Hüppa postitusse

extreme327

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis extreme327 postitas

1. Visko tiivik korralik? tükke väljas pole vms? Muidu lühendab ka veepumba eluiga kui tsentrist väljas. Aga et uus juba nii ruttu otsad andis, ulme praak!
  2. ARK

extreme327 vastas Gerttt teema asukohas Küsimused - Vastused
    Siin teemas on hulga lugemist kaalumisest ja aju sexist 😀😀 On küll m50 swapp aga mõte sama 😀
  3. Juhi lähituli näitab küll vareseid puuotsas 😀
  4. Ahnii,võimalik. Fb oli mitu tahtjat korraga aga jäi soiku see asi ja mingi hetk kui sain asja käsile võetud siis üks tuttav tegi hea pakkumise ja sinna see kaup läks.
  5. Pakkisin just 1 komplekti ära ja läks siia foorumisse 1 kasutajale
  6. Mul ka vaja reostaati kiirelt. Täna vms homme 😀 lõuna eestist.
  7. Täna miski ilus punane e30 tuli vastu ja vilgutas tulesid peale viljandit natuke tallinna poole 😀 Ise olin halli 325ix-ga.
  8. 3tk pakkuda. 54623959
  9. Lühikest numbri alust liistu mu meelest Euroopa stangedele polegi. Peaks olema ainult USA stangede teema.
  10. 325ix touringul taga ainult ventileeritavad. Aga kas neid enam saada??
  11. Kenasti õli tarbind 😁😁
  12. On pakkuda sulle m20 hooratas. Kui huvi siis helista 58033303
  13. Oki ☺ mul hulka aega riiulis seisnud aga hilja aegu mùúsin sôbrale kogu komplekti maha.
  14. Sound system taga kólarid need??
  15. Kòik oleneb kuidas arkis suudad kliendi teenindajat masseerida. See nii suhteline teema. Enamasti ei viitsi ega taha keegi súveneda teemasse ja automaatselt òeldakse Ei kui kuulevad et mainid sõna ÛMBEREHITUS.
  16. Win koodi kahtlusega on akris punane. Esinduse teema+300 euri vist oli.... Pidurid originaalid panna ja 1.6 moto siis ikka saab.
  17. Ei olegi.
  18. extreme327 vastas Usin1 teema asukohas Vaba teema
    Auto ka ikka kaasa võtta
  19. Tööpôhimòte jààb samaks. Originaal vms jàrelturu produkt. Kellel soovi saab soetada,valikuid mitmeid! https://www.insideperformance.de/en/datendisplay-3er-bmw-e30_1277/
  20. Alpina lisa kompuuter jah. Vôid ka muidu ise ntx Ebay lehelt tellida ja paigaldada. @eix22 oskab sulle tàpsemalt ehk rààkida sellest kuna tal ka siuke edev lisa paigaldatud.
  21. Rooli aluse katte said ka paika??
  22. Jällegi üks võiks öelda et maasikas pakkuda. Kevad paistab ja tulevad ka cabriod müüki. Huvitav Alpina exemplar ja kindlasti peaks pilke tänaval püüdma ja ainulaadne masin. Hind mu meelest pole ka väga ulme. Eurides miski 31 400 euri umbes. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=116062247
  23. Mingi aeg oli seal ka 1.65mm saada..pole ammu sealt votnud asju. Italinoxist kasulikum kellegiga kamba peale kaupa osta.
  24. Põlved saad tartust onninenist isegi ma usun. Korraliku toru jne saab tallinnast- Italinox googelda.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.