Hüppa postitusse

hiis

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis hiis postitas

1. Sama siin seepärast on nokitsemise autoks bensukas .Ise arvasin ka et proovin ühte diislit ja siia ma olen ka jäänud .Uued diislid on veel paremad edasi areng on ikka meeletu .Kui ma sõidaks ennamuse ajast bensukaga oleksid ikka väljaminekud iga kuu topelt peaegu. Minu jaoks.
  2. :rolleyes: .Ootame -ootame ...............
  3. Ilus punane tuleb siit.
  4. Mulle meeldis 17 t.veljega rohkem või pead madalamaks laskma nüüd tundub nagu oleksid sul mingid niidirullid seal all.
  5. Ilus asi .Airi tahtis öelda Cb4-323 et org. paigaldati ka kollaseid tulesi,see vastab tõele.Edu korrastamisel mis siin ikka.
  6. Kui sa uut lähed ostma miks sa siis sama ei osta mis sulle soobib kohe teise kinnitad üheltpoolt nippukatega kinni või allumine kinnitus on teise koha peal ju.
  7. Vau mingi geenjus on elektri tööid teinud .No soovin edu korrastamisel väljast paistab hea olema.
  8. Ma otsisin ka seda materjali vahepeal taga. See kes mul õmleb neid ei tegele auto istmetega küll aga pehmemööbli katetega.
  9. Tere Mis selle käigukangi ümbrusega juhtunud on miks ta sellist värvi on ?Nagu põlend oleks?
  10. Te võiks need pildid ikka normal suuruses teha 640x480 neid 3264x2448 pixlisi pilte jääbki siin ootama kunas nad suureks lähevad.
  11. Vähe segaduses on see auto nüüd uue omaniku käes või mis? Mis asi see läinud vahepeal oli?
  12. Oled sa kinndel et mootori ruumi poolt sealt kus kaitsmekarbist tulevad juhtmed siise lähevad on sul korras,et vesi sealt salongi pole tulnud.Paistab küll seestpoolt vaadates et vesi on üllevalt poolt tulnud kuna seal ka pindmine rooste.Muidu on sealt tavaliselt matt kuiv kuna puhur puhub sealt ikka peale ja kallak on ka suur et seisvat vett seal pole.Tõenäolisem on veel muidugi koopa poolt sealt logari allt pehme ja imitseb sealt läbi .Ise vaatasin enda autol ka et ok aga loogari all oli ikka väga pehme see plekk ja puhastamisel tuli sina ikka tubli auk.
  13. Ütlesid et kaotad need ära , aga nagu aru saan siis ikka vahetad lihtsalt teiste vastu välja .
  14. Selle koha jättad saladuseks või?
  15. Eest sahtel tühjavõitu ma otsiks klappid ette kui udukaid ei sa.
  16. Ma tean mida sa tunned ,endal ka sama jama veel ees ja hunikute viisi pisijubinaid vaja osta mida ennam kuskilt kasutatuna tervena ei sa.
  17. Vasara kas seal mis Vana-Narva mnt. ääres on või? Nadi uusi pudinaid ka et saaks edasi nati nokkida teist stangelisa stange külge ja siis autole ka mõned uued pudinad riiulise.
  18. Kuhu sa need siis panned ?
  19. Asi edeneb
  20. Edu paistab vaja olevat ja tegutsemist jagub .Ootan huviga pilt jne.
  21. Päris hea,magus ka kindlasti :rolleyes:Palju Õnne ka siis muidugi.
  22. Ootame siis lõpp tulemust.
  23. Läks tõsisemaks tegemiseks.
  24. Jeb minu arvamus on sammuti et strut-bar on asi mis on jälle meeletult ülle hinnatud.
  25. Varuosadeks we? Kui ma nüüd väga mööda ei panne siis selle auto asukoht oli Toyota keskuse taga Pärnu mnt .ääres hallis.Seisis seal kille all ühes hallis talvel . Seal oli teisigi väga häid autosi.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.