Hüppa postitusse

hiis

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis hiis postitas

1. Paremat vist oleks patt soovida . Alla tulevad siis collid we?
  2. Minu kogemus see vähemalt et 2,o võttab pea samma palju kui 2,5 .Eriti vahet kyll polnud.
  3. Ok ukse lingi v6i mis iganees see seal on siis meenutas mulle algul tagumise tuhatoosi kaant igatahes ,mis tavaliselt ikka puruks taalatakse .Seega tuli see esimesena pähe.
  4. Mis asjandus selle tuhatoosi kaane kõrval on?
  5. K6ik panevad suuremaid mootoreid aga keegi mõtleb ka majanduslikult ja säästlikumalt .Käigukani nahk ümbris on lühike või sealt mingi kinnitus r6ngas puudu et see tyhi koht sees on.
  6. Miks sa flantsid uued ostsid kas neil oli miskit viga ,v6i lihtsalt hea hinna p'arast.
  7. Pagan j'alle nupputa siin hinda mis on normalne kellegi jaoks .
  8. hiis vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Toidu lisandide teema on hea enne l'ahen vist hulluks kui selle jama k6ik l'abi peaks lapama .
  9. Pannen siia mootori pildi siis ka ,mida ma miskipärast polnud siia ülles pannudki veel. 1 ja viimane siis kasutaja Mattule Vahepealsest vaiksest nokkimisest kah siis.Tänud siis Siimule ja MairoG kes tõid mulle tagasilla kodu ukse ette .Millest tagasilla taala on puhastatud liivapritsis ja terasharjaga ülle käidud. Õtsa lammutamine on veel pooleli ajapuuduse tõõtu. ABS andurid sain tervelt küll kätte ja siin juures tänud Tiitule kellelt sai ka siis esimesed andurid ostetud ja kontrollis ka need tagumised ülle et need ikka korras oleksid.
  10. Hea fotokas ,mis pilte on teinud .Autoga sammuti edu.
  11. hiis vastas aarec teema asukohas Varuosad
    Mingeid pilte pole sul neist asjadest ?
  12. Mis pesuaine see Plexu on?Pole nagu silma j'aanud.
  13. No andis lugeda loe juba nagu 6htulehte .Pildilt paistab viisakas olema kyll.Noor juht oled ka veel v6i?
  14. hiis vastas Poochie teema asukohas Probleemid
    T6mba matti nurk korra teispidi ja keegi laseb vett peale n'aed kohe mis kohast see tuleb.
  15. Praegu siis 2 v'arvilised nagu aru saan ja millega sa v'arvid ega ometi spreiga .Kus veljed asuvad ?
  16. Kasutatud asjadele ei sa ju passe ennam ja kui on hooletu eelmine ommanik siis on ka k6ik asjad seitsme tuule suunas juba .M6ni oinas ei peagi neid juhendeid ja raamatuid t'ahtsaks ja nii need asjad siin mustal turul r'andavad ilma paberiteta.Pooled autod on igasugu paberi majanduseta liikvel. Minu omal polnud midagi kaasas .Mis ime kohas te kyll yllevaatusel k'aite et selliste asjadega teid nokkitakse kogu aeg.
  17. HEA tabel. http://www.r3vlimited.com/tech/breakdown/breakdown.htm
  18. Ple mul seal mingit kati ainult bensin seep'rast ongi imelik. Mootori diagnosti pistik on ka vana tyybi oma ,seega 125 kw see kohe kuidagi ple.Ymber ehitust seal pole tehtud .
  19. Saama siin et tühi ja töömaht sammuti 2476 ja kw 125 .Kas see mitte 126 ei pidanud olema prel.
  20. Kas sellel 41 a BMW seal iluvõre küljes olevad neerud on org .või oli see kellegi vanaomaniku oma looming.Kui org. siis neerud on ikka väga vana teema neil autodel.
  21. Kui nüüd neid kahte pilti võrelda siis teeks valgeks .Must oleks nagu mingi lisa vidin seal küljes .Valgena aga nagu loodud sina.
  22. Pilte pole we?
  23. Igast sittast saab saia teha kui oskad teha .Loodame et tuleb hea ,6iged veljed ja stanged kah veel siis oleks p'aris hea juba.Kalliks l'aheb aga noh mis siin ilmas ennam kallis pole .

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.