Kõik, mis extreme327 postitas
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Nii on. Alles veel.
-
Ehk loovutad mulle? Pakun rohkem 😎
-
316 m20b25 '87 - young fanatik
Miks mitte cometicu tihend? Cometiku metall leht tihend toimib ka hästi.
-
Kes, kus ja keda nägi
324d valgast peaks olema.
-
Nonii kes on siin cabrio huvilised ja meeldib matkata. Siin pakkuda korralik kombo,et suve nautida ja reisida ühe vinge seksodroomiga mööda euroopat Edit: Arvestades mis cabriod maksavad ja startec tuled plus vinged veljed ja pre kerega shadowline r6 motoga cabrio ning uhke järelkäru siis see eurodes 7500 polegi väga ulme summa selle kompoti eest! https://www.blocket.se/alvsborg/BMW_E30_M50_CAB___E30_husvagn_80342303.htm?ca=11&w=3
-
Vähemalt on ukselt rooste imeväel kadunud
-
O: Pre “pardinokk”
Kas mõtled Jimmy hilli oma?
-
Lobamokkade rubriik
Kusjuures rääkisin sõbraga leedust ja küsis ka Eestist ise vms keegi pole huvi tulla Leetu e30 meetingule.
-
O: MHW tagatuled
Oleks vaja komplekti MHW tagatulesid. Võib ka üksikuid pakkuda. Pakkumised hinna ja pildiga ning olukorrast postkasti.
-
318i kupee '89 - Max
Tal jh kasti küljes.
-
E30 kokkutulek Poolas 31.08.18-02.09.18
Ma võtaks riideid kuna graafiku järgselt tööl norras 🤨😔
-
Suvine kokkutulek Oore 2018 14.-15. juuli
Minu tuleku transport ka ei tahtnud kööstööd teha ja jääb valka. Aga Raplas olen kohal hilinemisega kuid tänu @MartinRoo kes pakkus transporti 💪
-
Suvine kokkutulek Oore 2018 14.-15. juuli
Kell 10.00 hakkab raplas möll?? Ma siis stardin valgast hommiku sinnapoole. 😉 Teeb mõne tiiru ehk rajal siis!
-
Ma käisin vaatamas kui see veel kasutaja @Vazza käes oli. Hind oli ka soodsam hulga aga siis oli seal teha ka vähe rohkem aga mulle huvi ei pakkund. Kellel huvi tuleks kindlasti käia ja üle vaadata oma silmaga.Erinevad arvamused siin internetis piltide põhjal siis võibki jääda leierdama seda teemat!
-
Asi pole ainult värvis ma usun. 😉
-
-
Lobamokkade rubriik
Tõrvas on. Saan teisipäeva hommiku tallinna tuua!
-
O: typ210 LSD
Oleks vaja kiirelt typ210 LSD diffrit. Ülekande arv pole oluline. Äärmisel juhul sobiks ka ainult sisu,väljund võllid ja sisend. Korpus polegi väga oluline.
-
O: M20 Additional Airslide valve
Lõuna-Eestis ka olemas. Saan saata postiga! 54623959
-
O: m20b25 ühemassilise hooratta
On pakkuda. Helista kui huvi 58033303
-
Lobamokkade rubriik
Mul Uus MK-Motorspordi oma riiulis. Kellegil liigselt raha üle siis
-
325iA Cabrio '90 - rreims
Vanadel telefonidel oli sama jama,ntx Nokia 5110 ja 6110 jne. displei ühendus käib läbi selle kummipadja. Enamasti mingi aja pärast hakkas pilt eest tuhmiks muutuma ja eest ära vajuma siis peale vajutades tuli pilt ette. Päris mitmel sai uus ostetud ja ära vahetud ja toimis laitmatult.
-
Tõsi. See pikka aega vaheldumisi müügis olnud. Nii Eesti kui ka Soome lehtedel.
-
325i M-technik 1 '86 - Hiis
Kena masin 👌
-
Mul oleks sinna eriti vinge esivõre ka pakkuda. Tuuning nagu poolik hetkel!