Kõik, mis Tiit postitas
-
Kesklukk ei tule lahti.
http://wds.spaghetticoder.org/older/1989%20BMW%20325i%20-%20325is%20Electrical%20Troubleshooting%20Manual.pdf Siin päris hea õpetus kuidas keskluku vigasid otsida.
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
alekook jah
-
Lobamokkade rubriik
Mis sa seal tegema hakkad?
-
Lobamokkade rubriik
Tuled Margoga areenale siis saab kätt ka suruda päeva puhul.
-
Kesklukk ei tule lahti.
Tankimiseks on pagasniku küljepolstris sisselõige, kust kaudu saab paagiluugi riivi lahti tõmmata näpuga.
-
K: Radikate erinevus ja kaasnevad tegevused või probleemid.
Sama ehitusega radikas ju neil, suuruses vahe ainult- pane aga, saad normaalselt keeta teine variant, et annad selle radika mulle ja ma annan sulle is oma enda autust
-
Areen jahe õhtul veel.
-
318iS '90 - AndresS
19.05 on EKBK rajapäev ka Raplas http://www.e21.ee/forum/viewtopic.php?t=6901
-
318iS '90 - AndresS
Kui kastiremondiks läheb siis anna siiagi teada, mul samas kurvis siiski piisas pidurdamise alguses kolmanda väljavõtmisest ja enne kurvi sai juba teise sisse panna ilma ragistamiseta.
-
BMW 316i Touring '92 - ///Mario
Tagumised peatoed on touringu puhul ainult ümber tõstmise vaev.
-
355AKD -andke märku,kelle oma ta kunagi olnud on
Kui allkiri ostumüügi lepingul ei sobi siis võib probleeme tulla.
-
Õues oli külm, seega läksime Mustikasse
-
Kas põrand oli pühkimata?
-
Lobamokkade rubriik
Perfoormansi vahe peaks olema, muu on sama. Mingid variandid on jämedama kerega ka- sel juhul on alumine silm tsentrist väljas külge keevitatud, et pooltelje kaitsekummi ei hakkaks sööma.
-
316 '87 - Dexter
Kas dokumendid said korda?
-
355AKD -andke märku,kelle oma ta kunagi olnud on
Omanik saab auto arvelt maha ka võtta. Kui sul on mingi paber mis tõendab sinu omanikuks olemist siis mine ARK-sse ja uuri järele.
-
SR Opening, AVALAKS 2012 21Aprill
Osta ära, pärast saad tagasi müüa
-
O: e36 Compacti tagasild.
Leiab vast ikka aga trummelpiduriga
-
BMW 318i Convertible 1992 M50B25 - Airi L
Kas sa pesid seda Airi jaoks, et siin lehvitad sellega?
-
BMW 318i (M52B28) Touring 1991 - P2hkel
See opeli velje ET on pisut paha, mul ka ühelt poolt sõi ratas poolraamilt värvi maha.
-
suunatuled töötavad aga kui ohutuled panna siis ainult parem pool.
Proovi teist ohutulede lülitit, samuti vaata, et ohutulelüliti pistikus oleks kõik juhtmed korralikult kinni.
-
K: Elektri kohta
Vända mehhanismi kinnitusplekk tuleb siinide küljest lahti puurida ja panna elektrimootor koos el.luugi plekiga sinna asemele, releed ära samuti ära unusta.
- Armatuuris põlev tuli.
-
Supersprint
Magnum oli mul ka seal kirjas, võimalik, et sul siis pisut valjema häälega, ülevaatuse ajaks võid ju ühe otsa kinni panna ja öelda, et see on imitatsioon http://www.supersprint.com/en/prod-52-5801-bmw_e30_318i_touring_m40_engine___88__E28093E280BA__90.aspx
-
Lobamokkade rubriik
Sul on nii reiss nägu mitte pole asi autos