Kõik, mis Toivoku postitas
-
318i kupee ´88 - Eff
Mina viskasi nenda rullile elle liquimoly castroli magnatecile peale ja tõmbas suitsemist oluliselt vähemaks . Igatepidi kiiduväärt toode mu arust kui ta kasvõi 5 korral 10nest ainult töötab.
-
316i (m20b25t) '89 - Magnus
JEfff, tänan pika jutu eest, siin nii mõndagi kõrvataha panna,sest ka mina hakkan ise kollet tegema, elus esimest korda. Hetkel veel 400 euri kolle eest käib mulle ülejõu ja hirmus isu on ise proovida, aga noh arvata on,et kui ma selle kollega poolepeale olen jõudnud siis avastan,et kurat 4ndat küünalt vahetada ei saa ja kollektoripolte lahti keerata ka ei saa . Eks ma saan omajagu seda kollet kindlasti lahti lõigata ja ümber teha, aga kui kunagi lõpuks valmis saab siis saan öelda,et ise tegin Ise plaanin sisese WG turbot kasutada ja tänu sellele on natukene lihtsam
-
Jututoa sulgemine 1. mai 2017
Ma kasutan siiamaani IRCd oma sõpradega
-
Head muusikat autosse :)
- 325i '86 - orub
Seda pilli ikka sikupillis näha olnud, tihti mõtlen,et peaks kõrvale ajama ja pilti tegema- 318i kupee ´88 - Eff
Pane ja hkvaliteetsem õli, ja natukene Taneli käest liqui moly lisandit sisse- 318i kupee ´88 - Eff
ei tahaks öelda aga told you so- Lobamokkade rubriik
saan pakkuda mingi metzgeri omi mingi 34 euriga ja tootja blic on minig 25-26 euri- Lobamokkade rubriik
MIks UMi lehel oelvale hinnale paarkümpi peaks otsa minema?- kustutada
no see jahutusvedeliku vahetus, Bemari on nii kift auto,et keskmiselt korra aastas/hooaja jooksul laseb ikka lambist kuskilt mahlad välja. Jah mõlemad korrad panin ka uue plastiku, sest elu on õpetanud,et kui vahetad termostaati ,võta ka see korpus uus, juba tihendid saad uued ja ei pea mingi hermetsiga mässama. See mis katki läks, sellel oli murdunud ära väiksema tihendi soon ja tooteks oli topran, seekord läks swagi pakendis olev asi ja samamoodi gatesi termostaat, loodan,et peab kauem kuigi hetkel tundub,et termostaat jälle peetis sest auto töötemp arvuti järgi on 101-103 kraadi , see võib ka muidugi olla tempanduri viga, eks selle probleemiga tegelen paariaastapärast kui masina uuesti garaazist välja ajan.- O: preface kupee /selle jäänuk
no mul on preface kupee 320i paljud asjad tuelvad veel küljest ära.- kustutada
no ma vahetnaud enda autol gatesi termostaadid 3 aasta jooksul 2 tki on minu näide . Isegi kvaliteetsete asjade kvaliteet on korralikult alla käinud. Päris s**t kui selle odava 10 eurise junni pärast kuskil lõuna eesti teeääres pead istuma. samas vblaolen koba ja ei oska 4 polti kinni keerata. Eelsitaksin metallist aga noh kuna neid kuskil kohapealt võtta pole siis käib see plastik kah- kustutada
pea igakord kui termostaati vahetad tuleb ka see plasti kpask välja vahetada, sest tõenäosus,et läheb katki on suur. Ei ole vahet kas võtad kallima originaali või toprani sita.- O: e30 pooltelge
KEstavad hästi, olen neid nii e36tele kui ka e30netele alla toppinud. On esinenud 2 praaki ka, mis läksid 15 minutiga katki, aga peale asendamist on siiani kestnud.- Temp andur ei tööta
sul seal ju 2-3 pesa kuhu paigaldada see andur. m20 on ka olemas täitsa 1 klemmiga andureid võin sulle anda anduri kui oled tallinnast.- 318i kupee ´88 - Eff
vaatan,et effi jutu järgi väga hul ltsirkus siiski polnud. Mul soome registris, krt mis paberid mul veel olema peavad? mul hetkel vist ainult soome auto paberid, mingi 3 lehte , vaja vist on ostumüügilepingut ka?- Katuseluuk kupeel
jah katus tuelb välja vahetada nagu Valgma ütles. Sest mehhanismid on ju katuse sees.- M: 2x 14 pudeli korki ja 3x pülekkvelge
selelga see,et olen hetkel keskkõrvapõletikuga kodus ja ennem neljap/reedet ma ei tahaks end kodust välja ajada.- M: 2x 14 pudeli korki ja 3x pülekkvelge
millal kus kuidas?- 318i kupee ´88 - Eff
Temp näidikud panevad vigase spidoploki või massiühendusepärast vilalstniipalju kui mina aru saan, vähemalt mul enda autol paneb ka korralikutl villast ja plaanin lisa näidiku panna, bemari pole päris see auto mille keema minemisega võiks mängida :D. Aga kuna temp andurid ka muhvigi ei maksa ,siis võid need nii huvipärast välja vahetada küll- 318i kupee ´88 - Eff
need boschi küünlad võid prygikasti visata natukene paremad kui suvalsied championid aga siiski pürgi, NGK on ainukene küünal mis reaalselt toimib ja kestab ka. plaksud summutis viitavad valele süütele või liigsele kütusele. mis värvi küünlad olid?- M20 ei lahuta, töösilindri varras?
no vahepeal oli mul 3tki laual ja kõik olid erinevad, olid tulnud m50 m51 ja m20 mootorite kastide küljest kui õigesti mäletan.- M20 ei lahuta, töösilindri varras?
ei, vahe on kasti kahvlis- O: e30 pooltelge
jep saan vajadusel tellida, päevaga kohal- 318i kupee ´88 - Eff
oh jeebus, tra aina rohkem ja rohkem on mul tunne,et ma ei viitsi enda rulli arvele võtta kui sellega on mingi normaalne jebundra. - 325i '86 - orub
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus