Hüppa postitusse

hiis

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis hiis postitas

1. Sull auto ikka veel Tartus we?
  2. No pla. vaatan et ma isegi nendel kuupäevadel kodus ,kui midagi vahele ei tule võttaksin ka sapa,mitte rulliga muidugi.?
  3. Väiksemad ja laugemad algavad 40ja teravam servaga ja suuremad üllespoole.
  4. See põhjakatte õli laik tuleb sul mingi aeg tagasi kui tolmu kogub siis läheb see nurk tumedaks tagasi .Pildil nad sul märjad ka siis tundub toon sama olema ,aga kuivast peast nii ilus siiski kindlasti pole. Aga noh edu mis siin ikka !
  5. No jah siis pole ka imelik fl Mtech 1 stanged külge pana .ja pre.vastupidi Mtech 2 liisturing. Mind lausa huvitab mis stange kinnituse lahendus seal on? Või on osa pannelist ainult vahetatud? Odav see vahetus kindlasti pole aga kui kere juba tööse läheb ,miksmitte org. teha .Passis võib jah palju asju olla aga huvitav kas peal on vanem mootor 126 kw diagnosti pistik vähe aitaks juba edasi uurimisel.
  6. Mina vahetaks küll selle tagumise paneli ära. Praegu on nagu pool ziguli ja pool pre.Mingid ägedad tagumised loogarid on sellele ka aretatud mida seal olema ei peaks muidu ,aga ehk säästab koorosioni eest paljusi asju seal.Kas mootori diagnosti pistik on vana või uus suurem ning mis kw passis on märgitud sul. Mis kandis auto asub ma sooviks ka seda oma silmaga näha.
  7. Sama lihtsalt nagu sa selle eest võtsid sama moodi läheb ka tagasi esiklaas. Töö järjekord ainult teistpidi.
  8. Valget värvi tagumine stange oleks pakkuda koos mustade liistudega ,mingi kriips oli musta liistu peal.
  9. hiis vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    No jah m3 ka aga soovis ainult kuupe ja seedani infi.
  10. Fl ikka kuidagi kehvad need àkna tihendi alused kohad .Mõnus auk ikka sees juba ,siis on ka kindlasti juhi jalgade kohalt need juhtme sissetuleku kohad ka läbi kindlasti ning jalamatti allt märg .
  11. Huvitav et keegi on mõnusalt selle plastiku siina kruvinud !
  12. hiis vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Esimestel tiibadel pole mudeli puhul küll vahet kui ainult kas on pre või fl ja neeďki istuvad kui väga vaja oma vahel.
  13. Ja pole tõesti sõnu vaja !!!
  14. Päris metsik!!!
  15. Ma mõtlen ka et jubedaks on see uute autode vastupidavus läinud ei kesta teised enna 10a et juba mootori kap. rem tegema ei peaks . Ptü- ptü selle peale aga paljudel tutavatel ikka uued autod rohkem hoolduses kui sõitmas . Ma juba selle pärast hoiaks mingit vanemat liikurit alles et see toimib ja liigub tõesti allati kui vaja .
  16. Fl polegi musta olema. Pead ise värvima kui siiski soov on. Pre. on aga seda annab ka otsida ja neil svami osa eraldi.
  17. Hea pilt see viimane !
  18. Mul sellised tagumised uued Lemfördi osad ülle .Omanikul oli enne 325ix ma muidugi ei tea kas olid sellel mõeldud need osad aga koodid on siin olemas . 1. L10639 / 33311129144 sillatala puks, suur 2tk 2. L10670 / 33551124375 stabika ots/kont 2tk 3. L10644 / 33329061945 õõtsapuks, väike 2kpl 1kpl e. 2 puksi 4. 33321127717 stabika otsa kinnitus 2tk
  19. Minu omal siis on all 3,64. Huvitav on selle tabeli puhul jälle et difer on uuema väljalaske järgi läinud .
  20. Pead uue ostma mis muud .
  21. Osta uus ei maks aka teab mis raha .B osa olemas .
  22. Need tüüblid jah mis õiged on need on näppudega lahtikeeramiseks . Poole pöörde kinnitus neil siinu omad ei usu et see sina auku eriti kinni jääbki . Kii jääb siis pirni vahetusel on tõesti tüütu neid lahti nokida. Nr 12 ja 13 sul vaja siis. http://www.realoem.com/bmw/enUS/showparts?id=1531-EUR---E30-BMW-325i&diagId=63_0072
  23. Koralikul rullil on subakas pagasis ja seda müra pole vaja kinni mätsida vaid nautida. Kui omal sai kaetud kogu põhi siis ega muud häda polegi kui muud polstrid ja põhjamatt ei taha algul oma kohale kuidagi soobida.
  24. hiis vastas Leks teemale, kohas Vaba teema
    Tallinnas Sikupilli parkla seisis must pre seedan viisakas oli .Roosa puudli kleps oli tagumisel aknal suur.
  25. Siis poleks vist neist udukates palju kasu ka kuna rattas loobiks need märjaks koguaeg ja pikkaks ajaks neid ei jäätkuks sina . Lihtsam oleks sina uduka kated panna sellisel juhul ja olekski viisakas .

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.