahti jääma .
-
316i kupee (m42b18) '90 - Toomas
Jah mis siin ikka võraste sulgedega ehtida
-
318i Touring (2.4td) '89 - eix22
Et tagurpidi hakkad kaamera abil sõitma nüüd. Mida see alarmi lisa viidin teeb?
-
Eixilt soetatud tagumised pidurisupordid sai liivapritsiga ülle lastud ja vaja nüüd ainult värvida lasta.Enda tulede plekkid siis sammuti.
-
320i (M50B25) '90 - RaidoM
Korralikult tehtud näidis auto olnud .
-
BMW 320i (2.5) '90 - Raitc
Kas amordid põhja ei löönud kui ise tehtud madaldused on? Ima ennustajad lubavad veel lund .
-
320i (M50B25) '90 - RaidoM
Viisakas paistab olevat .
-
BMW 316 '85 - Magnus
Rooliallune katte on sul pudu või pole küljes ?Pagana hea oleks kui saaks su enda kõrvalistuja istumis osa porolooni praeguse juhi istme omaga ära vahetad ,see ka näitab juba väsimuse märke,aga see viist päris keeruline .Sport istmel on see lihtne .Ma kunagi lammutasin ühe tavaistme ,porolooni saamiseks siis see oli küll megalt keruliselt kinni. Eks eix oskab ehk paremini õelda on see võimalik või ei. M-techi kinnitused teed koolis valmis 8 polt ja 1,5 plekki tükki peale kinni keevitada.