Kõik, mis hiis postitas
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Esiustes olevad kõlarid on küll mõnusad jalatoed !
-
o: E-30 esiklaasi ja kütuse pumba(paagi väline)
Oled saanud klaasi we?
-
M: odavalt Pre-facei osad.M-tech 1 lisad.
Vaatasin ja seal ju ainult tavalised klemmid mida saab igaüks ise ka uued pana.
-
M: odavalt Pre-facei osad.M-tech 1 lisad.
Kindlasti on kui ma selle rappitud juhtmestiku veel ülles leian aga kui sa uusi soovid siis neid peaks ka um saama. Pean vaatama mis seisus need on ja nagu arusaan siis esimesi pead silmas .
-
316i(m20b25) '89 - MartinM
Minu 325i on küll ümargused padjad hopis mitte sellised kuubikud.http://www.realoem.com/bmw/diagrams/a/d/8.png
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
Tagumistel mattidel polegi kinnitusi we? Muidu näevad samasugused välja nagu me siin hulgi tellisime ainult seda bmw märki meil polnud ja tagumistel ka kinnitus kohad olemas.
-
Lobamokkade rubriik
Fk.see ülle ekraani päner ajab jube närvi kas need väiksemad olla ei võiks.Mingi asja vaatamiseks peab seda 4 korda sulgema enne kui midagi lugema pääseb.
-
318i '89 - Plug
Väiksed asjad muudavad üldist pilt.:-)))☺
-
318i '89 - Plug
Tagaumise aknalaual olevad turvavöö kaitse plastikuid peaks ometi lademes vedelema igal pool.
-
320i sedaan '86 - MaxofSix
Mõnu velg ,varsti teedel siis rull.
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Eks see oleneb ikka sõiďustiilist ka ,kuida keegi sõidab .Mõnele normaalne liikumine on ka paras kihutamine jne.
-
323i '84 - Andres
Ehk on pihusti tagand ära opis kui ta sul nagu traktor käib.
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Teine ilus punane juba täna !!!
-
325i '90 - GTA
Siit teemast on hea ikka ühteist kõrvataha jääta.Head näeb välja isegi selle väikse mõlgiga. Külje lisad siis tulevad ka millaski külge nagu aru saan.
-
325i '88 M-Tech2 - Raitz330
Velg meenutab minu 17 t. Alutec ,sinu velge aga 5 auguline ja poltidel käib katte peale muidu oleks nagu sama .Mis veljega tegu on?
-
Lobamokkade rubriik
Ma pole nyyd mingi spets aga nooruse aja 325i mida omasin 5a igapäeva autona siis sellel küll mingit kanne jama polnud ja sellest eelmisel 320i sammuti mis oli 3a.minu käes.Piinatud sai sellel ajal neid ikka kõvasti.
-
318is kupee '89 - m10power
Eks ta ükskord ikka otsa saab :-))))
-
316i (m20b25t) '89 - Magnus
Vaikselt valmib ikka.
-
O esituled (black)
Väga segane kuulutus seal kus hind on pice 1 mitte 1set.Ok aga need on siiski fl tuled mitte pre omad.Plastikust raamil ja pistikud ka teised neil.
-
Lobamokkade rubriik
Kurjam seda peab uurima
-
M: e30 kupee salong (heas Korras)
Hm?...?..... Hinad lähevad ikka vapse ulmeks korralikud armatuurlauad juba maksavad ka teab mida .Need liiguvad tavaliselt 20 eur.Ma müüsin vist 15 eur tk. Oli 2tk. kuna muidu neist lahti ei saanud.Kes tagumisi polstreid soovib võin tasuta anda aga neist pole ka keegi huvitunud isegi tasuta. Kardan et nende hindadega sa jäädki neid müüma. Võtta kui up.Aga noh, või on need uued?
-
316 '87 - Mihkel
Pagana korralik aku koht .
-
316i '88 - Henrik
- 318is kupee '89 - m10power
K6vasti tegemist olnud ikka.- 318i Cabrio '92 - Maiso
No pilt meenutab minu probleemi mis mul oli .Mingi 5< 8mm vahe oli pystaku ja velje vahe aga kurvidese keerates k'ais ikka velg vastu pystakut .Panin 1 cm flants vahele ja prob lahendatud piisas ka 5mm aga neid oli jube jama aukudega kohakuti ajada. - 318is kupee '89 - m10power
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus