Hüppa postitusse

hiis

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis hiis postitas

1. Seda laagri kriginat ei petta ennam kõvema heliga ka mitte ,tegin väikse tiiru pesemise punkti ja tagasi . Pesin siis sügise mustuse maha mis peale jäi laiskusest . Vaatasin siis eile eixx pilte ja kuna täna sai allt võetud tagumine stabikas siis sai ka paar pauku ka selle tallale pandud vasaraga aga mul see ei andnud sellist tulemust nagu tal seal pildi ehk difri all on lood teised aga ääred olid tugevad. Kodu tingimustes roostes mutrite ja poltide eemaldamine on midugi päris huvitav .Ostsin siis sellise gaasi p6leti millega saab väga ilusti need tuliseks ajada ja lahti nad ilusti tulidki.Staapikal siis otsad ainult roostes mu osa ilusti värvi all ,aga priitsi läheb aga sellegi poolest ja jämmedamaks siis osutus ka nagu arvata oli14,5 siis . Poolaasid olid ka ilusti musta värvi all. Neendega ma jama ei hakka.Difer aga on küll nagu yks suur rooste kääk seal. Imelikul kombel on muud kaitse plekkid eemaltatud v6i kadunud sealt summuti osas tagant poolt Pilte ei teinud välimuselt pole miskit muutunud, kui siis peaks selle tagumise akna kille maha v6ttma mis seal ikka kortsus on
  2. Mis hind ilma rehvita .
  3. hiis vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
  4. Korralik auto miks ei peaks minema .Esitulede tagused plastikust katted puudu v6i neid polegi fl.
  5. hiis vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Pidurisupordi remont kompl nii esimeste kui tagumiste omast oleks huvitatud 325i pre.
  6. Juttukas kinni siis pobisen siia oma ette ,peaks pilli v'alja ajama ja ajutiselt selle laagri 'ara vahetama ikka vist uued juppid liiguvad nii aeglaselt minu poole et jube ajaga on ka nii nagu on.Autot n'aeb ka 2 korda kuus 2 p'aeva nii et ega midagi erilist teha ei saagi .
  7. Pilte muidugi siis leiavad teised ka neid kohti mida uurima peaks.
  8. hiis vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    No ple peab fb juttustama minema
  9. hiis vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Ja 3 t'ahtsat ajavad seal 'ari Tiit ,Kert ja Metal teisi juttule ei lasta .
  10. hea kui v6istlus autode eest ka hoolt kantakse .Hea velg siina mahub ilusti ka mingi 205 lai rehv ja pole mingi paranka ka.
  11. See 6hutorude koht ja m6ni muu kohtgi on mul ka veel sellises seisus et ei teagi mida nendega teha .Mingi keemia kindlasti seda roostet seal torus ei suuda 'ara h'avitada .Mis moodi v6i millega sa asendad need puukeerme moodi kruuvi juppid seal keere kyljes mis hoijavad neid kaitseplekke ja muid asju seal. 66tsad mis k'aisid liivapritsis siis olid need ilusad ja tugevad aga rooste eemaldamisega ennam need piduritoru kinnitused sina tagasi pannes keermeese ei v6tta need mis on siis kasutatud aga terved.Ostsin uued need v'ahemalt j'aavad kinni ,aga mega tugevalt ei ole seal nagu enne olid.Miski p'arast on uued ka musta v'arvi kuigi UM ostetud vanad aga k6ik valged .Kere kyljes on ka neid pagan nii palju mis ei hoija ennam kinni midagi v6i pole neist j'argi ennam midagi. Hea on vaadata ikka kui hea saab see kere olema
  12. Ja sellist naist oleks mulle ka vaja .Aga te korda jah mis ta sul ikka seisab seal.
  13. OK t'nks ifi eest ,eks siis peab ikka h2 v6tma.
  14. Selle k'asari regul,vidina ostsid kus kohas ,ning mis hinnaga omal oleks ka vaja seda seep'arast ?
  15. Seda mingis t'oorista laenutuses pole we?
  16. Nice .See auto j'aab perekonda peale sellist tegemist kindlasti.
  17. No riide teip,kui pikk see karv peab olema et ta karvane on .Selline nagu Rihol pildil sellise pannin uuena tagasi kui juhtmed lahti harutasin.Tundus olema saama mis vana oli.
  18. Minul oli kyll salongipool just see riide teip ja pannin selle ka uuena tagasi hea asi minu arust kanatab uuesti lahti harutamist ja paigaldamist .Need isoleeri moodi asjad jäätavad juhtmed ka liimiseks ja ise ka pärast nagu hunik liimi .
  19. Seal lehel on jah 44 eur hel neile andsin koodi ja ytles et posti kuludega tuleb nii palju juurde.
  20. hiis vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    S6iduga peaks temp 6igeks minema alles.
  21. Koolist on kasu ka midagi siis .
  22. V'aga hea sa v6id ametit vahetad kyll juba .
  23. Siis ladu 24 on vist ka hinnad t6usnud kysisin sealt ka pakkumist 65 eur koju toomisega .

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.