Kõik, mis extreme327 postitas
-
E30 kokkutulek Poolas 26.08-28.08.16
Sama. 2tk. Meeste sàrki. M ja L suurused!
-
Lobamokkade rubriik
Mul pakkuda suure flantsiga kardaan kui vaja...
-
M/V: bmw 320 cabrio E36
LUkkU. auto müüdud!
-
Ostetud! Lukku!
Mul on pakkuda. Kui huvi siis 54623959
-
O: M20 roolivõimu ja generaatori kronstein.
Valgas pakkuda! 58033303 Usun et saaks postiga saata!
-
M: varuosi
mul on pakkuda kui vaja!
-
M/V: bmw 320 cabrio E36
Müüa või vahetada e36 cabrio. auto on märtsi lõpus saksast ja eestis nüüdseks arvel ja omab üv ja kindlustust. Manual kastiga. 1996aasta masin. el katusega. nahksisu,suur kompu. vahetuseks võib pakkuda mõnda e30 kerega masinat vms miskit muud huvitavat. pildid ja rohkem infot aga auto 24 lingilt. Soodus hind teiste velgedega.Samas alati võib teha omapoolse hea pakkumise ja võimalik jõuda kokkuleppele. http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=2275441&rhash=fd50 +372 54623959
-
Lukku
Tutikas Luk komplekt pakkuda! Kui huvi helista 58033303
-
O: m20 starter
Valgas pakkuda. helista 58033303. võimalik tartu transport
-
O: M20B25 126kW hooratta
Helista 58033303 Hooratas pakkuda!
-
Lobamokkade rubriik
mul on terve käigukast koos vahekastiga müüa! Mis pole kinni keevitatud
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Inimesed kardavad leedut nagu kulutuld meedija kaudu ja kes niisama sealt miski romu ostes vasta pükse saanud siis sellest ka se leedu kartus,ei oskagi sellele õiget nime panna. Isegi mitmeid autosid leedust toonud ja pole probleeme. Samuti tõin ühe e30 cabrio ja paiskasin müüki. Et aga omajalapeal sealt koju sõita pidin võtma leedu transiidid ja hiljem müües oli paljudel paanika et näe auto on leedust toodud,olgugi et ta leedu teedel sõitnud pole vms seal arvel olnud.(samuti arkis läeb kirja päritolu maa et leedu) Ise rumal olles võid osta ükskõik mis riigist palju hullema roima omale ja se leedu teema liialt üle paisutatud,vähemalt minu arvamus aga nuhh keda see ka kotib
-
lukku.
Kus asub?? Nukk korralik???
-
M:Uued suverehvid
245/35/17-hind kui on pakkuda?
-
M: Boch 044 uus bena pump ja innovate komplekt
up
-
V:e30ix 2.7 stroker
Pakun vahetuseks e36 universaal 2,5tdsi chipitud. Must nahksisu,püsikas asjad!
-
O: Preface kupee tagatulede pirnipesad
mul on pakkuda! 1 tagatuli ja kas ehk 2 hed tagumised. 54623959
-
M20 plokikaane sisemise lekke tunnused
Kuuldavasti valesti pingutamise tagajärg vms pidi olema. Enda vanal 325ix on ka arpi tikkude peal,ja sai 110 njiuton jõuga pingutatud ja pole hullu,toimib kenasti jne.
-
M: Boch 044 uus bena pump ja innovate komplekt
Hetkel üle üks uus pakendis Boch 044 motorspordi bena pump. 150eur Samuti ka üle 1 komplekt Innovate MTX-L komplekt.- ;MÜÜDUD
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Paras muruniiduki traktori vedamiseks vms muidu vinge
- O:m20b25 sidur+sidurikorv
-
Müüa IX juppe ja muud vajalikku O:2d katuseluugiga lage
Kasutaja grimes vana auto tehnika jaa. Käisin seda autot vaatamas jne. Tava autost ix ehitada??? Mõttetu loll mõte.
-
O: Getrag 260kkast ja kardaan
Getrag260 valgas.
-
O: 325IX soovitavalt kere
Up.ikka oleks vaja. Võib soodsalt pakkuda ka komplektset vms mootori rikkega masinat.
- Lukku