Hüppa postitusse

Tiit

Moderaator
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Tiit postitas

1. http://wds.spaghetticoder.org/older/1989%20BMW%20325i%20-%20325is%20Electrical%20Troubleshooting%20Manual.pdf Siin päris hea õpetus kuidas keskluku vigasid otsida.
  2. Tiit vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Mis sa seal tegema hakkad?
  3. Tiit vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Tuled Margoga areenale siis saab kätt ka suruda päeva puhul.
  4. Tankimiseks on pagasniku küljepolstris sisselõige, kust kaudu saab paagiluugi riivi lahti tõmmata näpuga.
  5. Sama ehitusega radikas ju neil, suuruses vahe ainult- pane aga, saad normaalselt keeta teine variant, et annad selle radika mulle ja ma annan sulle is oma enda autust
  6. 19.05 on EKBK rajapäev ka Raplas http://www.e21.ee/forum/viewtopic.php?t=6901
  7. Kui kastiremondiks läheb siis anna siiagi teada, mul samas kurvis siiski piisas pidurdamise alguses kolmanda väljavõtmisest ja enne kurvi sai juba teise sisse panna ilma ragistamiseta.
  8. Tagumised peatoed on touringu puhul ainult ümber tõstmise vaev.
  9. Kui allkiri ostumüügi lepingul ei sobi siis võib probleeme tulla.
  10. Õues oli külm, seega läksime Mustikasse
  11. Kas põrand oli pühkimata?
  12. Tiit vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Perfoormansi vahe peaks olema, muu on sama. Mingid variandid on jämedama kerega ka- sel juhul on alumine silm tsentrist väljas külge keevitatud, et pooltelje kaitsekummi ei hakkaks sööma.
  13. Kas dokumendid said korda?
  14. Omanik saab auto arvelt maha ka võtta. Kui sul on mingi paber mis tõendab sinu omanikuks olemist siis mine ARK-sse ja uuri järele.
  15. Osta ära, pärast saad tagasi müüa
  16. Leiab vast ikka aga trummelpiduriga
  17. Kas sa pesid seda Airi jaoks, et siin lehvitad sellega?
  18. See opeli velje ET on pisut paha, mul ka ühelt poolt sõi ratas poolraamilt värvi maha.
  19. Proovi teist ohutulede lülitit, samuti vaata, et ohutulelüliti pistikus oleks kõik juhtmed korralikult kinni.
  20. Vända mehhanismi kinnitusplekk tuleb siinide küljest lahti puurida ja panna elektrimootor koos el.luugi plekiga sinna asemele, releed ära samuti ära unusta.
  21. Magnum oli mul ka seal kirjas, võimalik, et sul siis pisut valjema häälega, ülevaatuse ajaks võid ju ühe otsa kinni panna ja öelda, et see on imitatsioon http://www.supersprint.com/en/prod-52-5801-bmw_e30_318i_touring_m40_engine___88__E28093E280BA__90.aspx
  22. Tiit vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Sul on nii reiss nägu mitte pole asi autos

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.