Kõik, mis hiis postitas
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
S6itsin l'abi polnud kedagi t'ana.
-
2015 Kalendrile pildild
Antc sul eestvaatest pole pilti ma sooviks need m6lemad enda kalendrise suuruda .
-
M: e30 preface igasugu juppe,325e varuosadeks
Esisillatala r6 mis hind? Kapotikate hind?
-
316i (m20b25t) '89 - Magnus
Mis materjalist sul need puksid on ?
-
325i M-technik 1 '86 - Hiis
Prob. lahendatud. Auto liigub praegu igap'aev ,liinas on siin ainult rottid .
-
325i M-technik 1 '86 - Hiis
Mingi imelik jama on tekkinud, pole lammutanud veel aga ehk kellelgi midagi sarnast olnud. Nimelt ei tule juhipoolsetest keskmistest ja aknapoolsest õhuavast õhku läbi. Kas mingi tross lahti kuskil või unustasin proovida kas sooja peal temp on kas siis tuleb.
-
Kes, kus ja keda nägi
Ma nägin ka seda paarpäeva tagasi.Org.Alpine velg oli ka all veel .
-
325i '90 - GTA
Eks neid veljekahjustusi ikka tuleb, ma enda omaga sammuti väheke parklanurka paigaldetud muru kaitseks paigaldatud kivi riivasin . Sul org. need kõrged seal tviitri katte taga muidu.
- Lobamokkade rubriik
-
325E 1.8is '85 - pold1
- Kes, kus ja keda nägi
Männiku karjääri ujumis paigas oli kellegi sinine rull 461 vist oli nr.- O: e30 summuti klambrit (keskmine)
Siin siis ehk rohkem sinu autole soobivam summi pilt kui ta on uuem kui 86a.- O: e30 summuti klambrit (keskmine)
Mis klambrit sa m66tled ja mis mootoriga autole. Summid ju erinevad .- 325i M-technik 1 '86 - Hiis
Esitulede toon muutus.- E30 pildid internetist.
http://www.nettimoto.com/boom-trike/fun/1718798- 325i M-technik 1 '86 - Hiis
- K:tühikäiguklapp (L-SHAPE IDLE REGULATING VALVE)
Mina tean seda kui kylmk'aivitus klappi ,p'oorded v6ivad k6ikuda kyll tyhik'aigul kui see pekkis on .V'alja aga mootorit kindlasti ei sureta kui pistik tagant v6tta.- M: m3 s50b32 232kw mootor, paigaldus e30 peale
Hm sellist puutru oma kappoti all küll näha ei tahaks.- 316 '87 - Mihkel
Arvata oli et see nii läheb.Osad nagu uued,lahe .HEAD PUHKUST.:-))))))- 325i M-technik 1 '86 - Hiis
Ok lãhen parandan ära?????????- 320i '87 - Vahtraleht
Väga viisakas pre ikka. Miks nii vähe siis rakendust leiab et müüki lãheb? Pensionisambaks ei taha jäta?- 325i M-technik 1 '86 - Hiis
See et rehvis võib muhk olla seda ma ei usu kuna rehvid on all ikka päris uued.Mu asjandus seal all aga kõik veel vana peale rooliotste. Minusuguse düsgraafiku jaoks pole see mingi probleem. Saarelt pärit ka nii et meitel ple siin häda miskit. Mind juba ümber ei koolita ))))).- 325i M-technik 1 '86 - Hiis
Auto siis praegu ülle lahe ja igapäevases kasutuses kuna pagana soome parkimis tegelased lohistasid mu töölooma minema. Roolis on mingi imelik vibra õõtsa puksid rautselt otsas. Peab selle esimese otsa ka ikka tôsisemalt ķäsile võttma.- 320i (M50B29) Coupe 87PreFacelift -Turbiin
Huvitav millal sa tellisid need ma juba mingi 1,5 aasta tagasi üritasin neid tellida um ja h2 mõlemist anti teada et otsas.Sul need ikka E-30 omad we ning mis hinnaga liiguvad? Mis püstaku hind on uuena seal?- 320i (M50B29) Coupe 87PreFacelift -Turbiin
Kus kohast sa need ezimesed pidurikaitseplekkid veel välja võlusid.Oleks ka huvitatud nende ostmisest. - Kes, kus ja keda nägi
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus