Hüppa postitusse

extreme327

Foorumikasutaja
    1 386
  • Registreerus

• Viimati külastas

• Võidetud päevi

49

Kõik, mis extreme327 postitas

1. extreme327

O: M20B25 126kW hooratta

Helista 58033303 Hooratas pakkuda!
  2. extreme327

Lobamokkade rubriik

mul on terve käigukast koos vahekastiga müüa! Mis pole kinni keevitatud
  3. Inimesed kardavad leedut nagu kulutuld meedija kaudu ja kes niisama sealt miski romu ostes vasta pükse saanud siis sellest ka se leedu kartus,ei oskagi sellele õiget nime panna. Isegi mitmeid autosid leedust toonud ja pole probleeme. Samuti tõin ühe e30 cabrio ja paiskasin müüki. Et aga omajalapeal sealt koju sõita pidin võtma leedu transiidid ja hiljem müües oli paljudel paanika et näe auto on leedust toodud,olgugi et ta leedu teedel sõitnud pole vms seal arvel olnud.(samuti arkis läeb kirja päritolu maa et leedu) Ise rumal olles võid osta ükskõik mis riigist palju hullema roima omale ja se leedu teema liialt üle paisutatud,vähemalt minu arvamus aga nuhh keda see ka kotib
  4. extreme327

lukku.

Kus asub?? Nukk korralik???
  5. extreme327

M:Uued suverehvid

245/35/17-hind kui on pakkuda?
  6. extreme327

V:e30ix 2.7 stroker

Pakun vahetuseks e36 universaal 2,5tdsi chipitud. Must nahksisu,püsikas asjad!
  7. mul on pakkuda! 1 tagatuli ja kas ehk 2 hed tagumised. 54623959
  8. Kuuldavasti valesti pingutamise tagajärg vms pidi olema. Enda vanal 325ix on ka arpi tikkude peal,ja sai 110 njiuton jõuga pingutatud ja pole hullu,toimib kenasti jne.
  9. Hetkel üle üks uus pakendis Boch 044 motorspordi bena pump. 150eur Samuti ka üle 1 komplekt Innovate MTX-L komplekt.- ;MÜÜDUD
  10. Paras muruniiduki traktori vedamiseks vms muidu vinge
  11. extreme327

O:m20b25 sidur+sidurikorv

Helista 58033303 Valgas pakkuda. Võimalik transpot ka tallinn jne
  12. Kasutaja grimes vana auto tehnika jaa. Käisin seda autot vaatamas jne. Tava autost ix ehitada??? Mõttetu loll mõte.
  13. Getrag260 valgas.
  14. extreme327

O: 325IX soovitavalt kere

Up.ikka oleks vaja. Võib soodsalt pakkuda ka komplektset vms mootori rikkega masinat.
  15. extreme327

Lukku

Helista 58033303
  16. extreme327

O: r6 õhufiltri korpus

Mul tõrvas vedeleb. Aga mul ajaga kiire ja tükib meelest minema. Kuu lõpu poole võimalik kätte saada!
  17. Oleks vaja 325ix norm seisukorras kere. Silla ja käiguosa pole oluline kuid võib olla komplektne. Soovitavalt sedaan,kupee kere.
  18. Kapott ja stange minu jagu juba.seisavad garaazis. Ei saa aru miks postitus kustutatud jne.võib pm.nagu teema lukku panna.
  19. extreme327

Lobamokkade rubriik

M20b20 kerdil oli vaja korralikke
  20. Tõrvas roolialune kate pakkuda!
  21. extreme327

O: m20b25 õhulugeja

On pakkuda.valgas.58033303
  22. Plaani muutusega paiskaks hetkel müüki 5x120 brock veljed. Küik neli on 9 tolli laiad. 16 tollised. Veljed tahavad värvimist. 2 on ääred pm poleeritud ja valmis. 2 tk vaja veel teha. Paremaid pilte saaks nädala lõpus teha. 200 euri. Asuvad tõrvas aga võimalik transportida tartu.tallinn vms
  23. extreme327

Lobamokkade rubriik

Miski uus huvitav cabrio eestisse tekkind????
  24. Ostaks ikka. Ostaks UK ja ka eesti fänn kellel tõsine huvi ja ka kellel majanduslikult oleks võimalik osta
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus